Johanna säger att hon är bäst..

Det kan ju diskuteras, men men :P haha

Sitter i skolan och jobbar med komunalpolitik.. Johann är skit sur för att miljöpartiet inte har någon hemsida! Haha good luck girls :P Jag och Louise är ju klara med all fakta och nu är det bara att boka en intevju! Weei, vi är på gång :D haha!

Efter skolan blir det ny hårfärg och mys en stund hemma hos Louise! Sen blir det kommunfullmäktige.. Skoj, eller inte! Men vad gör man inte för skolan? :P Haha


Men som sagt, ska nog skaffa ett disskusionsforum om Johanna :P haha! Kan bli intressant!

Take care!

Welcome to the wrestlers home!

Sitter åter igen hemma hos Anders :) Precis som igår kväll.. Men idag med Soo och Sanne :) Tack för en hittills :) hihi Nu sitter Lukas och spekar piano  och vi ska gissa låten :) Mitt i djungeln var det! Haha

Mkt trevligt var det igår med! Mys med Fia, Lou, Anders och Jocke :) Ska snart göras om haha

Jaja, men nu ska vi spela spel.. Uppdaterar när jag kommer i närheten av en dator!

God bye for now! and take care!

Godmorning Sunshine!

Shit vad trött jag är! Usch, men det är sista dagen på den här veckan :) Man får väl nöja sig med det :)
Sitter och borstar tänderna och ska alldeles strax dra på mig stövlarna och cykla ner till skolan, drygare fredag finns inte! Hi, En, lunch och Nk! Blää, men vi slutar halv ett, det är rätt posetivt i alla fall :)

Efter skolan blir det träning och bad med Ida :) Längesen nu gumman!

Men till kvällen åker jag till mamma så det kommet bli dåligt med bloggar.. Får uppdatera när jag får tag i en dator i skolan :)

God bye for now!


A drop in the ocean

Den här kvällen blev bättre än förväntat. Eftersom miss Sunshine ville gå ut och gå med mig så gjorde vi det :) Mys! Vi bestämmde oss för att gå hem till Loou och kolla om hon var hemma, men det var hon inte.. Anellie sa då att vi kunde komma inte och vänta så länge för hon skulle snart hämnta henne.. Sagt och gjort.. Navy CIS blev det en stund på Louise rum sen åkte vi med till CityGym.. I en mörklagd bil kliver en trött Louise in och börjar lugnt och sansat prata med sin mamma i framsätet, lyckligt ovetande om vad som gömmer sig i baksätet :)
Helt utan förvarning hoppar jag och Fia fram och Louise skriker rakt ut! Haha! Ni skulle sett hennes min :) Ovärdeligt! Haha

Sen åkte vi hem till Loou igen och fixade naglarna :)

Tack för att ni finns tjejer! You make me smile! <3

Men Ulrika har inte gjort engelskan så nu ska jag borsta tänderna och plugga :)
Sweet dreams!

image20

Beautiful things never last..

En dag till, bara en dag till! Helt underbart att den här veckan är slut. Har varit en vecka i helvetet. Men vi överlevde! Gissar att det inte var den sista veckan vi har så här mycket under våra 2½år kvar.. Men men, det är väl så det är..

Fick en länk av Emma till trailes för One Tree Hill season5! :) Lär ta tid innan den kommer till Sverige, men jag har ju inte sett fjärde än.. Hoppas jag kommer få chansen att se den snart! Konstigt hur man kan sakna en tvserie.. Men så är det i alla fall.. Hade tänkt lägga upp klippet här, men jag har ingen aning om hur man gör, någon som kan bidra med lite hjälp?
Ni kan i alla fall se det här!!

Matten gick toppen bra :) Så jävla skönt.. Något som gick mindre bra var ju det oförberädda historia provet.. Har aldrig skrivit så dåligt i hela mitt liv!! Men men, man kan ju inte lyckas jämnt!

Lånade en ny bok i skolan idag, Blackbird, så nu ska jag lägga mig och läsa!

Cya!

Before you met me I was a fairy princess

Drömmar
Alla har vi dom, alla vill vi att de en dag ska besannas.
Spelar sen ingen roll om det handlar om att få en ny klänning eller hur man ska leva om 10år.
Jag har alldeles för många drömmar (om det nu är möjligt att ha det), men jag vet mer eller mindre att alla inte kommer gå i uppfyllelse. Men jag tror att det är bra att drömma, ha mål här i livet. Som man säger, man ska sikta mot stjärnorna och man kommer nå trädtopparna.. Det är väl det man ska sträva efter, även om det är svårt att acceptera ett fall.. Det är då man ska på det igen, för en dag kommer man sitta högt däruppe och se på alla som också vill nå dit, göra det du lyckades med för att du trodde på dig själv, för att du vågade gör det du trodde på, för att du inte lyssnade på vad alla andra tyckte och tänkte jämnt och stänndigt, för att du gjorde din grej..
En dag ska jag också sitta däruppe..

I caught frogs and called them prince and made myself a queen
Before you knew me I traveled round the world
I slept in castles and fell in love
Because I was taught to dream

There's something in your eyes, makes me wanna lose my self.

Idag har jag faktiskt varit duktig! Räknat massor med matte och varit ute och gått med miss

Sunshine, Sophia :) Den tjejen vet hur man har kul och hur man gör en glad! Tack för att du finns Fia!



Ne, nu ska jag borsta tänderna och gå och lägga mig och läsa igenom Europakunskapsläxan och sen fortsätta i "Blue" av Sue Mayfield! Såå bra bok :) För en gångs skull är det roligt att läsa på engelska :)
Någon som har tips på flera bra engelska böcker? :)

Over and out!



 


Confessions of a broken heart

Satt nyss och läste bloggar på Vecko Revyn.com. Läste först Johannes blogg. Skön grabb det där! Och söt är han också, inte helt fel :P haha Läste hans lista över 50saker han hatar! En sånn borde man göra någon gång! Verkar ha bra åsikter tycker jag. Och hans favoritplagg är hans Frank Dandy Superwear kalsonger :P Ni hör ju själva!

Men Ebba von Sydow måste ju ha världens roligaste jobb! Hon får betalt för att blogga dagarna i ända, skriva om mode och gå på en massa visningar och galor!
Man skulle ha frågat SYON i nian vad man skulle gå för att få Ebbas jobb.. Verkar i alla fall sjukt kul! Men jag får väl snällt sitta hemma framför min HP och vänta på att få ett lagom kul jobb, för sådanan jobb växer inte på träd!

Men jag har suttit och funderat lite över vårens mode! Blått kommer antagligen slå stort, det gillas! Eftersom jag igår inhandlade en blå klänning! :) Kommer bli perfekt till bränan, diskret smink och lockar till sommarens fester :) Kan inte bärja mig! :)
Något som ska inhandlas är ett mörkblått nagellack och en blå kofta! Sen så vill jag ha den blå schalen på HM! Give me now :) Haha!

Ska laga mat nu!
Cya :)


Don`t you worry who you`re kissing on at midnight..

Detta har varit en mycket märklig dag , som har gått i filmens, modets och minnenas tecken.

Har bevisat att jag är ett TVfreak av högsta rang. Nya kläder har inhandlats och många minnen poppade upp i samband med min "lista" på bilddagboken..
Har kommit på en massa filmer som jag har tänk gå igenom i helgen :) Jag, 10orsaker och en stor godispåse :) en helt okej kväll anser jag :)

Men det har faktiskt pluggats lite också, inte mkt, men lite..
 
Ne nu ska jag sova, måste ju tagga för grillorna imorgon :)

Sweet dream!

image18

It feels like home to me..

Känns som att jag mer eller mindre hela eftermiddagen har suttit och funderat, kollat på bilder och laddat hem musik från olika serier och filmer. Smått nördig lär man ju vara när man vet vilket avsnitt Marissa och Ryan kysser varandra för första gången och näst in till hela dialogen till How to lose a guy in 10 days.. ("Breakup-delen" finns längre ner här på sidan, så jävla klockren!) Fast lite skrattredande är det ju..

Men nu när det snart är dags för Gossip Girl så kan jag inte låta bli att tycka riktigt bra om den här mannen: Josh Schwartz. Skapare av en av de bästa serierna någonsin, the OC! Som jag och Moos  har nördat! :P haha


Men det är inget fel på One Tree Hill heller! Särskilt inte eftersom att det är en grymt snygg kille med där :) James Lafferty.

Men en sak är ju säkert, på min önskelista just nu finns det en hel del boxar som bara väntar på att komma hem till mitt rum!



Ben: That's what I was, huh? I was your guinea pig, somebody you can test your theories on.
Andie: And I was just a girl somebody picked out in a bar
Ben: Yeah, so what, big deal? Hell, now you can even use it as a little twist in your story
Andie: That's a good idea, maybe we should bet on it
Ben: You know what, you did your job now Andie
Andie: Yes I did
Ben: You wanted to lose a guy in 10 days, congratulations you did it. You just lost him
Andie: No I didn't Ben, cause you can't lose something you never had!

 
image17
 This is how I want things to be..

I just want you close

Vad blir det? 6veckor till lovet eller?
Men närsta vecka kommer kännas som 80veckor!

Bara för att jag ska få tycka synd om mig själv ska jag lägga upp min veckorplanerning hitills!

Måndag  Tyskaläxa
Tisdag    Historialäxa, engelskaläxa
Onsdag  Euläxa
Torsdag Tyskaläxa, matteprov
Fredag    Historaläxa, engelskaläxa

Erkänn att det är synd om mig! Så det är inte mitt fel om jag inte är kontaktbar nästa vecka! Men ni kan ju alltid göra ett försök..

Men jag vill skänka ett stort grattis till både Malin och Emma! Ni är bäst tjejer! Ser fram emot SM :D

Hur säger man till någon att hjärtat längtar ut?

Det finns något som måste göras. Det finns något som måste våga göras..

Efter en lång dag vet jag inte riktgit vad jag ska säga.. Vet bara att allting inte är som det borde.. Även om den här dagen har varit skit rolig och överförväntan, så är det något som ligger och gnager, något som jag måste ta redan på vad det är.. Men hur gör man? Jag har ingen aning, men jag hoppas jag kommer på det snart..

Skipping beats, blushing cheeks I am struggling

Blev en heldag i Sturehallen idag :) Var roligare än jag trodde, har insett att brottning är rätt kul :) Hehe..
Men det fanns ju mycket att titta på också, eller hur tjejer? :P Haha, tror jag har min självklara favorit :) Ska ner och stödja tjejerna och killarna imorgon också :)  Mina vänskapliga plickter är gjorda för ett år framöver, hehe :P

Men jag borde plugga lite nu, men ett avsnitt Grey´s låter bättre :) Hoppas på ngt kul men stillsammt ikväll :)



Why d'ya have to be so cute?
It's impossible to ignore you
Must you make me laugh so much
It's bad enough we get along so well
Say goodnight and go

I belive this is heaven to no one else but me

Det känns som att det är så himla mycket som händer just nu, for better and for worse.. Men jag hinner inte riktigt med att skapa mig en uppfattning, en åsikt. Skulle vilja vara med mer och stötta dom som har det svårt i min närhet.. Men hur gör man? Hur gör man för att nå in? Hur gör man när man inte vill se på längre?
Det är det som är dagens stora fråga.. Önskar att jag hade svar på det nu, det är väl som dom säger, jag tänker för mycket..

Men det bästa med idag var att min efterlängtade skiva: Tracks of Tyler Hilton, som har färdats över halva jordklotet kom hem till mig idag :) Ska lägga mig och förhoppningsvis somna in till denne mans underbara röst..



Here's the day you hoped would never come

Den här dagen började bra. Lagom pigg, lagom jobbiga lektioner, fast det var ingen god mat, och det var väl där det började.. Sen var det Nk och v fick reda på bryget p¨å A kursen.. Fan vad arg jag blev! Jag som hade trott jag skulle få ett högre betyg..

Men men, både Ida och jag var arga så vi tog oss till gymmet efter skolan och körde stenhårt :) Men jag kommer nog ha ont i varenda muskel imorgon.. Haha!

Ska ta mig upp till Malin nu :) Mys! :P hehe

Take care!



There, there baby, it's just textbook stuff
It's in the ABC of growing up
Now, now darling, oh don't loose your head
'Cause none of us were angels and you know I love you

I do believe it's true, that there are roads left in both of our shoes.

Ojojoj! Den här dagen har gjort att min vår har blivit ännu mer planerad :) Men shit vad kul vi ska ha! På alla ställen jag ska :)

Först ringde Sofia mig på min sovmorgon och jag fick då sällskap när jag sminkade mig och hela vägen ner till skolan :) Det tackar vi för! Och hon kom med ett super förslag, istället för att vänta med våran utlandsresa tills nästa sommar sticker vi till Barcelona över en helg i sommar! Låter toppen tycker jag :) Men det är inte helt omöjligt att det blir båtluffning i Grekland nästa sommar :)

Sen var det snack om tyskland på historian, det kan bli en riktigt kul resa om man bara hamnar i en bra familj :) Ska ju fira min och Tillans födelsedag då :)

Vid halv fem var det UFM möte och det blev bestämmt att vi antagligen sticker till Malmö den 1-4maj! Shit vad skoj vi ska ha :) Och då ska jag se till att min egna lilla skåning har tid att åka in till storstan och träffa mig :)

Haha, och så sitter jag nu och pratar med Emil på MSN och vi sa att jag åker ner och solar med honom i Egypten nästa vecka! Toppen Emil, då ses vi på måndag :P haha

Ne ni, nu väntar en jätte rolig engelska läxa och sen GREY´S! Om man hade tagit bort engelskan hade den här dagen varit riktigt bra :)

Take care!



But if the silence takes you,
Then I hope it takes me too.
So brown eyes I'll hold you near,
Cuz you're the only song I want to hear;
A melody softly soaring through my atmosphere.
Where soul meets body.

Saying something stupid, like "I love you"

Fy fan vad jag är skoltrött!! Usch, fy och blä för skolan just nu! Ligger mycket heller hemma och sover..

Jag har hittills lyckats hålla mina löften med att äta frukost och gå och lägga mig mellan tio och elva! Så nu mera är jag både pigg och mätt :P Kan nog vara en bra början på det här året :P


Var Arr: möte på kvällen, helt ok, Linda och jag kör stenhårt i år igen :) Eller hur tjejen?
Började även planera för skolavslutningen, låter ju toppen tjejer! Och jag skulle verkligen vilja åka på Urix i Malmö! Men det krockar med valborg och jag vet några som blir sura på mig då ;) hehe Men men, det vore ju toppen att åka ner och ha kul, träffa folk och kanske träffa Wille :) Kommer ju inte bli så många gånger den här våren :/

Men men, nu väntar sängen och Grey´s :) Plus en underbar sovmorgon imorgon, me like!! :D

Take care!


Toutor Girl

Första dagen på den andra treminen på samhäll..
Dagen började med att man hade sovmorgon, men eftersom att jag redan hade traskat ner till skolan så var det inte så mycket mer att göra än att gilla läget..

Grillor på idrotten, gillas skarpt! Dock kommer jag ha ett mega blåmärke på högraknäet eftersom jag ramlade :P hehe

Dagens goda gärning var lätt matten :) Vad snäll jag är ibland, eller vad säger du Filip? :) hehe
Våran matte-tradition fortsatte och det lär den väl göra i 2 ½ år till I hope :) Eller hur tjejer? Haha! Coola vi är!

Men nu väntar ett avsnitt OC och sen ska jag plugga matte tills Malin kommer hem, varför inte sätta igång att plugga direkt? :/

Take care!

update

Jag har hittat en riktigt rolig sida!
www.personligalmanacka.se

Hur toppen är det inte att kunna göra sin egen almanacka till skolan?! :)
Jag tycker att det är skit bra!
Ska skicka efter en så fort sommaren börjar, känns lite tidigt att köpa en för nästa läsår redan nu!
Ingen kommer ha en likadan som jag :) Tihi :)

I always will remember all the strength you gave to me

Vill inte börja skolan imorgon!! Vill inte, vill inte, vill inte!
Inte för att det är tråkigt i skolan, är ju toppen människor och schemat får väl duga, men det är ju så tråkigt att alltid ha något att göra och om man inte har något att göra så har man en massa man borde göra..
Men men, det är ju bara 7veckor till sportlovet, och sen går vi tre veckor och sen är det påsklov. Våren kommer nog gå rätt fort iallafall :)

Men vad är det nu som ska hända 2008?

  • Sportlov v9
  • Ida fyller 18!
  • Kent i Örebro 21/3 !!
  • Påsklov v13
  • Fylla 17 (ett år kvar :))
  • Tyskland
  • Valborg (planeringen är redan i full gång)
  • Sofia fyller 18 :)
  • Sommar, massa fest, jobb och soltimmar
  • Sofia åker :(
  • Mamma Mia i Sthlm 16/8
  • Börja 2an
  • Alex fyller 18 :)
  • Höstlov v44?
    mitt år har redan en massa inplanerat! Det ska bli det bästa året någonsin!!

    Take care!

I know ugliness, now show me something pretty.

Första bloggen på 2008!!

Eftersom jag har varit hos mamma så har det inte blivit mycket bloggande.. Men nu blir det ändreing på det i två veckor :)
Året har börjat bra, mycket film och mys har det blivit! Men det är så det ska vara när man återhämtar sig efter en lång nyårsafton!

Igår var det middag på Athena som gällde sen gick jag hem till Chrille och träffade Wille och dom andra :)
Kul att se dig igen kompis :D

Dagen kommer bli lugn.. Se på film och ta det piano!
Eftersom att skolan snart börja lär det behövas :)

Ska sätta igång Scrubs nu!

Take care!

RSS 2.0