We´re gonna praty like a rockstar

Städat klart mitt rum och badrummet nu. Skönt att det är gjort i alla fall :) Ska ta tag i packningen nu, måste ju göras det med, brukar vara rätt kul att packa men är inte direkt peppad för Malmö överhuvudtaget så så skoj blir det inte att packa. Men men..

Flickorna dyker upp om typ en halv timme så jag måste SMSa Emma om locktången nu! Gissa vilka som kommer vara hetare än Valborgs elden? Jo, jag och mina brudar! :)

 

image161
Big Love

Valborg

Hej!

Hoppas dagen varit bra så här långt! Det har min varit i alla fall :) Inte allt för ansträngande med två lektioner ;) hehe
Handlade med Fia efter skolan och nu är det dags att städa, packa och fixa för kvällen! Så jävla skoj kommer det bli! Dock är inte solen framme men vi ska nog kunna lysa upp hela himlavalvet med våra skratt :) Känns som att uttryck som "Tysklan 08", "Kanon kul", "Fullt ös, medvetslös" och "Full och Go, Medåkersbo" kommer användas! (Men det sist nämnda enbart av Johanna!) Kan nog inte säga mer än att allt kommer bli toppen :)

Fullt upp till klockan fem när brudsen kommer nu!


Tagga Tagga Tagga

Som sagt, Valborg imorrn!
Nu är allt klappat och klart! Bara att börja tagga :) Kommer bli fett med kul (för att använda ett fjortis uttryck). Eller som Boy så finns sa: Fullt ös, medvetslös!

Men en annan ska ju faktistk till Malmö på torsdag så så pass villt blir det icke! Haha

Men kul det är det minsta det ska bli :D Grill, trevligt sällskap och en massa garv kan jag lova! :)

Hoppas ni får en toppen valborg!


Sängen väntar nu!

Puss och godnatt!


P.S. Killarna vann med 3-2! Inte storstryk där inte som Felix förutspådde ;)


I´ll be here with open arms

Shit vad trött jag är! Och jag som skulle behöva plugga ikapp innan Malmö, men hinner nog lite imorrn eftert skolan, har bara en lektion, EuK, som vi försökte få jobba hemma på, men icke då då ska man bo på landet och åka buss för att få vara ledig! Usch, sur jag blir.. Men tar mig väl till skolan mellan 10.05 och 11.15 imorrn i alla fall.. Sen blir det hem och tagga :D haha

Vart Västerås med Soo efter skolan. Leggings (tills imorgon) och ett par trosor inhandlades. Men jag kan ju lova att det kliade i fingrarna.


Ska vila en stund nu innan matchen klockan sju! Lycka till killar!
Pusspuss

Tisdag

Hej Bloggen!

Hoppas natten var lugn och att ni är bra mycket piggare än vad jga är idag!

Bara en lektion kvar idag, matte, och sen går tåget mot Västerås 13.20. Blir en riktigt mysig eftermiddag :) Och som sagt, ikväll blir det fotboll på Ekbacken + att jag måste städa mitt rum och packa till Malmö, och sen ska man självklart tagga tills imorgon :) Kommer nog bli riktigt skoj! Bra väder och trevligt sällskap, kan det bli så mycket bättre?

Ska spinga iväg till matten nu!
Ha en toppen dag och ut i solen med er! :)
Pusspuss ♥♥♥


Don´t be surprised if your heart hurts

Har inte blivit mkt bolggat idag.. Och förra inlägget var väälidgt luddigt, I know. Men det beror enbart på att en hel drös med SPpojkar kom och stälde sig runt min dator och jag kan inte skriva när ngn läser hehe!

Hans förstörde i alla fall min dag, BIG TIME! Kul med oförberätt Historia prov på en måndag! Gick käpp-rätt-åt-helvete! Jaja, man kan ju inte lyckas jämnt.. Hehe

Felix var helt klart dagens bästa, älskar din franska mate! haha
Blev mys med Emma och Fia resten av eftermiddagen i alla fall :)
Följde Fia hem en bit på vägen och vi satte oss och snackade på våran lilla plätt :) hihi Då kom mr. Nyblom förbi springandes, det var inte igår om vi säger så :) hihi Alla från gamla klassen är fan hemma nu :) Så imorrn träffar vi Pussgurkan :D Me like! Blir också shopping med Soo och Tha Gang i Västerås efter skolan + Seriepremiär på Ekbacken! Toppen tisdag or what?!

Ska plugga samhäll nu så att jag inte får lika illa som på historian ;) haha

Sov sött!
Pusspuss

Måndag

Hej Bloggen!

Hoppas alla hade en trevlig helg, det hade jag i alla fall :)
Satt barnvakt åt Tobbe och Lovisa igår med mamma, ungarna sov så det var ju inte allt för svårt.. Hehe

Hans gjorde verkligen min dag idag.. Tack så mkt!

Ska plugga tyska nu!
Pusshej!

Att resa

Tänkte vara lite duktig en stund och göra lite svenska. Har en massa texter som ska läsas igenom, några instuderingsfrågor och sen ska ju själva uppsatsen vara klar den nioande.. Kan bli intressant att se hur det här kommer sluta..

Så nu kör vi!

Söndag

Godmorgon!

Det är söndagsmorgon och jag är för engångsskull utvilad! Känns riktigt skönt :)
Borde plugga idag, ska nog göra lite svenska senare, men tänker slänga mig framför tvn och kika på film. Känns som en sånn dag :) Fixar antagligen lite frukost ifrom av Oboy och tunnbrödsmackor ;) hehe Fin söndag säger jag bara :)

Det som toppar min söndag är självklart OTH ikväll :) + att mamma och jag ska till Granhammar och vara barnvakt åt de sötaste små trollen i hela världen! (antagligen sover dom när vi kommer dit, men men..)

Ska välja film nu!
Ha en toppen söndag!
Pusspusss


Only you baby keep me up at night

Flickorna gick precis hem, så nu sitter jag här hemma, mamma sover och jag tänker släcka ner lägenheten nu och lägga mig i sängen och läsa GLAMOUR. Känns som att jag behöver en liten lyxstund nu på kvällen. Disken är undanröjd efter en riktigt trevlig kväll :) Utan er brudar vet jag inte riktigt vad jag skulle ta mig till! I♥U
Kollade undekläder, slingade Sofias hår och planerade valborg och sommaren08&09 :)

Som sagt, nu ska jag släcka, sminka av mig, läsa GLAMOUR och lyssna på Bethany Joy Lenz Crazy Girls. Helt underbar.

Dröm sött!
♥♥♥


Renovera

Funderar på att göra en hel makeover av mitt rum i sommar. Tänkte måla väggarna grå eller typ mörk latte (med en fondvägg). Kollade runt efter lite nya grejer som kan passa bra :)
Antingen blir det ett grå/svart/lila tema eller brun/svart/lila. Var tror ni passar bäst?

Det här är vad jag hittat hittills:

  

Vill att det ska vara stilrent, men fortfarande visa att det är jag som bor där! Älskar att ha foton överallt så jag ska nog skaffa en massa svarta och silvriga ramar och sätta upp massor på en vägg + att jag tror att jag ska göra två nya collage :) Visar verkligen vad man själv gillar, och sen är det kul att ha något man gjort själv :)



Disktrasan ska självklart inte vara i mitt rum, men den är dåligt snygg och det vore en fröjd att tork av diskbänken om man hade den ;)

alla grejer kommer från Bluebox

Good Vibrations

Känns som att det kommer bli riktigt kul den sista månaden innan sommaren äntligen är här!
Wille kommer hem på söndag, vi sticker snart till Malmö (Skåne, here we come!), Valborg, Seriepermiären på Ekbacken på tisdag (som vi har längtat!) och sen lär det ju blir en massa annat roligt :) Många grillkvällar hoppas jag på, och en massa sommriga låtar! Tror att jag ska slänga ihop en ny spellista med en massa gamla godingar ;) Sånna som påminner en om sommaren; lite Winnerbäck, Håkan och självklart I´m yours! (Hatar den nya versionen!). Jag menar nu när OTH är slut måste man ju göra ett försök till att få verkligheten att likna fantasin någrolunda ;)

Ska städa undan lite nu innan Sosso ringer så vi kan åka och handla :)

♥♥♥

Lördag

Hej!

Klockan är bara två men jag har redan hunnit käka, träna och kollat klart på OTH.. Så nu var fjärde säsongen slut också, vad ksa jag syselsätta mig med nu hade ni tänkt?  Jag har i alla fall ingen aning.

Blev ett Core-pass med Soo, dödligt jobbigt med tanke på hur mycket träningsvärk jag fortfarande hade..
Hon och Sofia kommer hit senare ikväll, blir antlagigen en massa mys och en massa skitsnack ;) haha That´s how it should be! Soo och jag ska fixa middag till oss, lutar åt en inomhus-picknick med kyckling, sallad och bröd :) Kommer bli toppen!

Ska hoppa in i duschen nu sen städa lite :)
Ha en toppen lördag!


No one said it will be easy..

Varför tar man aldrig sånna här kvällar oftare? Bara jag, datorn, en hel box OTH, mjukisar och en filt.. Det är då livet är rätt bra. Men vissta, så kul är det inte att drömma sig bort hela tiden, men men vad gör man inte när fantasin är bättre än verkligheten?

Har väl en så där 4avsnitt kvar av S04 nu, blir nog inte att kolla klart på det idag, för trött för det (ska desutom träna halv tolv imorrn) så det är nog sängen som väntar för min del nu, och kanske ett avsnitt till..

Dröm sött sweetie!


Can't waste my time so goodbye

Äntligen helg! För bra helt enkelt! Hoppas att vädret håller i sig.. Blir lite ledsen i ögat annar :P hehe

Ska jag vara helt ärlig så pallade vi inte gå på vattengympan, hehe.. Mycket roligare att sitta i Vasahallen och kolla på Vasas fotbollsturnering. The Rockets gick ju i alla fall till final! Ni är helt klart mina hjältar :D

Jag, Soo, Emma, Felix och Danne stack till station och käkade glass efteråt, aldrig fel med en glass! (eller två som i Anders fall ;) haha). Kom hem vid fyra och nu tänker jag lägga mig i soffan och kolla på One Tree Hill tills ögonen inte vill titta längre! Haha, och det kommer ju aldrig att hända ;)
Kvällen blir antaligen lugn i övrigt, orkar nog inte göra något, men man ska ju aldrig säga aldrig ;) haha

Btw, någon som vet något om valborg? Inte? Inte jag heller.. Trååååååk!

Ne soffan väntar!
♥♥♥

Full fart mot helgen

Äntligen fredag!
Som vi har längtat :) Men det är inte vilken fredag som helst för pussgurkan Wille fyller 17 idag! Välkommen in i klubben grabben!

Kom till skolan för en kvart 20min sen. Har en väääldigt rolig historia lektion med allas våran Hans. Ska tydligen ta fram någon fakta om första världskriget, men jaja kanske lite..

Han inte blogga mer igår, var tvungen att läsa engelska hela kvällen, boken var slut vid kvart över elva och då var det bara att gå och lägga sig..

Yogan var skit jobbig! Och idag vet man att man lever om vi säger så, hela ryggen känns som att någon drar i.. Inte kul, men i eftermiddag tränar vi bort värken med vattegympa, haha!

Ska fortsätta med historian nu.
Ha en bra dag!
Pusshej!

So no one told you life was gonna be this way?

Mycket engelska det har blivit då.. Eller inte.. Bara en massa One Tree Hill..
Fine, jag erkänner jag är besatt! Om någon vet någon klinik där dom behandlar tv-serie beroende, call me!
Lär ju bli några fler avsnitt efter yogan, men nu har jag sett fyra stycken så engelskan måste faktiskt bli prioritet ett nu. Även om tanken att "vara sjuk" imorgon har slagit mig så ska man ju inte få någont "ryggsäck" så här med en månda kvar av ettan, bara att hålla ut I think..

Men jag har en jävla spänningshuvudvärk.. Hoppas träningen går bra ändå.. Hoppas att jag orkar ta mig dit, vill verkligen prova det, men måste upp med datorn till pappa innan och fixa några grejer så jag får se hur huvudet är sen..

Lite engelska och något att äta sen träning..

♥ ♥ ♥

Ingen matte = kort torsdag

Såå skönt att slippa matten, eller det är tänkt att vi ska räkna hemma. Och hur det brukar sluta är ju ingen nyhet.. Hehe..

Tänker spendera min eftermiddag med engelskaboken och OTH. Börjar nog med ett avsnitt med snyggaste James Lafferty och från en Nathan till en annan så ska jag läsa ut engelskaboken. Blir även ett pass poweryoga ikväll. Ska bli skoj!

Ut i solen med er nu!
Pussss ♥

Torsdag

En morgon till, bara en morgon till.. Dåligt tugnt det var att ta sig ur sängen imorse.. Trots att jag inte hade ngn träningsvärk :) hehe Men solen skiner även idag så så fort man fått på sig shortsen, brillsen och satt sig på cykeln blev man piggare.

Har musik precis som vanligt på torsdagar.. Skit segt, blir skönt när kursen är över til sommaren. Måste spela upp en låt idag, men jag har inte ens tränat på någon så ska väl skriva ut ngn liten text rad med akord nu och se vad det blir av det :) hehe

Kvällens träning blir yoga, även det på Vigör. Gissar på mer träningsvärk imorgon..

Ska skriva ut texten nu.
Pusshej

No air

Kollade precis klart på SATC, lika bra som vanligt. Känns lite lyxigt tjejigt på något sätt att sitta uppe lite för länge när det är skola dagen där på bara för att titta på två avsnitt av Sex And The City, och till råga på allt har man redan sett avsnitten. Men det är något som gör det tidlöst. Eller så är det bara för att jag älskar allt i serien; tjejerna, stilerna och hela Manhattan! Vem skulle tacka nej till en egen lägenhet mitt på Manhattan och få festa som dom? Inte jag i alla fall!

Nu ska jag dejta engelska boken (som förövrigt ska vara klar på fredag, har typ 80sid kvar, ovanligt lite för att vara mig..) och sova som en stock! Bara två dagar kvar av veckan och till helgen väntas mys med Sofia x2! Värt att sova nu så det snart blir helg helt enkelt!

Sov gott!
Glöm dina bekymmer imorgon kommer nya..


Pilatesboll

Om vi säger så här: Jag kommer inte kunna gå imorgon! Känndes inte riktigt som att vi hörde hemma på Vigör, sänkte nog medelåldern rätt rejält, hehe..
Men vi körde på, och kul vare :) Även om man kände sig lite töntig när man satt och studsade på bollarna men ändå. Tog verkligen i ALLA muskler!

Blir kul att gå upp ur sängen imorgon..

Sommarjobb

Ulrika har fått sommarjobb, lalalala :) haha
Två veckor i kommunen som fönsterputsare! Weei! Vilket som är det pengar och om vädret tillåter blir det solning också, tihi

Så vecka 27 och 28 är jag anställd i kommunen!

Out in the sun

Vädret håller i sig och Ulrika har inga lektioner kvar :) Suttit ute i solen en stund, trots att det blåser lite kallt så bränner solen mer än igår :) Inte mig emot, blandade tom min hudkräm med en ansiktskräm med SPF30 imorse :P Bäst att ta det säkra före det osäkra, och sen känns det ju rätt sommrigt också hehe

Väntar på att Fias spanska ska sluta och sen bär det av till sjukgymnasten. Ska nog träffa Andersson en stund innan hon ska klippa sig också :)
Sen blir det som sagt pilatesboll på Vigör ikväll. Båda Soo och Emma ska med och kanske Soos mamma också :) Försöker dra med Felix, men vi får se hur det går med den saken :)

Ska springa iväg och vara lite social med Grabbarna Grus och The Fantastic Four :)

Onsdag

God morgon!

Härlig dag även idag :) Plusgraderna håller sig kvar i Sverige, gillas skarpt :)

Vaknade vid tjugo över åtta imorse och gjorde mig iordning för skolan, har hunnitmed en väääldigt lärorik naturlektion och slängt i mig lite frukost ifrom av fil och flingor med kanel (låter riktigt äkligt, men är galet gott!)

Inte allt för många lektioner idag, tror bara att jag har två kvar, slipper matten :) Schoo! Europan börjar om 5min.. Måste nog ta mig till klassrummet nu..

Sola säkert i det underbara vädret så hörs vi sen!
Puss puss

Hälsovecka

Det är hälsovecka i lilla Arboga den här veckan. Så jag och Sofia planerade in en massa träningspass under hela veckan för att prova på en massa nya saker :)

Så imorgon blir det Balans boll, skit bra för bålen och man får grymma magmuskler. Hehe, ska bli riktigt skoj, och särskilt för att det är med Soo. Skönt att ha dig tillbaka vännen! Vet att vi inte har hunnit ses så mycket men det känns skönt att allt är som det är nu :)

Nu väntar sängen och min engelska bok..
Tänkte att jag inte skulle försova mig imorgon som jag gjorde imorse, 08.18 vaknade jag och skolan börjar halv nio.. Blev ilfart på cykeln till skolan, men tro på fan att jag satt på Hans lektion 08.28! Rätt bra gjort måste jag säga :D

Sov gott så hörs vi imorgon!
Puss och godnatt!


Skor! Nu!

Har varit ute och letat efter några tjusiga pjuks! Är såå sugen på ett par svarta pumps, snyggt till jeans, shorts, klänning! Ja till allt!

Men självklart så funkar det inte att lägga upp bilder just nu, men jag lovar att resultatet kommer snart! :)

Nu blir det OTH för hela slanten, för Ulrika har inget plugg tills imorrn!

Tisdag

Blev inte många inlägg igår heller, kan u berot på att datorn laggade hela kvällen, mums..

Sitter i skolan nu, skit segt men bara en lektion kvar! Sen får man gå ut i det underbar vädret igen :D Blir nog en glass med några typer och sen möte, skoj.. Blir i alla fall en promenix med mor min ikväll :)

Inget plugg tills imorgon så jag hade tänkt kika igenom en del av OTH s.04 som jag fick av Emman idag :D

Ska läsa igenom engelska glosorna en sista gång nu!

Hörs senare!

Måndag

Att sjunga på musiken gick tusen gånger bättre än jag trot! Och tro det eller ej, hon sa att jag hade en jätte fin röst! Sjöng som sagt Sara Bareills Love Song (för övrigt helt underbar)! Blev vääldigt glad :D haha Fösta som någon gång sagt att jag har en fin röst när jag sjunger :) Annars brukar det vara ungefär "Ullis du borde vara med i radio.." Ni fattar ;) haha

Redovisningen drog över med en och en halv min, men annars gick den riktigt bra ;)

Efter skolan blev det mjukglass med Emma och Danne i det underbara vädret! Så jäkla snyd att man måste sitta inne och plugga engelska hela kvällen.. Mumma..

Ne jag vill ut i solen! NUNUNU!

I don´t want the next best thing.

Redovisningen klar, bara gå igenom den några gånger till och sen fixa OH imorgon, blir tipp topp!

Säger bara det igen, Sara Bareilles är helt underbar! Hela hennes skiva är underbar!
Kommer somna gott inatt!

Kollade runt lite på HMs sida. Hittade dess små klänningar! Helt underbara, eller hur?
Synd att man inte har en egen liten dotter :P haha

image154image155



Sweet dreams Suger Pie!


Plugg, på en söndag..

Jag älskar verkligen mig själv när man inser att det tar lite längre tid att slänga ihop en redovisning om New York på 5min än man trodde.. Japp, för jag tror jag har hållit på i en timme med den här skiten nu.. Allt ska ju tas reda på + att jag inte ser vad det står i mina stödord.. Way to go Ullis! Blir väl till att plugga tyskaglosorna på lunchen imorgon, då jag samtidigt måste fixa OH bilder till redovisningen..

Lunch imorgon? Skulle inte tro det..

Som sällskap har jag i alla fall lite popcorn och den bästa låten just nu Sara Bareills Love Song, blir nog den på musiken imorgon, passar min röst rätt bra..

Om två år..

Det finns en sak som förföljer mig just nu. Det är det som händer om 6veckor och 4dagar. Det är skolavslutning. Men det är ju inte första gången man är med om en skolavslutning om vi säger så, det är dock första gången man är med om en skolavslutning på gymnasiet, och för vissa menas en skolavslutning på gymnasiet studenten. Vi ettor har ju fortfarande två år kvar, men vart man än går nu så förföljer allt som har med studenten mig! Om det är något som jag drömmt om mer än annat så är det att ta studenten, fine det är inte långt kvar, men när treorna fick sina mössor i veckan och satt och kollade på dom och hade sig i skolan så kan man ju inte mer än drömma tills det är våran tur.. Som om inte det vore nog hörde jag Magnus Ugglas nya låt 24timmar.. Vad ska jag säga? Det förföljer mig! Frasen även om det regnar och är storm, är känslan av att vara fri helt enorm som han sjunger i låten gör ju inte att man längtar mindre..

Men två år går väl fort? Eller?


Invigning, övningsköra och OTH

Trött som stryk tog jag mig ur sängen vid tio imorse för att sen ta mig till invigningen av Vasahallen. Fin hall, tråkig invigning. Ända roliga var väl matchen mellan handbollstjejerna och hockeykillarna. Tjejerna vann, oväntat? Nej.

Pappa kom och hämtade mig efter invigningen och det blev övningskörning för hela slanten. Start i backe blev det bland annat :D Grymmast i hela värdlen på att köra bil vill jag lova :D Haha..

Får abstinens av att inte skriva så mycket. Men hatar att skriva långa inlägg.. Så jag skriver nog mer sen + att Anders som varit i GBG hela helgen inte har så mycket att läsa ikapp :P haha Han har ju en tendens att klaga ;)

One Tree Hill börjar om 5min, har längtat sen förra veckan ;) haha!

Bye for now!
Pusspuss

image153

Lördag

Har inte hunnit blogga mkt idag.. Eller igår för den delen.

Åkte som sagt till Västerås efter skolan. Skoj att träffa alla och nu är alla mina kusiner 18! Bara jag och brollan kvar :P hehe Blev mat och marängswiss, mys!
Sen blev det tåg hem och vidare till Chrille.. Elias, Hanna, Sofia, Chrile, Soo och Harkii var där, fett med mys :D hehe Blev nästa hela Skönheten och Odjuret, sen bestämde vi oss för att koka kaffe och se klart sen men vi kom aldrig så långt.. Jag, Soo, Sofia och Chrille blev fast vid hans köksbord ist :) Hehe, såååå galet mysigt är det att bara sitta och snacka en hel natt. Vi blev självklart kvar över natten och jag tror att jag och Soo somnade vid fyra snåret.

Efter frullen imorse blev det fotboll med Sofia på Gäddgårdsvallen. Aldrig fel med lite fotboll :) Grabbarna vann dessutom med 1-0 :)

Eftermiddagen spenderades hos min faster. Blev födelsedagsfirande för mig och henne. Fick en skit fin smyckesskyltdocka, typ. Mat och så, körde sen hem, första gången Ulrika var ute på riktigt mark med bilen! Gick asbra :D

Ska fortsätta mitt och Dannes sökande efter något att göra till kvällen..

Pusshej!

Fredag

Skolan var vääldigt lugn idag, Eftersom ett gäng från Ullvesund i Kungsör var med hände inget speciellt. Jag och Emma var värdar för dom, riktigt trevliga och hoppas att vi lyckades få hit flear av dom till hösten :)

Kusin Lisa fyller 18 idag! Myndig och allt :) Grattis!
Moster kommer och hämtar oss om ca. en kvart och sen bär det av på kalas i Västerås. Mat och så..
Antagligen en sväng förbi Chrille på vägen hem. Soo och Sofia skulle i alla fall dit, kanske Harkii också, sååå längsen! Skoj! :)

Ne ska käka upp min macka nu.
Puss på er!


Over and out

Blev en blandad jogging och gång runda. Lilla rundan. Skönt att komma ut och bli av med lite energi! Idag har  helt enkelt mitt nya liv börjat! Känns bra :)

Sitter just nu och smaskar på ett gott grönt äpple och snart är det dags för bingen, måste bara göra lite historia först. Känns som att jag behöver alla sömn jag kan få..

Imorgon kommer ett gäng SP:are från Ullvesund i Kungsör som ev. ska börja hos oss i höst. Jag, Emma och Lou ska vara några slags värdar. Blir nog bra, kanske tjänar en biobiljett till :P haha fick en till idag, har två nu. Lär gå till Fool´s Gold och Sex And The City: The Movie. Någon som har lust att hänga på? Kul när skolan betalar för mina icke skolrelaterad aktiviteter :P haha

Plugg nu, sen bingen!
Pusshej!

    

Överskottsenergi AB

Ne nu får det vara nog! Alla är så jäkla tråkiga idag, så nu tar jag mig ut helt ensam, för andra gången idag! Powerwalk eller jogg? Den som lever får se!

image148

.. and I ain´t missing you at all

Somnade på soffan, fint ska ni veta ;) haha Sitter man uppe och kolla på SATC halv natten och sen gör den sista matten är det så att man blir trött, hehe..

Är verkligen underbart väder ute! Funderar nästan på att ta mig ut en sväng till, men kanske skulle ringa någon gångvänligvän eller snacka lite med mamma om hon känner för en liten runda i kvällssolen :) hehe Vore rätt skönt faktiskt!

Tänkte också att jag ska börja ta fram fakta till min svenskaredovisning som är på måndag. 5min om en/ett valfri stad/land. Tror jag vet vad det blir i alla fall :) Finns mycket att säga och det lär ta mer än 5min.. Blir nog bra, prata inför klassen är ingen stor grej tycker jag.. Men det här jävla arbetet är en stor grej.. Särskilt när man lyckats så bra så att man inte har Word på datorn.. Hmm, hur löser man det här då? Ingen aning..

Ne lyssna på Tyler och göra några svenskatexter var det!


Det är så mycket som man borde..

Man bör inte göra si, man bör inte göra så.
Du borde verkligen inte göra ditt, du borde verkligen inte göra datt..

Just nu borde jag verkligen göra några texter på svenskan och läsa igenom historian, men vet ni vad?
Jag skit fullständigt i det just nu! TVn nästa!


I hold the lock and you hold the key

Matteprov får 5 av 5 toasters! Kanon kul! I wish! Matteprov är ALDRIG roliga, ALRDIG! Men om vi ska ta det mer vissentliga så gick det väl okej tror jag, men vi får se när vi får tillbaka proven. Vikarien vi hade var i alla fall helknasig, varför bli arg på oss för en sånn sak? Vi är ju inte mer än samhällare liksom :P haha skämt-o-sido, ne men Sarcawt skulle inte blirvit sur för sånnt, fast han är iof sur för allt.. Hmm, konstigt det blev nu.. Hehe..

Underbart väder är det i alla fall i lilla Arboga idag! Soligt och varmt! Så Ulrika tänker vara så duktig så hon ska dra på sig mjukisarna, en tjocktröja och gympaskorna och plugga in iPoden och ta sig en powerwalk! Ojojoj, hurtigt tänker ni nu! Och det är precis var jag är!

Ciao!

Torsdag

Godmorgon!

Sitter i skolan och letar texter och ackord till musiken.. Fick reda på att vi ska välja en låt som vi ska sjunga med en blivande sångpedagog på måndag. Weei! Har hon hört mig sjunga? Antagligen inte.. Fy fan, jag sjunger ju som en skata! Men men, det är hennes val! Haha

Matteprov i eftermiddag.. Får gå som det går helt enkelt.. Wish me luck!

Ska fortsätta letande, står just nu mellan Håkans Nu kan du få mig så lätt, OneRepublics Stop and stare eller Imogen Heaps Speeding Cars.. Lite hjälp tack! Hehe..

Ha en bra dag!
Puss puss

Imorgon är en annan dag

Dags för sängen snart, men ska se klart det andra avsnittet av Sex And The City bara. Har glömt hur bra det faktiskt var, hehe :)

Måste bara säga att man blir mäkta stolt när allas våran skåning gått och kaffat sig en egen blogg! Så här är Anders blogg, bör vara lika viktigt som frukosten :P haha

Sov så gott, önska mig lycka till på matten imorrn!
Pusshej!

Bara för att jag ääälskar matte

Fy fan vad segt det är! Blir så trött på skiten! Matte är visserligen skoj ibland, men volym och sånnt skit är nog bland det tråkigaste som finns på denna jord! Ne, usch.. Tog mig i alla fall ner till mötet på stan, duktigt av mig tycker jag. Snackade lite om invigningen av Vasahallen på söndag (någon är ju VIP då, stolt :P haha), ungdomsveckan i sommar och lite om Urix. Inte allt för långt kvar nu, hehe.. Hoppas det blir skoj :)

Nu väntar Matematik A till E på mig, mumma! Love that book!



You can run, but you can never hide

A kiss might be just a kiss for you..

Onsdag, härliga onsdag.. Vad ska man säga? Två skoldagar till? Bara ett matteprov innan helgen? Inte vet jag, men det är väl ungefär så det ser ut, mums!

Snuskigt tugnt var det att gå tillbaka till skolan idag, har ju inte varit där på någon vecka så det var lite tugnt.. Men det gick över rätt fort, smärtfritt också! haha I alla fall för mig, det gör ont att se dig så här gumman! Men det blir bättre senart, det blir det alltid.

Ingen matte idag eftersom allas våran Sarcawt ahr opererat något och är sjukskriven så alla små söta SPare fick sluta tidigare och jobba hemma om vi ville. Ulrika var inte sen på att nappa på det erbjudandet, haha!
Så nu sitter jag hemma, ska fixa lite mellis och sen plugga matte, får se hur långt jag har kommit om jag kanske hinne gå på arr mötet, men jag är skeptisk.. Har ju som sagt matteprov imorgon så.. Ligger efter och tycker att det är skit tråkigt, vad mer ska jag säga? ;) haha

Tänkte faktiskt en gång för alla tacka alla mina underbar klasskamrater i SP1 som gjorde Tysklands resan till det den blev! Kommer ta lång tid innan man glömmer det resan! Så tack så mycket för en underbar vecka! Två år kvar, två resor till! Nästa år gör vi Riga osäkert! Sen är det fransmännens tur att bli rädda när vi drar till Paris i trean! Haha, längtar redan!
Bilder kommer snart!

Puss på er så länge!



I´m singing out loud

Inte bloggat så bra idag.. Hehe, Fia är smått sur för det :P haha!

Blev kvar hos Fia inatt, även snyggaste Matilda sov där med mig :) Mysigare än vanligt :P haha
Kollade på Dagboken igår, såååå bra! Är ju helt klart en av världens bästa filmer!
Satt och snackade en massa och sen sov man vääälidgt gott :) hehe
Imorse blev det jordens mest onyttiga frukost, men galet gott vare :) hehe
Kikade på ännu en film, En Djävulsk Romans blev det, inte helt fel det heller. Men att filmen är från 7år är rätt konsitgt :P haha

Mötte Sofia på vägen hem och hon föjlde med hem på en toast :P haha Kom idag fram till att jag inte kommer klara sommaren utan dig.. Men det som inte dödar det härdar.

Mor och jag tog cyklarna hem till Fia på kvällen för en fika :) haha, blev en snigelpromenad med sjuklingen också. Det är bra Fia, snart tar det bara tio min :P hehe Du är bäst, vet du det?

Ska duscha och sova nu, en dag imorgon också, och den dagen innehåller skola, bläääää!

Puss på er!

You make it hard to love you

Efter att ha sovit bort en hel dag är det dags att ta sig ut till cykeln och cykla hem till sjuklingen min! Fia blev i alla fall utskriven från sjukan idag, skönt det :) Skönt att ha dig hemma igen gumman! Snart är du frisk igen och då jävlar ska vi gå längre promenader än någonsin förrut! Haha, hur kommer det sig att alla min gång-kompisar blir sjuka och heter Sofia/Sophia? Haha, vilket lustigt sammanträffande ;P

Ne ska möta Fia och Emma vid Konsum snart, så nu drar jag en stund igen :)
Imorgon blir det i alla falla umgänge med den andra sjuklingen! Eftersom hon inte kan vara med på praktiket så får hon umgås med mig ist :P hehe Fan så mycket bättre än praktik tycker jag :D haha!

Au revoir!

image147

Måndag

Måndag, men det känns som att det är lördag, eftersom vi har studiedag idag och imorgon, inte mig  emot :) hehe efter Tyskland vill man bara vara hemma och ta det lugnt ett tag, så det är det jag tänker göra :)

Gick upp för en halvtimme sen, ska fixa frulle nu och sen kolla på Sweeny Todd. Lillebror sa att den var bra, och jag tänker fan inte se den när det är mörkt ute :P haha
Så nu ska jag rosta några mackor och kolla på Johnny Depp som kanibal.

Puss på er!


Finns det ett pris för verklig dumhet?

Slapp dag.. Vad mer finns det att säga? Vet inte, känner mig typ tom.. Vet inte vad det är, men förra veckan var så hektisk och nu när man är hemma ska man börja tänka på allt man gjort.. Men vad gjorde vi egentligen? Känns som att det var en hel evighetsen, men det var igår.. Jätte konstigt..

Blev en lugn förmiddag hos Bellströms, sen middag med mor och lite umgänge med Enma och Anders senare. Men Ullis har varit galet trött hela dagen så inget vidare sällskap.. Blev även en massa OTH, kan inte få nog. Helt underbart helt enkelt..

Sitter och lägger ut bilder från Tyskland på bdb.. Lägger upp adressen dit senare :)

Måste sussa sen, är inte ikapp med antalet timmar sömn på långa vägar! Haha, men man är ju ledig från skolan imorgon och på tisdag så det ska vi nog kunna ordna :)

Sov sött alla sötisar!

Söndag i Sverige

Såå jäkla skönt var det att komma hem igår! Helt galet :D Sova i sin säng, visste inte att det kunde vara så skönt :) haha har haft en riktigt toppen vecka i Tyskland :) Men som sagt, borta bra men hemma bäst!

Efter den långa resan hem igår blev det mat med mamma och sen åkte jag till Chrille där också Soo och Sofia var. Riktigt skoj att träffa dom igen, blev flera koppar kaffe för att hålla sig vaken haha.

Det är ju inte utan att man blir orolig, med det kommer bli bra, det är det ända vi kan säga nu.. Men det kommer bli bra, det vet jag! Du är stark och fixar det, och det är säkert inte ens något att vara orolig för..


Ska göra mig iordning nu..
Puss på er!


Inte münga dagar kvar nu..

Tvü morgnar till.. Bara tvü till som man müste gü upp klockan sju, bara tvü! Och pü lördag kan jag säkert gü upp nio haha :D Blir till att sova pü büde bussen och planet. För det är sü att det bara är en och en halv dag kvar här i Münster. Har hemlängtan sü det är inte mig emot, men det kommer bli grymt trükigt att lämna alla här i Tyskland.

Gürdagen var lugn, Hände inte överdrivet mycke.. Men etersom det var lilllördag blev det barrund pü kvällen :) Riiiktigt nice! haha massa mms med bilder till Danne, sü jag tror att han har üngrat sig rätt rejält att han inte ükte med nu ;) Men det var en riktgit trevlig kväll, även om inte alla kanske kommer ihüg allt ;P haha!

Vi var i Osnabrück idag. Var pü ett jätte intressant konstmuseeum och sen vidare till Musik Prodiktiv. Det var världens största musikbutik innan en del brann ner förra üret. Helt galet mycke prylar och otroliga gitarerr! :)
Sen kom det upp ett orosmoment, men allt löste sig! Skönt det :)

Pü eftermiddagen blev det till att üka lite büt i sjön vid Münster :) Trampbüt för att vara mer exakt :Dhaha men Hannes och Robin fick trampa medans jag, Emmis och Ellinore chillade, käkade godis och tog egobilder :D Riktigt skoj var det i alla fall :)

Müste verkligen sova nu, lüng dag imorgon med feting disco imorgon kväll :D Alla coctails 2euro :D blir riiiiiktigt fint! haha

Kommer nog inte hinna blogga mer innan vi üker hem, sü vi ses i Sverige igen :) Saknar er sü!

Sov gott
Puss

Ännu en dag i Tyskland

Nu sitter jag här igen och klockan är aldeles för mycket egentligen! Jag ska upp kvart över sex imorgon (det blir bara tidigare och tidigare).. Usch, jag kommer vara helt död, men efter ett besök pü Donken och en stor kaffe är man pü G igen ,haha!

Igür var vi pü ett stortbokförlag här i Münster. Dom publicerar bl.a. kaninen Felix (Soo borde veta vem det är, han är tecknad :P). Helt galet underbart var det! Ni ska fü se bilder sen. Älskade det nü inüt bomben, Det tror jag Sofia ocksü skulle gjort. Pü tal om Sofia sü münste jag säga att jag saknar henne nügot enormt! Vi har varit borta frün varandra i 4dagar och jag vet inte hur jag ska klara mig dom fü som är kvar?! Hur ska jag klara mig i sommar?! Som sagt, jag saknar dig nügot otoligt vännen! <33

Igür kväll var vi pü ett stort tivoli här i Münster. Skit skoj var det :) Münga karusseler blev det, men ännu fler drinkar :P haha! Fick ett armand av lillebrorsan Max, han är ju för söt:) Kommer verkligen sakna familjen!
Sen blev det SingStar kväll hemma hos Robins tysk, och hur det slutade, det stannat i Tyskland :P haha!

Idag blev det först frulle pü Donken och sen en tur pü Münsters musseum. Sen vidare till Köln! Tüget gick sönder pü vägen sü vi blev sen timme försenade. Fick sün jäkla hemlängtan när vi satt där pü tüget! Helt galet. Ville hem till mamma, pappa, brollan och min säng! Usch, nästan sü man fällde en tür..

När vi väl kom till Köln besökte vi Kölner Domen. Det är nog det mäktigaste jag nügonson sett! Alla gick och tittade upp (nackspärr AB) och viskade plus att alla var helt överväldigade! Sen blev det shopping, det resulterade i 4linnen och 3sjalar, allt för 300spünn! Me like :)

Lite arty pü kvällen och imorgon ska vi till modeföretaget Apriori och sen bli det projektarbete och partaj pü kvällen :)

Saknar er där hemma! <33
Puss puss

Deutschland, Deutschland über alles

Sitter hemma hos familjen Hoffman i Münster,Tyskland! De är verkligen jätte trevliga och jag är sa nöjd! :D Kunde inte ha blivit mycke bättre!
Kom hit igar och vi blev hämtade pa skolan. Skit nervös var jag men det gick toppen när vi väl kom hem och vi satt nog och pratade i en och en halv timma. Laura är jätte trevlig och vi är riktigt lika varandra :)

Vaknade vid elva imorse, var saa trött igar och Maxs (lillebrorsan i familjen) säng var riktigt skön och jag hade hur som helst inga problem att sova, hehe.. Sen gjorde vi iordning oss och gick hem till en av Lauras kompisar som hade fyllt ar och bjön pa brunch. Av svenskarna var det jag, Fia och Micke som var där. Vi hade inte käkat nagon fukost sa man blev matligt förvanad när man skulle dricka ett glas champange det första man käkade den dagen. haha men gott vare :P

Blev en guidad tur genom Münster sen och efter det vidare till ett jätte mysigt kafé med en bar. Blev en öl och en massa snack, jag pratar engelska sa fort jag öppna munnen nu, hel weird:P haha

Har ingen aning om vad vi ska göra imorgon, men nagot skoj blir det nog i alla fall :)
Hoppas att jag kommer kunna uppadtera manga ganger nu när jag far lana datorn :)

Puss pa er där hemma :D


Resefeber AB

Jag är SKIT nervös!
Jag vill inte åka, men nu finns det verkligen ingen återvändo..

Gårdagen var jätte trevlig! Alltid det med er! Tack för presentkortet :)

Vaknade vid elva idag, har precis duschat och ska nu fixa mina naglar tror jag. Sen blir det till att kolla packnigen igen, och igen, och igen.. Vägde väskorna igår, den stora väskan är tung i sig, men jag ska nog plocka om lite till.. Lilla väskan är det ju inge problem med i alla fall :)

Ne nu måste jag börja fixa allt!
Bussen går om 2h, tempo..

Önska mig trevlig resa, och sakna mig inte för mycket! (Får jag tag på någon dator ska jag försöka blogga lite..)

Puss på er och ha det bra Sverige! ♥

Återigen, TEMPO!

Lite smått stressad!
Måste packa nu, sen duscha och städa. Sofia är på väg över i alla fall :D Tur det!
Kakan är precis klar, men jag glömde vrida om från Start till över&undervärme så vette fan hur den smakar nu :P haha

Update soon!

Fredag, Birthday Girl!

And now I´m 17! Vi två, 17år. Ojojoj, vilken skilnad! Helt plötsligt får man göra precis allt som man fick göra förrut, haah! Ne men skämtochsido, det är helt enkelt min födelsedag idag, så hurra för mig :) Och för allas våran sötis Tillan som lyckades födas exakt 20min före mig! Våran dag idag :D

Skolan var allmänt seg. Hade sovmorgon till tio men mobilen lät hela morgonen så jag kunde inte sova, var väl i skolan vid tjugo i nio och då blev det umgänge med Sp:s snyggaste: Emma, Ellinore och Johanna! Inte mycket som slår er brudar! Haha galet det kommer bli på bussen imorgon!

Vet inte om jag vill åka längre, men nu finns det ju ingen återvändo..

Måste börja fixa kakan till kvällen nu, tha Gang kommer ju ikväll :)
Sen måste jag packa också..

Hörs sen!
Puss!

Det är du som får mig minnas alla drömmar som jag glömmt

Hur kom det sig att allt gick så fort helt plötsligt?
Hur kom det sig att det helt plötsligt var den här dagen?
Allting går för fort, vet inte riktigt vad jag tycker om det.. Är det bra att det går så fort att man kanppt hinner tänka och känna? Eller är det bara dåligt att inte stanna upp ibland och tänka efter som det här är det man verkligen vill?
Känns som att jag är på väg in i en tanke period igen.. Vet hur det brukar sluta om vi säger så..
Är antagligen tokstressad för imorgon och för lördagen, har inte ens börjat packa än, och allt som ska fixas imorgon, hur ska jag hinna? Jag har då ingen aning.. Men jag kan ju säga så mycket som att när jag vaknar imorgon bitti är jag ett helt år äldre, ett år klokare och ett helt nytt år att göra allt man egentligen inte får göra förän man är 18. Ett år.

Godnatt! ♥

Can you see what I see?

Somnade vid fyra och sen väckte mamma mig halv sex igen. Då var brollan här och det bjöds på mat. Kul att träffa honom lite för en gångs skull. Pappa kom vid halv sju och det vankades lite pressenter. Pappa hade tänkt till och köpte en ResepalörTyska, haha passande! Av lillebror fick jag Gossip Girl allt och lite till, tredje i serien weei!! En bok mindre i alla fall :D hehe

 
 



Har snart skrivit klart historian också, skönt! Plugga lite om matspjälkningen sen också, men det är ju inte överdrivet avancerat :P haha!

Hörs sen! Puss ♥


I think I´m moving, but I don´t know where

Bara en dag till, en väldigt kort dag sen är denna vecka slut, men det innebär Tyskland, vet inte om jag ska skratta eller gråta. Är så nervös så jag blir tokig, men samtidigt tycker jag att det ska bli kul att åka ner och få se hur dom lever och kanske träna lite tyska och om inte annat engelskan. Hörde idag att det tydligen är någon festival där på lördag när vi kommer ner och att det finns ett jättestort tivoli i närheten som några skull få åka till! Jag vill också karuseller, jag vill också :D haha

Tyskan ge så mycket bättre än förväntat! :D MVG, woho! Och jag som sammanlagt pluggade i 1½timme haha! Fy fan vad skönt, ojojoj! Men ikväll ska det pluggas mer historia eftersom att arbetet ska vara inlämnat imorgon. Måste skriva rent och skriva några rader om Bröderna Grimm. Och sen kommer ju far och bror hit och fikar ikväll med tanke på vilken dag det är imorgon :) Someone turns 17! Haha bara ett år kvar till 18års dagen imorgon alltså.

Tror jag skippar powerwalken och tar en tupplur ist, hehe.. Njuta av min sista dag som sextonåring, hehe.. Så nu pluggar jag in iPoden med OneRepublic´s Stop and Stare på högsta volym, helt klart bäst just nu!

Torsdag

Godmorgon bloggen, och Ellinore!

Sitter i skolan just nu har musik, gud så trevligt det är, eller inte.. Tanken var väl att jag skulle hitta några låtar men jag orkar inte leta, hehe..

Dagen består i övrigt av en fotografering för tidningen inför tyskland, tyskaprov och en jätte skoj mattelektion. Dagens bästa är ju helt klart att Ellinore är i skolan även idag :) Woho!

Hörs sen!
Pusspuss

Good night sweetheart, well it´s time to go

Dagens koncentrationsnivå har inte varit överdrivet hög om vi säger så.. Så jäkla mycket annat som ska ta plats i mitt huvud just nu. Tyskland, skolan och allt vad det innebär och en massa annat strul, mitt liv är precis som vanligt, es ist sehr wonderbar! Har i alla fall pluggat en del tyska och provet kommer nog gå rätt bra imorgon :) Har ju en hel musiklektion, historia och lunch på mig att plugga ockå, hehe..

Börjar väl bli dags för att sova nu, är ju faktiskt en dag imorgon också. Hoppas på fint väder, planderar nämligen i powerwalk efter skolan för att rens huvudet lite.. Men regnar det så vette fan..

Ska fortsätta läsa Damage av Sue Mayfield, riktigt bra bok :)

Sweet dreams suger ♥

image142

Onsdag

Hej Hopp!

Känner mig inte överdrivet pigg idag, usch måste verkligen sova, men jag måste plugga till tyskaprovet som jag finally har imorgon, men hur det går det är en helt annan fråga.. hmm..
Vi kikade på Kalle och Chokladfabriken på svenskan idag, självklart lyckades lilla jag somna, men vilken tur att man sett den förrut :D haha

Bästa Soo har precis varit här och färgat bort min utväxt! Så bye bye blondahårstårn och hello brownie :D

Kan ju bara säga att Emma gjorde min dag idag :) Vi har varit helt speedade hela dagen och planeringen är i full gång, verkar som att jag får också :D Hoppas att allt vlir som vi vill nu bara :D Hoppas, hoppas, hoppas :)

Ska plugga modalahjälpverb och glosor, mums!

Och btw, hela det här inlägget vill jag ge till Fia, bara för att hon har ett så tråkigt liv så att hon bara läser alls bloggar, haha :)

Pusspuss ♥

Dreaming out loud

Sitter bara och väntar på att den här dagen ska ta slut, är ungefär det jag har gjort hela eftermiddagen.. Antagligen för att jag får en vettig anledning till att gå och lägga mig och sluta plugga, inte så mycket kvar på historian, men det är egentligen inte särskilt svårt, bara jävligt tråkigt + att allt ska skrivas på engelska. Men jag har ju Tattar Tillan och Emmisen i min grupp så det är ju galet bra teamwork i våran grupp :) Blir till att plugga järnet i skolan imorgon, skoj.. Men jag har ju både torsdag och fredag på mig, men sen är det ett tyskaprov på torsdag också.. Hmm..

Tänkte skriva en packlista för Tyskland innan jag somnar ikväll, vill inte åka längre, kommer bli skit läskigt ju! Några få nätter kvar i sin egen säng så man får njuta så mycket som möjligt, och tagga till max på dagarna, vi har i alla fall fixat en högtalare till bussen :) Så alla ni som ska åka buss med oss och inte vill höra oss skråla allt från Schnappi till Kung i baren, ni får mer än gärna sjunga med, men om ni inte vill det ta med er extra tjocka öronproppar! Det kommer behövas :D haha

Ska plugga lite till nu, sen blir det bingen och lyssna på One Repbulcis senaste skiva Dreaming out loud till jag somnar, så galet bra!

Puss på er! :)

image141

Dreaming out loud

Sitter bara och väntar på att den här dagen ska ta slut, är ungefär det jag har gjort hela eftermiddagen.. Antagligen för att jag får en vettig anledning till att gå och lägga mig och sluta plugga, inte så mycket kvar på historian, men det är egentligen inte särskilt svårt, bara jävligt tråkigt + att allt ska skrivas på engelska. Men jag har ju Tattar Tillan och Emmisen i min grupp så det är ju galet bra teamwork i våran grupp :) Blir till att plugga järnet i skolan imorgon, skoj.. Men jag har ju både torsdag och fredag på mig, men sen är det ett tyskaprov på torsdag också.. Hmm..

Tänkte skriva en packlista för Tyskland innan jag somnar ikväll, vill inte åka längre, kommer bli skit läskigt ju! Några få nätter kvar i sin egen säng så man får njuta så mycket som möjligt, och tagga till max på dagarna, vi har i alla fall fixat en högtalare till bussen :) Så alla ni som ska åka buss med oss och inte vill höra oss skråla allt från Schnappi till Kung i baren, ni får mer än gärna sjunga med, men om ni inte vill det ta med er extra tjocka öronproppar! Det kommer behövas :D haha

Ska plugga lite till nu, sen blir det bingen och lyssna på One Repbulcis senaste skiva Dreaming out loud till jag somnar, så galet bra!

Puss på er! :)

image141


Nagellack

Jag har kommit fram till att jag är helt galen i Mavalas minilack. Har de senaste dagarna inhandlat två nya färger! Ett klarrött med namnet Los Angeles och en riktigt lila som går under namnet Tokyo! Kommer bli skit snyggt att ha det lila när man festar! :)
Men det är farligt för mig att gå in på Parfymeria. De små godbitarna kostar ju baaaaara 40kr ;) hehe. Så ikväll målas naglarna röda :)

 

nu ska det pluggas historia igen, lyssna på Håkans nya och invänta en pluggfri period då man får sitta ute i solen ist för i köket och som enda sällskap ha Franz  Beckenbauer.


Äntligen!

Det var fanimej på tiden att det bloggen började funka igen! Måste ju skriva av mig all min nervositet angående lördagen ;) haha! Var och köpte en kapsylöppnare med en älg på efter skolan, hoppas min värdfamilj gillar den ;) haha!

Annars hade jag en hel drös åttor som sprang efter mig och Elias på guidningen. Gick tipp topp!

Just nu umgås jag med Fia och Emma, ska slänga i lite ny färg i håret, börjar bli dags nu!

Hörs sen!
Pusspuss

RSS 2.0