Lugn söndag

Har medvetet hoppat över att blogga idag, har inte haft något skoj att skriva om + att jag har varit för trött hehe.

Jag och Ellinore hade jätte mysigt igår. Åt clementiner och började kolla på Saw 3 för vi kände att vi hade ett behov av det, men nej det funkade inte allt för länge, så det slutade med att vi kollade på Titanic ändå, mycket mycket bättre :-)

Var upp och kollade på tjejerna som är Lucia kandidater på stan och sen hem och pluggade lite svenska innan vi gick på adventsgudstjänst, mysigt :-)

Ne ska kolla vidare på Parlamentet nu och sen blir det Wallander. Take Care!


Så där ja!



Nu är den beställd! Kjolen till nyår (+julafton). Kommer bli riktigt nice. Gillar att den är lite större i kjolen och den kommer bli perfekt till mitt spetslinne och röda strumpisar på julafton och med Ellinores leoparttopp och svarta strumpbyxor på nyår. Självklart med klackar till :-)

Ne nu sticker jag till Boy för massa mys och film!

Lördag

Jahapp då var det helg igen, skön....t! Dagen till ära ska det bakas lussekatter och drickas en massa julmust, riktigt julkänsla på det :-) Sen till kvällen ska jag hem till BabyBoy och titta på Titanic, mys! :-)

Blir inget långt inlägg nu, måste sticka iväg till duschen, hörs senare!


Finally!

Äntligen åkte Johan Palm ur Idol, och det var fanimig på tiden! Nu spelar  det ingen roll längre, eliten är kvar.

Har städat lite på mitt rum nu på kvällskvisten och så. Ska fixa det sista nu innan jag kryper ner i sängen för någon timmes läsning, så skönt att avsluta dagen med några kapitell ur en underbar bok :-)


Har ni inte läst dessa böcker än, gör det nu!

Julshopping

Blev ingen uppdatering efter skolan. Somnade direkt när jag kom hem och vaknade vid fyra, vid halv fem åkte vi till Örebro och kom hem för tjugo minuter sen. Har varit en riktigt bra eftermiddag. Blev middag på Ikea, lite julklappsshopping, nya stövlar (mums!) och ett litet ljusarrangemang till mitt rum, blev riktigt fint :-)

Nu har vi precis satt upp alla stjärnor och ljusstakar i lägenheten så nu är det lite jul här, mysigt :-) Nu blir det chirre och julmust, jami! :-D

Full fart mot helgen!

Godmorgon!

Känner mig faktiskt lite midre hatisk idag, känns bra känns bra :-) Gic upp vid tjugo i åtta, var riktgit tugnt att lämna sängen imorse, men jag är ju snart hemma igen. Slutar iallafall vid ett men innan dess så ska jag ha två lektíoner till, inga vidare skojiga lektioner.. Prov och läxförhör, mums!

Blir hemma och sova lite och sen och vidare till Örebro och Ikea till eftermiddagen. Trevligt trevligt.

Ne måste komma på något bra ämne att prata om på engelskan nu, går ju inte såååååå bra..

Hör igen när jag kommer hem

Suddenly everything doesn't seems so bright

Ne jag tror att det är dags att stänga av min lilla svarta burk nu och plugga lite till. Eller ja typ 2timmar till. Just nu är jag så arg på allt att jag skulle kunna skriva ett långt långt inlägg här om hur mycket jag hatar allt, men det tänker jag inte, för jag är en positiv människa, en positiv människa. Ni förstår kanske att jag måste intala mig själv det här, kanske inte är så positiv ändå. JO POSITIV MÄNNISKA.


Sanningen om samhällare

Nu börjar jag bli sjukt irriterad på mig själv, varför kan jag inte ha mer disiplin och börja plugga i tid?!!?!?! Jag vet då inte.. Ekonomin sitter väl typ, men geografin ska vi ju itne ens snacka om. Om någon undrar är jag absolt för att man ska ta bort geografin från samhällsprogrammet, jag menar vi gillar inte ens natursaker och världen och skit, det är därför det heter SAMHÄLL, vi gillar människor och historia, eller inte människor. Vi pluggar ju trottsallt 50h i veckan, så vem har tid att umgås med folk? Vi är helt enkelt otroligt störda personer som inte har något liv. Jo så är det!


Ett gäng samhällare. fakesmiles and älghorn ;-)
(och jag vet att jag precis har skrivit att vi som går samhäll är puckon, men jag är bara lite bitter idag hehe)


Btw det kommer ske en förändring inom kort i bloggen! Håll koll!!

Råplugg

Dags att göra ett ryck igen. Måste . Få. In . Det . I. Huvudet. Men hur i helvete det ska gå till det är en rikktigt bra fråga, svar mottages gladerligen..

Börjar få lite koll på ekonomin, men mycket kvar, och sen var det den där jävla geografin också, det går aldrig..

Slut i huvudet

Jag är så sjukt trött, usch. Dagen knallade på helt okej, matten gick bra och sen var det bara att gå hem. Men så fort jag kommer hem så vill jag inget annat än att gå och lägga mig, usch och nu börjar huvudvärken krypa sig på också. Ikväll måste jag plugga en massa. Har prov i Företagsekonomi A imorgon, massa likviditetsbudgetar, marknadsföring och annat skit + att jag har en underbar geografiläxa, vad sägs om att lära sig Afrikas alla länder + floder? Känns bra va? Ne trodde inte det..


Känns så där..

Nyårs kjol

Sitter och kollar runt lite på en snygg kjol till nyår. Elin hade införskaffat en ny klänning, så jag tänkte att jag ska nog också sattsa på något nytt till årets största fest :-) Har hittat flera bra kandidater, men ännu fler dåliga. Lutar iallafall åt att låna Ellinores leoparmönstrade tubtopp att ha under, så en svart kjol ska det vara. Men som sagt, det finns fler dålga, och väldigt dåliga.


Gillar dragkedjedetaljen, snyggt till tub eller?

Ne ska läsa igenom matten en gång til och sen joina Bella och Edward en stund!


Do they know it's christmas time?

Har pluggat både matte och ekonomi och det känns ritkigt bra faktiskt. Matten var bra mycket lättare än jag trodde och ekonomin känns inte omöjlig.. Hehe det är ju deffenitivt positivt! :-)

Har strukit och satt upp julgardinerna i mitt rum nu, men stjärnan åker inte upp förrän på lördag när vi ska bara lussebullar och grejer, och man kan inte sätta upp ljusstakar och stjärnor innan samma helg som första advent! Så är det, det har jag bestämmt :-) Så nu kan jag faktiskt säga att jag börjar få lite julstämning, hoppas det kommer ännu mer för förra året vet jag att man började märka att det snart var jul runt tredje advent, och det är itne riktigt så jag vill ha det..

Ne borde nog ta en dusch nu och invänta Grey's, mysonsdag med mamma som vanligt :-)

När jag hör din röst

Tycker att den här onsdagen har varit ovanligt lång.. Hade något skriva-snabbt-på-s datorn prov på administrationen, usch man blir så sjukt stressad när 20 pers sätter igång och knappar på datorerna, men men han rätt långt iallafall :-)

Strax börjar OTH, mums! Ett riktigt bra avsnitt idag. Sen blir det en massa matte B plugg och lite FeA också. Färre prov åt folket! Helt sjukt hur många prov någon kan klämma in på tre veckor..

Btw, något rikigt trevligt som jag läste idag var att de börjar filma andra filmen i serien om Bella och Edward i mars! Sjukt underbart :-) Så det blir väl en premiär till nästa år hoppas jag tjejer!

Ska nörda lite Gjenkriger innan OTH, mitt nya liv? Maybe..


Early night

Dags att dra sig mot sängen nu känner jag. Är verkligen hel slut. Känns att det snart är slut på den här terminen för man går verkligen på sparlåga och räknar dagarna som är kvar väldigt noga, tyvärr räknar vi proven lika nog eftersom de är en hel drös. Jag blir så trött..

Men för att somna med ett leende ska jag självklart läsa lite mer i min underbara bok (inte riktigt lika underbar som första, än, men på god väg!) och sen somna sött, I hope..


Annis och Bummis

Skrev nationellt prov i Engelska A idag med, hör och läs. Usch, var så sjukt trött under första delen så det blev till att pimpla i mig lite kaffe innan listening delen. Och hur det gick det får ví väl se, har verkligen ingen aning.. Fick sluta vid elva iallafall, inte mig emot så Anna och Boy följde med hem. Blev en massa snack om allt mellan himmel och jord, trevligt som vanligt :-)

Måste plugga lite till nu, lite mer ekonomi har ju prov på fredag + matteprov på torsdag, uschan mig...

I'm cold

Usch vad kallt det är! Har snöat hela dagen och jag fryser nog sönder.. Men lite julkänsla är det ju iallafall med tanke på att det bara är en månad kvar til jul och då hoppas vi ju på snö..

Annars har dagen rullat på fint. Lagom med lektioner osv, blev intervjuad med Martin och Sandra om skolan typ, gick väääldigt smärtfritt.

Nu är tydligen maten klar så jag måste rusa, hör snart igen!


Någon av dessa skulle gärna få värma mig just nu,,

Det där med städning..

Nu var det ju så att vardagsrummet skulle vara städat och sen skulle jag ha hunnit diskat innan jag åkte till bion. Visst jag har plockat undan i vardagsrummet och tänkte dra av lite med dammsugaren nu, men disken. Jag kommer inte hinna. Måste ju hinna klä på mig och fixa mig innan bion. Ajdå.. Får se hur jag löser det här..

Har suttit och kikat på lite kort från i sommras, och jag vill ha sommar nu nu nu!! Kommer verkligen bli en av de allra bästa sommrarna någonsin, vårat sista sommarlov. Snälla ska vi spola fram tiden lite till ungefär april när vi åker till Riga, jag fyller 18 och sen är det bara att vänta till juni. Ne städning var det..

Hej mitt vinterland

Det bara snöar och snöar. Egentligen inte mig emot, förutom att det blir så halt, men det får man väl ta. Måste städa en massa idag + att jag ska vara på bion klockan två igen. Men men, kollar iallafall på Idol-reprisen eftersom vi var på bio i fredags, hittills är det helt okej. Jag vet ju vem som åkte ut så det är mest för att höra hur de var, hehe.

Ska väl sätta igång med lite städning också, blääää..


Have I found you?

Ne nu tror jag att det börjar bli dags för att tacka för idag.. Har varit en helt okej dag i helhet tycker jag :-)
Blir nog till att krypa ner under duntäcket och kolla på 27dresses tills jag somnar. Som sagt, jag är en riktig sucker för lovemovies.. Hehe men det var det väl inte någon som inte redan visste? ;-) Kanske skulle skriva ner de allra bästa i en liten lista här imorgon, hehe vore nog bra för min del också ;-)


Så fin..


Mys med pappsen

Blev till att stå i kassan på bion, gick riktigt bra ;-) Eftersom mamma jobbade kväll så gick jag med pappa hem till honom och drack tee och kollade på Grynet. Fy fan vad roligt det är! Det var längesen jag skrattade så mycket :-D

Lånade med några filmer hem från pappa så jag ska nog sätta igång någon nu, får bli slutet på den här lördagen.


Helt sjuuuuuukt bra!

Mackaroner och korv

När mamma jobbar kväll måste jag laga mat själv så idag får det bli mackaroner, korv och ostsås tror jag. Ingen lördags middag kanske men gott är det :-)

Annars ska jag nog läsa lite innan jag ska ner och jobba vid sex taget. Är Bond ikväll så jag hoppas på en del folk :-) Börjar blir riktigt hungrig nu, har inte ätit något idag, så det är nog dags att ta med mig datorn till köket och lyssna på Twilight Soundtracket riktigt högt (det är faktiskt riktigt skön musik!) och koka mina mackaroner,,

Robert Pattinson

Okej, jag vet att det är en jäkla massa tjat om Twilight och snygga vampyrer, men jag måste bara få nämna det här också. Hittade en artikel på Veckorevyn.se om Hollywoods nya it-boy, och ni kan ge er fan på att det är just Robert Pattinson. Ett toppen val tycker jag eftersom han är sjukt snygg och har det där lilla extra ;-) Ni kan iallafall läsa artikeln här och sen tycker jag ni ska kolla på bildspelet om honom, verkligen en fröjd för ögat!


Dose eyes, dose eyes..

Ska lägga mig och läsa en stund nu tror jag, måste ju bränna andra boken nu :-)

Lördag

Godmorgon!

Blev inte allt för mycket sömn inatt, kikade på OC och snackade en massa med tjejerna om filmen, alla var lika galna haha :-)

Vaknade för en halv timme sen ungefär och ska strax åka till Ullvi gymnasiet i Köping med lillebror för att kolla lite vad han ska göra till nästa höst, lite läskigt att han ska söka nu, känns ju som att det var jag som sökte igår ju! Hehe

Måste skynda mig lite nu, hörs när jag kommer hem igen!

'
Littlebrother

Twilight

Jag vet inte vart jag ska börja. Filmen var så sjukt jävla bra! Jag satt och log precis som jag sa att jag skulle göra och jag vill bara se den igen igen igen!! Jag har läst boken och satt självklart och irriterade mig på vissa saker, men det gjorde mig inte ett skit för den var U-N-D-E-R-B-A-R! Åhhhh jag vill se den nu.. Det är egentligen den perfekta kärlekshistorien, inga trams, ren kärlek! Och sen är Rob Pattinson så otroligt snygg. Ni kanske känner igen honom som Cedric Diggory från Harry Potter och den flamande bägaren? Men nu är han 1000000000ggr snyggare. Åh my god, my dream man (efter James så klart ;)) Säger bara det att har ni inte läst boken, läs den! Och sen tar ni och pallrar er till närmaste biograf, för den här filmen är alldeles för bra för att missa!!

Ne nu ska jag försöka kolla på OC och sen sova, men jag lovar att jag kommer drömma om vampyrer inatt igen..


Baby, baby, baby

Toppen fredag

Åhh vad skönt det var att få sova ut, vaknade vid tolv och sen har jag bara setat i sängen med datorn, sånnt som behövs ibland ;-) Tydligen så har det snöat på morgonen för när jag tittade ut var det alldeles vitt, lite mysigt faktiskt :-)

Ja dagens planer vet ni ju redan om. Tar tåget in till Örebro vid halv tre och sen ska vi gå och äta en sen lunch och sen lite shopping, men mest fönstershopping för min del. Halv sju sitter vi sen bänkade med poppisar och Cola i biosalongen och jag har ingen lust att vänta längre, vill se den nu nu nu! Kommer helt enkelt bli en väldigt bra fredag :-)

Ska hoppa in i duschen nu och göra mig iordning innan jag ska ta och traska upp på stan, hörs nog inte förrän jag kommer hem ikväll, och då lär jag vara helt galen haha. Ha det bra!


Finally!!

"- Man har tusen önskningar när man är frisk. Men bara en när man är sjuk..."

Öppet hus gick bra, var tydligen rekord med folk och allt knallade på. Mycket folk och det är ju alltid skoj :-)

När man kom hem blev det att kolla på "Himlen kan vänta" på SVT2. Det handlar om ett antal personer som har fått en dödlig diagnos. När man ser människor som värdesätter allt i livet och verkligen är tacksamma förstår man att man är alldeles för dålig med att tala om för alla hur mycket man tycker om dem och hur mycket de betyder för en.. För en dag kanske något händer, och då har man inte sagt allt man ville säga.. Jag tycker absolut att ni ska kolla på avsnitten som går på SVT2 på torsdagar 21.30, annars kan man se dem här. (Klicka på SVTplay)


Imorgon är man iallafall ledig från skolan och det blir en halv dag i Örebro med ett gäng tjejer som jag uppskattar otroligt mycket. Ni hjälper mig igenom det mesta och ni gör mig alltid glad. Jag är så lyckligtlottad att jag har er, ni är guld värda för mig.

Nu ska jag nog sova en stund och sen verkligen sova ut, behövs! Hörs imorgon igen!


Öppet hus

Så skönt att sluta tidigt, ha en kort vecka och en tre dagars helg. Me like! :D
Har hunnit sova en stund och tittat lite på tv och om ett tag ska jag börja göra mig i ordning och ta mig till skolan. Mellan 18-21 så kan ni komma dit och kika på oss, låter bra va? :-)

Annars så har dagen varit lugn, Felix stukade foten på idrotten och blev inte allt för glad, annars så har dagen flutit på rätt bra :-)

Men nu börjar OTH så jag ska kika innan maten, hörs när jag kommer hem igen!

Fullt schema

Godmorgon torsdag!

Gick till skolan för första gången den här vintern, då är det verkligen vinter när man inte kan cykla längre för att det är sjukt halt, blandade känslor kan jag lova..

Har precis skrivit ett hyffsat lätt geografiprov så nu inväntar vi idrotten, blir att spela volleyobll, så jäkla skoj :-)
Annars så blir dagen rätt lugn fram till kvällen då det är öppet hus, så vi klockan sex ska jag vara här igen, mellan skolan och skolan så blir det nog lite sömn och sen OTH självklart!

Hörs igen när jag kommer hem vid tre!


Even in my dreams i'm kissing your lips

Jag blir så trött på mig själv, varför varför varför ska jag alltid börja tänka i andra banor för?! Jag vet ju vad som gäller och vad som funkar bäst, men icke nu jäklar ska vi börja leta fel på oss själva. Blir så arg på mig själv. Men hur fan lär man sig att lita på sig själv?

Blir sängen och lite mer geografi nu, ska bli så skönt att komma hem från skolan imorgon och veta att det är helg + öppethus.. Sen önskar jag Larsson stort lycka till imorgon när halsmandlarna ryker, kommer gå toppen :-)


I want to spend my life in your arms

Jag spyr på geografi! Frågan är om man orkar plugga mer just nu.. Är väääldigt skeptisk. Blir nog lite mer genomläsning och så efter Roomservice och Grey's, inget O.C. innan jag somnar ikväll.. Måste duscha också, jobbigt..

Ne ska spendera lite tid med den älskade TVn nu!

Jag ser det snöar

Det var rena rama isgatan hela vägen hem från skolan, usch! Det har snöat över lilla Arboga hela eftermiddagen så det var ett lagom tunnt täcke på gatorna. Blir så jäkla halt, usch!

Annara har dagen knallt på helt okej, fick tillbaka idrottsprovet som hade gått strålande och sen var det lite snack om öppethus imorgon och så. Blir nog bra, så ni som är intresserade eller går i nian kan ju pallra er till Vasagymnasiet klockan sex imorgon kväll, låter väl bra?

Ne nu blir det geografiplugg innan OTH och sen mer geografi antar jag..


www.vasa.se

Hurtigt

Var riktigt skönt att komma ut och röra på sig. Blev upp för Brattberget och sen ner och runt på stan. Men jag glömde mössa så mina öron var inte trevliga när jag kom in haha!

Blir duschen nu och sen ska jag kolla lite på geografin och lite tyska, tror det blir tee och House klockan nio också :-) Blir en lugn och skönt aslutning på kvällen :-) Hörs igen imorgon!


Walking

Nu blir det till att dra på sig träningsbrallot och gympaskor och ta sig an alla Arbogas berg och liknande, haha :-) Skämt och sido men jag och Boy ska iallafall ta oss ut i regnet (?) och vara lite hurtiga. Hörs senare!

My echo, my shadow and me

Riktigt lugn tisdag idag, så skönt! Trots regn och rusk är jag på hyffsat bra humör :-) 

Självklart blev det senaste One Tree Hill-avsnittet när jag kom hem, riktigt bra avsnitt som vanligt. Förstår inte hur de lyckas.. Avsnittet gick i 40tals anda och alla var jukligt snygga! Lockar, rött läppstift. Funderar på något liknande till nyår :-) sen var det ju ett stort + att se my baby Nathan i uniform, inte varje dag hehe


Tydligen vad det förhandsvisning på Twilight igår, och alla som såg den är i extas! Alla verkligen älskar den och vill bara se den igen och igen, det gör ju inte så att jag längtar mindre! Men om tre dagar så kommer jag vara lika glad som alla journalister i hela Stockholm.

Blir till att spela lite mer Gängkrig på Facebook, och sen ett avsnitt OTH till. Fin tisdag!

Ingen bra bloggdag

Jag tror vi gör så att jag bloggar mer imorgon igen, har verkligen inget kul att berätta och är aldelles för trött för att hålla mig positiv.. Hörs imorgon!

Scones och varm choklad

Det är precis vad som är på gång hemma hos mig just nu. Blir nygräddade scones och hemmagjord varmchoklad framför någon bra film, kollade på Lilla Sjöjungfrun igår, kanske ska klämma en till Diseny? Det är ju ritkgit bra iallafall :-)

Nu ringer äggklockan, hörs igen imorgon!


Nostalig

Igår kväll när jag hade så där tråkigt satt jag och kollade runt på Youtube och hittade en massa sånger från flera av mina favoritfilmer när jag var liten. Vi har klassiker som Tummelisa, Törnrosa (som jag förövrigt nog ska önska mig på DVD i julklapp) och självklart Svanprinsessan. Och låten Låt mig vara dina vingar från Tummelisa gör mig så otroligt glad, jag vill vara liten igen..


Dumma söndag

Idag skulle jag ha hittat på en massa grejer. Mamma och jag skulla ha putsat fönster och jag skulle ta mig en promenad. Men vad trevligt att det börjar snöa mitt i allt då. Ne usch, nu blev jag tjurig..

Blir nog till att plugga för min del idag då, räkna lite matte och kolla lite på geografin tror jag. Blir iallafall OTH och kanske någon film till kvällen, men jag är så sjukt sugen på smågodis så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen, men vem har lust att gå ut i det här vädret? Inte jag iallafall..


Rastlös

Vad ska jag hitta på? Se på film? Finns ingen bra. Läsa? Kommer nog somna då. Gå och lägga mig? Njae, klockan är ju bara halv elva..

Som ni förstår så har min lördagkväll varit fruktansvärt tråkig. Även om det är skönt att sitta hemma, så är det tråkigt att göra det allt för mycket. Men men, hoppas väl på nya tag nästa helg.

Tror att det blir någon slags kombo av sömn och film om en stund, blir nog lite plugg och en promenix imorgon.


Som en dans

Gick toppen bra att köra, fick ingen panik när jag körde inne i Örebro och det var nästan tom så att parkeringen gick bra, fan vad skönt att det börjar ta sig med körningen, känns som att jag verkligen är på G med det nu :-)

Så nu mina vänner, nu har jag min (och de andras) biljett hemma i tryggt förvar. Längtar verkligen massor, ska bli så sjukt kul och jag hoppas verkligen för allt i världen nu att den är bra, men jag kan ju alltid leva på boken annars :-) Så jag måste skänka en stort tack till min far som var så snäll och lät mig köra dig så att jag kunde hämta biljetterna, annars hade det kanske inte blivit några, och det hade ju varit skandal!

Vet inte riktigt vad kvällen erbjuder, käk om en stund och sen tvn tror jag, känner för en bra film, men någon sån verkar inte finnas i mitt hem just för tillfället..

Övningsköra

God mogrgon God morgon!

Jag har verkligen sovit jätte gott inatt. Skönt! Har precis ätit frukost och ska gå och byta om nu, sen blir det till att köra och hämta lite grejer och sen till Örebro, så håll er inne om ni vill ha livet i behåll ;-) haha


Annars så blir dagen lugn, tror att det blir en hemmakväll ikväll med, mamma vill se Stjärnor på is så jag lär ju bli tvungen till det, hehe.

Hörs när jag kommer hem!

Feel this, can you feel this?

Lugn kväll med mamma hemma i soffan. Har kollat på Idol, vet inte riktigt vem som var bäst ikväll, tyckte alla var rätt lika. Skulle ha kikat på V for Vendetta, men mamma hade ingen lust med det så vi kollar på Fredag Hela Veckan istället, men det är ju riktigt kul så det kan jag leva med :-)

Åker som sagt till Örebro imorgon och hämtar de efterlängtade biljetterna, funderar på om jag kommer våga köra inne i Örebro, men någon gång ska väl vara den första eller hur?

Föresten så har jag hittat en ny favorit inom musikens värld. Feel this med Bethany Joy Galeotti. Helt underbar och man blir så glad. Lyssna på den! (ett + är ju att det är en massa OTH-bilder i videon neadn :-P)


Äntligen

Nu har vi bokat biljetter till Twilight premiären nästa fredag! Ska bli så kul, åhh vad jag längtar! Så halv sju till halv nio sitter jag helt tyst och bara äär helt överlycklig, hoppas den är riktigt bra nu bara.. Så imorgon blir det till att köra till Örebro och hämta ut biljetterna :-)


Annars så skrev vi nationelltprov i Engelska A idag, jobbiga ämnen men det gick nog vägen det också hehe. Sov direkt när jag kom hem så efter tre timmars sömn känner jag mig lite piggare :-) Till kvällen blir det Idol och sen ska jag nog kolla på V for Vendetta, riktigt bra film som alla borde se!

Pyjamas

Är det något som är rikttigt skönt när man precis har duschat så är det att hoppa i en mjuk och varm pyjamas. Men det råkar vara så att jag behöver en ny, så jag tänkte att Tomten kunde lägga den här från H&M i ett fint paket under granen. Tack på förhand! ;-)


Mjuka flanellbyxor och ribbad farfarströja från H&M


Långpromenad

Blev en långpromenad med Boy på två timmar runt i stan. Riktigt skönt att ha kommit igång med att vara ute och gå och så igen, och efter nyår så blir det till att börja på Friskis&Svettis igen och det ska bli så sjukt kul, läntar verkligen! Aerobic och Steup är verkligen de träningsformerna som jag gillar allra mest. Höll på med den träningen under ca två år, men sen började jag på gym men nu har jag tröttnat. Så 2009 ska bli året då det blev på ändring på saker och ting, och nu är jag fan riktigt intälld på det!

Blir duschen nu!

+ för pluggfria dagar!

För en gångs skull känner jag mig hyffsat pigg i kroppen. Känns riktigt skönt! Hände inte mycket alls i skolan, flummade på ekonomin med Fia som vanligt och på matten tror jag att jag räknade ett tal och sen hjälpte alla andra i en timme, men det är ju kul det med :-)

Kom precis hem från stan, har varit och handlat med mamma. Så nu blir det OTH och sen käk och antagligen en helkväll framför TVn helt okej enligt mig!


Finally!


Äntligen har jag fått arslet  ur vagnen och läst igenom och skickat iväg min bokredovisning. Kommer kännas riktigt bra när alla andra sitter med en knappt utläst bok när det är två dagar kvar innan den ska vara inlämnad och jag har redan skickat den. Riktigt skön känsla, hehe, lite skadeglädje kanske ;-)

Annars så har jag och mami suttit och kollat på RoomService och snart ska det kokas tee och fixas mackor till Grey's, wonderful! Precis som en lill-lördag ska avslutas, en kopp Gröna Madame, solrosmacka med baconost och McDreamy på TV, mums!



Kvällslyx

Var riktigt skönt att komma ut och röra på sig, blev en vända runt Brattberget i regnet, men jag gillar att gå i regn så det gjorde inte så mycket :-) Har hunnit äta lite middag och nu ska jag hoppa in i duschen, usch vad jag saknar att ha ett badkar ibland. Blir nog lite miniSPA med ansikts- och hårinpackning, bodyscrub och sen en riktigt god bdl efteråt. Det är precis sånnt vardagslyx som behövs ibland!

Måste dock bryta av lyxen med att läsa och fixa klart min bokreccension och skicka iväg den. Egentligen behöver den inte vara inne förrän strax innan jul, men eftersom den ligger nästan färdig på datorn kan det ju vara skönt att få den ur världen..

Promenix

Hello!

Helt okej dag iskolan. Hyffsat lugnt, men var trött precis som igår.. Hade idrottsprov också, gick väl så där, eller jag har ingen aning. Hade möte om Elev Till Elev som ska göras den 9 & 16dec. Kommer nog bli rätt kul att försöka få lite folk att börja hos oss i höst. Jaja, men det kommer krävas lite förberedelser men mer om det senare :-)

Kvällen kommer bli jätte lugn. Inget plugg eftersom matteprovet är flyttat till nästa vecka, så jag tror att jag ska ta mig en promenad när OTH är slut. Skönt!

Annars blir det ju självklart Grey's Anatomy ikväll och sen förhoppningsvis en låååång natts sömn.
Hörs senare!

PluggarN

Tänkte mest säga att anledningen till att jag skrev förra inlägget var enbart för att jag var tvungen att skriva av mig, få ur mig lite tankar osv.

Annars har jag pluggat till idrottsprovet imorgon och kollat lite efter en kjol som vore nice på julafton/nyår. Tror att den här från H&M vore fin till mitt spetslinne, men röda strumpbyxor på jul och svarta heltäkande på nyår. Lutar nog åt något sådant iallafall..


It's personal, myself and I

Förbered er på ett negativt inlägg även idag. Ingen idé att läsa om ni är på så där dunderbra humör för då kommer jag bara dra ner det..

Jag är så trött. Kroppen är helt slut och det finns verkligen ingen som helst ork kvar efter en skoldag. Håller på att somna så fort jag sitter still och koncentrationen är verkligen inte på topp. Samtidigt som kroppen bestämmer sig för att inte samarbeta så vägrar huvudet görs som jag vill. Sluta tänka och bara ge fan i att känna, ibland vore det det allra bästa, men om jag känner mig själv rätt så vet jag ju hur det skulle sluta. Vet inte hur jag ska göra med någonting. Det bästa vore att åka så långt härifrån som möjligt och bara rensa huvudet på alla mörka och dystra saker som finns där inne just nu, det vore det bästa..


..and big girls don't cry

Plugg Ullis

Jag tror inte att jag har gjort något annat än att plugga idag. Känns som sagt som att plugget står mig upp i halsen just nu, usch spyr nog på det snart. Måste göra lite mer engelska innan jag kan gå och lägga mig och kanske läsa igenom lite svenska.. Ne usch det blir ju bara mer och mer! Får tänka på att det snart är jul och vi planerar våran uppestittarkväll den 21dec för fulla muggar. Blir glögg, saffransbullar, knäck, julklappsbyte, Sunes jul och en massa mer! Åh vad mysigt att umgås med mina favoriter. Det är ju alltid bra att ha något att längta efter :-)

Ska se klart på Färjan nu, sen tar jag nog med mig böckerna till sängen. Natti!

Tell me why I don't like mondays

Fy fan vilken dag. Direkt importerad från helvetet? Oh yes.. Otroligt trött, tråkiga lektioner och sen var det ingen god mat i skolan så det gjorde ju inte saken bättre. Sen var det som om klockan var fem vid ett för det var så otroligt mörkt ute och regnade och blåste gjorde det också..

Känns som att jag är väldigt negativ idag, tror att det är lite så också. Men hur som helst måste jag plugga en del ikväll med, massor den här veckan. Vi längtar till  nästa vecka som blir mycket mycket lugnare + att det bara är 4dagar nästa vecka..

Hörs senare när jag förhoppningsvis är lite gladare..

Lookin' at you, and my heart loves the view..

Har hunnit med att skriva klart idrottsfrågorna till provet på onsdag, känns bra att ha det klart iallafall. Har dock gått och fått riktigt ont i både magen och huvudet, ingen höjdare.

Gick precis igenom två test till matteprovet nästa vecka, kan nog gå riktigt bra tror jag.

Ska se på film med mamma nu, Hemma bäst blir det går på tv4 ikväll. Riktigt bra skådisar :)

Hörs imorgon igen, natti!

11, 45

Om exakt 45dagar är det julafton, pga detta har min far velat ha en önskelista. Så jag och mamma och suttit och hjälpts åt med att fixa fram en lite lapp till papi. Och helt plötsligt fick jag en sån lust att flytta hemifrån. Att sitta och titta på husgeråd, tallrika och allt annat mellan himmel och jord gör att jag bara vill köpa min egen lägenhet nu och flytta! Men sen får man väl tänka på hur mycket pengar jag sparar på att bo hemma..

Om 11dager så har Twilight världspremiär och jag har sett lite nya bilder från filmen och jag kan inte säga mer än att jag snart längtar ihjäl mig! Biljetterna har inte släppts än, men jag håller utkik varje dag för jag ska sitta i biografen den 21november och bara le hela filmen och sen ska jag fortsätta le fram till jul..




Han är helt otroligt vacker..


Bilder som dessa kan väl inte få någon att inte vilja se filmen?

Farsdag

Filmen igår var faktiskt helt okej, var nära till tårar när de tog studenten, men det var bju väntat haha.. Men det är ju sant som det är sagt: bara tanken på den dagen när det är våran tur gör att man får tårar i ögonen. Den dagen när man ska lämna alla er kommer det falla många tårar. Men vi har ju massor med kul kvar innan dess!

Blev hem till Boyan efteråt, kul och helt GALET! Har inte skrattat så mycket på riktigt länge haha.

Idag ska jag självklart hem till pappsen och fika sen måste jag plugga en massa, usch... Har både matte, idrott och engelskaprov nästa vecka, blää..

Ne ska väl göra något vettigt snart, hörs sen!


Biomys och rock hos Boy!

Måste lägga på lite tempo nu, ska möta Elin vis bion om en halv timma och jag kom precis ur duschen, hehe. Men som ni vet från tidigare så är ju jag bäst på att göra iordning mig snabbt :D Vi ska iallafall se High School Musical 3, kan blir skoj haha. Linda och Fia skulle vi möta där med :) Hoppas den är helt okej, men jag kommer väl grina precis som vanligt när folk tar studenten på film, fattar det inte, men jag gråter jämnt!

Efter bion ska jag iallafall köpa med mig något att äta och sen sticka till Boy och se kommer väl lite fler dit och det blir nog en jäkla massa rockmusik eftersom vi blev helt galna efter Idol igår haha!

Ne ska fixa mig nu, hörs nog igen hemifrån Ellinore!



= min lördag

UFMkurs och massor med Idol

Blev en hel eftermiddag ute vid kanalen på UFMutbildning. Mysigt att sitta framför bransan och bara värma sig, men det kunde ju varit ännu bättre.. Hehe..

Har verkligen inte mycket att säga alls idag, Idol på tv nu och Kevin ska snart in och rocka skiten ur alla, helt klart bäst i Idol! Ne vi hörs nog imorgon igen, finns som sagt inte så mkt mer att säga..

Tjejkväll på stan

Mamma och jag kom precis hem från stan. Har varit på tjejkväll i flera olika butiker så det var rätt mysigt att bara gå runt och titta lite och så :) Fått en hel del julklappsidéer ;) Så jag tror jag vet vad alla ska få nu hehe :)

Ne ska väl ta och gå och lägga mig nu läsa lite och så, är ju snart helg :D Blir en stund ute vid Kanalen imorgon på UFMutbildning efter skolan, kan nog bli skoj!

Men men, vi hörs imorgon! Natti!

OTH-eftermiddag

Har precis kollat klart på senaste avsnittet av OTH och alldeles strax börjar nästa på tv, me like!

Skolan var lugn, fick ett glatt besked på naturen. Så jävla skönt att visa att jag kan och att jag var värd ett annat betyg i A-kursen, men även om det inte kommer synas på pappret så är det så jävla skönt att han vet att det blev lite fel..

Kvällen blir lugn, om jag orkar ska jag plugga lite men det är inte säkert att jag orkar. Hehe, ne ska kolla på OTH nu (igen ). Hörs sen!

Yes we can!

Eftersom dagen till ära är en världshistorisk dag så måste jag ju tillägna Obama ett inlägg. Inte för att jag vet allt för mycket om han politik så tror jag att det är det bästa som kunde hända USA. Och sen ser han ju rätt bra ut också, en riktgit stilig karl! Hehe

Politik och mode kan ju faktiskt gå ihop. Marc Jacobs gjorde en t-shirt med texten Time for a change, vilket är ett citat som Obama har saft flera gånger. T-shirten är iallafall riktigt snygg och hade jag bott i USA och röstat på demokraterna hade jag köpt en på en gång!


Drew strålar i novembernumret av Harper's Bazaar, och jag sa ju det t-shirten är riktigt snygg!

Natti!

Innebandy och plugg

Drog iväg med Ellinore och kollade på Arboga Eagles IBKs träning på Gäddan, och hej vad det gick haha ;)
Kom hem strax efter sex, käkade och skrev klart svenskan. Nu ska man väl sätta igång med matten, har några tal kvar på matteläxan och sen inväntar vi Grey's! Woho :D

Btw, vad tycker ni om de nya färgerna i bloggen? Jag vet att headern inte är så stor som den ska vara, men jag vet inte hur man fixar det :/ Ska pröva mig fram lite senare hehe

Matte nu som sagt!

"Remember, Remember
The fifth of November,
The gunpowder treason and plot.
I know of no reason
Why the gunpowder treason
Should ever be forgot."


Remember, remember the fifth of november

Undrar om halsen har tänkts sig att börja spöka igen? Värker lite och det känns så där som det känns innan en förkylning.. Alla är ju förkylda nu så det vore ju inget konstigt..

Har bara en lektion kvar idag, tyvärr är det tyska.. Sen blir det hem och plugga lite idrott tror jag, men lektionen imorgon får jag nog hoppa över för att vara på den säkra sidan.. Kollade precis på mitt schema för nästa termin och det kommer bli nice! Har ju väldigt mycket lektioner den här terminen, men eftersom 2kurser avslutas till jul så blir det ett slappare schema och lite sovmorgnar, det gillas skarpt!

Ska väl ta och läsa igenom glosorna en gång till innan tyskan, hörs när jag kommer hem igen!

Och hörrni, ni har väl inte missat att det har skrivits världshistoria i natt? Tycker som att det verkar som att den rätte vann presidentvalet i USA iallafall!

Dags för något nytt

Har suttit och fixat lite i bloggen men det går ju så där, får inte in headern.. Får kolla mer på det imorgon tror jag.

Har pluggat en del trafik också, har prov på en massa vägmärken imorgon, blir nog bra det med.. Har hunnit med en promenad med Ellinore också :) Trevlans!

Har faktiskt inte så mycket mer att säga idag. Hehe Hörs nog imorgon igen, Natti!

Gaaaaah

Nu har bloggen blivit helt fucked up så jag måste spendea en stund vid datorn så att den ser lite okej ut igen hehe Hörs senare!

Godmorgon!

Sitter i skolan och har adimistration precis som vanligt på tisdagsmorgnar.. Hehe, ahr skrivit två av tre delprov ochd et gick faktiskt riktigt bra, var itne så svårt som jag hade trott att de skulle vara..

Blev sent igår med.. Carro sov hos oss så vi satt och pratade en massa i köket och drack tee innan vi gick och la oss. Men men måste sova tidigt ikväll.. Har en del plugg ikväll också, massa trafikmärken som ska pluggas in eftersom jag har prov imorgon. Usch..

Ne måste springa och hämta tyskaböckerna nu, börjar snart..
Hörs när jag kommer hem!

Dofter

Sarah Jessica Parker ska släppa tre nya parfymer. Älskar hennes tidigare dofter så det ska bli riktigt intressant att lukta på dessa när det kommer till Sverige. Dofternas namn blir Dawn, Endless och Twilight (och den sista är väl som gjord för mig bara efter namnet!). Underbara bilder har de tagit för kampanjen också!


Är det lagligt att vara så vacker?




Dagens visdom: se aldrig bakåt, känn aldrig inåt, var alltid uppåt
jag lovar, det funkar

Matte och Färjan

Har räknat ikapp lite matte ikväll, behövdes inför den nya genomgången imorgon.. Känns bra känns bra :) Självklart kollar vi på Färjan nu! Det hör ju måndagkvällar till! Man åker aldelles för sällan på kryssnig.. Hehe..

Tanken var ju att jag skulle bjuda på lite pics från i lördags, men det tar sån jäkla tid att ladda upp bilder så vi får ta det en annan dag :)

Måndag

Hej bloggen!

Ny vecka, mer plugg.. Haha, ne men det börjar faktiskt rätt lugnt efter lovet ändå. Bara ett prov och lite läxor, precis som vanligt alltså :) Skolan var lugn annars, bokade utv. samtal till på fredag. Det blir mitt sista, mitt allra sista utv samtal! Hur underbart låter inte det? Haha, jag kommer inte ha fler eftersom jag fyller 18 nästa år. Annars fick vi reda på lite prov och uppsatser, fin fint hade det gått många ställen det var tre bokstäver på :)

För övrigt kunde jag verkligen inte somna inatt.. Låg vaken till efter tre någon gång så jag var riktigt trött imorse, men jag gick upp tidigare och fixade havregrynsgröt och kokade kaffe, fin frukost! Riktigt bra början på veckan faktiskt :)

Nu ska jag kolla på OTH, sen blir det tyskaplugg..

I'm not a princess, this ain't a fairytale

Är helt slut så jag tänkte jag skulle gå och lägga mig och läsa lite i min bok, måste komma in i den snart hehe. Annars är det skola imorgon, vet inte riktigt vad jag tycker om det.. Blandat, väldigt blandat. Men just nu finns det saker som jag tänker på mer än andra, och jag vet inte riktigt vad jag ska tycka.. Allt jag vet är att om det är så här det ska vara nu så gör det ont, riktigt ont.. Men det kanske inte går att göra så mycket mer åt det, jag vet verkligen inte..

Ne ska försvinna in i Bellas och Edwards värld nu, där brukar verkligheten vara lite roligare..  Natti!

P.S. Kolla in här imorgon så visar jag bilder från igår!

Tack för en toppen kväll!

Gårdagen var verkligen perfekt! Massor med dans, sjukt bra musik och alla var på topp! Men fötterna värkte mer än mycket och jag trodde seriöst att jag hade knivar i fötterna, usch haha

Dagen har varit jätte lugn, kollat massor på TV och bara chillat. Har dock haft sjukt ont i kroppen hela dagen, tror inte det är efter igår men vem vet.. Skulle ha gått på bio med Larsson och Boy ikväll men vi hoppade över det, var aldelles för trötta..

Ne ska kolla på Indiana Jones med mamma nu, skola imorgon usch!
Så det är så här det ska vara från och med nu?

Fit for fight

Nu är vi i stort sett klara. Sminket är ordentligt fastsatt, lockarna sprayade och klackarna utrustade för en kväll på dansgolvet. Efter att ha hållit på och gjort oss iordning sen klockan fyra har gjort oss så sjukt taggade! Vi vill bara åka ut till Medåker, invänta allt folk och sen dansa hela natten lång! Elins mamma kommer och hämtar oss om 50min så vi ska röja undan lite här och självklart ta en massa ego/gruppkort, det hör ju till :) hehe

Antar att vi hörs igen imorgon bitti när vi är lagom möra haha Hoppas alla får en underbar lördagskväll, det kommer iallafall jag ha för jag har det bästa sällskapet man kan ha <3

Det gick ju bra..

Kom precis hem, tog väldigt mycket längre tid att fixa allt än vi trott, men det har ju sina naturliga förklaringar. Ni kommer dock håna mig om jag berättar det så jag tror jag håller det för mig själv hehe. Har hunnit duscha iallafall så jag ska bara byta om nu och sen åka och handla lite innan jag åker till Ellinore. Lär ju blir rätt utskrattad av tjejerna när jag kommer dit haha

Ne men ska nog se till att jag hinner blogga en gång till innan vi åker ut till medåker. Puss!

Nu kör vi!

Då var det alltså lördag, gissa om vi har längtat! Ska bli riktigt kul att dansa hela kvällen och hela natten :) Men jag tänker iallafall börja dagen med att köra lite bil med pappsen, ska åka förbi Ellinore en sväng och lämna lite grejer som jag inte orkar ta på cykeln sen hehe Måste åka och handla min del av frukosten imorgon också hehe ;) Sen åker jag nog hem till Ellinore vid tre igen och då ska det fixas och has fram till klockan sju när vi beger oss till Medåker to the party :P hehe

Ne ska klä p mig nu, pappa kommer snart. Hörs nog en gång till innan kvällen!


RSS 2.0