My everything

Tänkte bara säga godnatt! Känner mig riktigt pigg på morgondagen, vet verkligen inte varför, men vi får väl se :)

Natti alla söta läsare!
And I get to kiss you baby just because I can.
Whatever comes our way, ah we'll see it through,
And you know that's what our love can do.

Yes!

Nu laddar avsnittet! Jepp, jag kommer kunna diskutera OTH i skolan imorgon som alla andra, wunderbar! Kom dock på att jag inte har gjort tyskan, rackarns.. Ska argumentera imorgon så måste väl läsa på det..

Andersson var här och mös med mig ikväll. Kollade på Idol och bara tog det lugnt. Visste ni förresten att MTV är väääldigt konstiga program? Gick med henne en bra bit på vägen hem, var så skönt väder ut! Lagom höstkyligt, det gillar jag faktiskt!

Ne ska hoppa in i duschen nu sen blir det lite tyska och OTH, bra tisdag eller hur?


Vardagsklänningar



Klänning till vardags är väldigt snyggt och bekvämt dessutom! Båda klänningarna kommer från Glitzy. Gillar det marina och guldknapparna på den första och oversize är alltis skönt! Snyggt till tjocka, svarta strumpbyxor, boots och en stor mysig halsduk, eller hur?

Jävla internet..

Vet inte riktigt vad som har hänt med mammas internet, eller om det är min dator. För det går helt sjukt segt och vissa sidor på internet går inte ens att ladda, t ex sidan där jag skulle kolla på senaste OTH avsnittet.. Surt!

Skolan var lugn. Skrev uppsats på engelskan, gick väl så där va? När det kommer till engelska och att skriva så är inte det direkt min starka sida.. Men men vi får väl se hur det går.

Käkade nyss mellis med vaniljyoghurt, solros- och linfrön och blåbär. Riktigt nyttigt och ritkigt gott, muma!

Ne ska väl plugga lite och sen bara ta det lugnt resten av kvällen, hörs sen!

Time for bed? Soon..

Det är bara 10sidor kvar av engelskan nu! Jippie! Har gått rätt smärtfritt, men känner verkligen att jag måste sova nu så det är väl bara att bränna de sista sidorna nu och sen sussa.. Men sen har man en svenskabok som snart ska vara utläst också + att vi fick en bok av en lärarpraktikant idag som ska vara utläst på måndag.. Suck.. Men den är bara på 150sidor så den hinner man ju om inte annat bränna i helgen.

Kollade nyss på Singelmammor på SVT2. Jag gillar verkligen det programmet! Man får en inblick i hur det är att vara ensamstående småbarns mamma. Eftersom jag själv en dag väldigt gärna vill ha barn så älskar jag att titta på alla program i den genren. Men vem vet om tio år är jag 27 och då kanske man sitter där med några små knoddar som springer runt benen på en, åhh den dagen längtar jag till..


Bild från svt.se

Natti!

P.S. Tänkte bara säga att det kommer inte bli så mycket egna nytagna bilder eftersom mamma har kameran med sig på semestern

Snart så

Pratade med Andersson i telefon för en stund sen och hon kunde meddela att nu är mönstret till hennes balklänning under ritning (kan man säga så?)! Och tyg hade hon också sittat, åhh jag önskar att det var jag. Men om ett år då är det jag som är i full gång med att leta klänningar och bestämma hur frisyren ska se ut. Snälla spola fram tiden nu nu nu! Och fort ska det gå tack!

Sitter annars och tittar på Idol just nu, gillar LouLou. Hon sa en förbannat bra sak för en stind sen, nämligen: Det spelar ingen roll hur du ser ut, för du är förbannat snygg ändå!
Ska bli mitt nya motto!

Vart tog orken vägen?

Idag är jag tröttare än på riktigt länge.. Lite svårt att sova igår, inte så konsigt men jag antar att det kommer gå fortare att somna ikväll.. Synd bara att jag har 40sidor engelska att läsa tills imorgon, så jag lär ju inte somna, inte då...

Blev lite mathandling och gick runt en sväng på stan med två gossar och några flickor, trevlans. Har käkat och så, så nu sitter jag här och dricker ProViva Jordgubbsdryck och ska strax springa ner och boka tvättid. Jag älskar verkligen att bo själv, så skönt att göra som man vill..


Men vi hörs senare!

Say goodnight and go

Så snart mamma har åkt ska jag gå och lägga mig, hehe, är jätte trött, men jag vill inte somna innan hon åker känns som att jag vill säga hejdå när de åker.. Hoppas verkligen veckan kommer gå bra, har blivit så mycket den senaste veckan att jag inte riktigt vet ut eller in längre.. Men jag tror att jag behöver vara själv ett tag och bara tänka, bara ta hand om mig själv och inte behöva ta hänsyn till någon annan..

Ska ta och plocka ihop lite skolgrejer nu och sen är det snart dags att sova.. Natti!

Working Girl

Jahapp, då bär det av till bion då. Ska arbeta några timmar sen blir det hem och göra klart plugget.. Usch vad jag tycker illa om skolan just nu..
Tror det blir en väldigt lugn kväll ikväll, så jag borde vara hemma vid halv åtta ikväll, har verkligen inte tid att vara kvar ikväll, slänger väl över det på någon annan stackare hehe

Hörs igen när jag kommer hem! Puss

En trött tjej

Vilken mysig kväll jag hade igår! Var så skönt att sitta i mjukisar i Ellinores rum och snacka om allt mellan himmel och jord. Snart får vi väl mysa inne i stan istället, eftersom det är där Boy bosätter sig inom några veckos, me like!

Men efter att man inte fått så där jätte många timmars sömn så är man måttligt trött idag.. Men tyvärr så måste jag plugga dagen till ära, eftersom jag har varit aldelles för lat för att göra det tidigare i helgen.. Varför går Vem kan slå Filip och Fredrik på tv nu när jag måste plugga? Sur jag blir..

Ska väl iallafall plugga lite och sen säga hej då till mamma som åker mot Arlanda senare ikväll.. Så nu blir man själv en hel vecka, skönt att få sköta sig själv ett tag.

Vi hörs sen, pussen!


Dessa flickor umgick man med igår :)

Your Boyfriend forever

Sitter då hemma hos fröken Boy Larsson med ett gäng puckon! Haha, ne fy fan vad vi har garvat, helt sjuk! Ni är så underbara vet ni det?

Händer inte så mycket mer än att vi ligger och snackar och skrattar tills vi gråter, sen andas vi och fortsätter gråta haha!

Ne nu väntar vi på poppisarna som Boy är nere och fixar, tror det blir till att hoppa i pyjamasarna snart och mysa ännu mer :)

Vi hörs imorgon. Natti!

Hello Saturday

Blev inte så lång sovmorgon imorse. Sov till tio och sen var det upp och fixa sig och så och sen kom morfar vid elva. Har precis ätit lunch och nu tänkte jag plugga en stund. Åker ut till Boy vid sex ikväll och blir kvar där över natten som sagt :) Måste hinna hjälpa mamma och matcha lite kläder inför hennes lilla utlandstripp.

Ska läsa engelska nu.. Puss!


DLS = Den Lilla Svarta

DLS är ju en självklar klassiker, och det är precis vad jag har tänkt ha på mig på årets halloweenfest. Så jag har suttit och kollat runt efter en klänning som helst ska vara utan axelband och i ett glansigt materiel. Trodde inte att det skulle vara så svårt att hitta, men tydligen. Hittade tre bra kandidater hos Forever21.



Gillar nog den första bäst med satin upptill och ett fint fall, men de andra två är ju rätt lika varandra och jag såg en som var rätt lik alt.3 i spets på Gina för ett tag sen, kanske vore något eftersom jag inte vet hur storlekarna är på Forever21..
Tänkte hur som helst matcha med heltäckande svarta strumpbyxor (eller ev, färgade för att piffa till det lite), hög skoletter som ska klickas hem i helgen och på makeup fronten blir det antingen toksvart sotning eller röda läppar.. Hmm.. Men tänker inte avslöja vad jag ska klä ut mig till, men som ni förstår är klädseln rätt normal festklädsel hehe :)

Ska dra mig mot sängen nu, ladda för en sleep over hos Boyan imorgon. Hur mysigt blir inte det?! Natti!

Rengöring från Neutrogena



Tänkte tipsa om de bästa rengöringsprodukterna jag har använt. Varje morgon tvättar jag ansiktet med Visibly CLERA 2-in-1 Wash Mask + att jag anväder den som ansiktsmask 2ggr i veckan. De andra två produkterna använder jag varje kväll. Alla produkter känns som att de rengör på djupet och använder inte jag skrubben varje dag så bryter min hy ihopp. Tänkte bara tips ifall någon är på väg efter något nytt hehe

Jag försöker hitta giltiga skäl till varför du inte är här

Jahapp, vad ska jag hitta på nu då? Mamma är ute och går, Tillan och Lou är på kräftskiva och här sitter jag, som vanligt haha. Ja Doobidoo börjar om 40min och då är jag ju sysselsatt en timme frammåt, mums :) haha Vuxenpoäng till mig! Men jag hoppas ju att flickorna hör av sig när det käkat klart :) Tänkte att jag antingen ska klicka igång ett avsnitt OTH och slötitta på, eller så går jag in på mitt rum och plockar undan lite. Lutar och alt. 2, behövs ju som ni kanske såg på dagens bilderna.. Hehe.. Blir nog helt enkelt så och sen blir det Lena + Orup på högsta volym, ujujuj, hoppas nu lyssnat på den nu!

Hörs senare sötisar!


Go Göteborgare kan man väl aldrig få för mycket av ;)

Ni kan säga jag är förlorad
Men saknaden kanske blir förtorad
Av att jag inte förstår
Varför människor kommer och går

Vad det tjatas!

Tillan och Louise tjatar just nu hål i huvudet på mig om att jag ska följa med dem på Moderaternas kräftskiva (Louise sitter i styrelsen). Visst det vore kul, men ska jag sitta och snacka politk en hel kväll? Jag har ingen aning om politik! Hmm, undrar hur jag ska göra, börjar klockan sju, men jag funderar på att skippa det. Tror inte riktigt jag orkar.. Hehe, får väl bjuda över dem på middag nästa vecka som kompensation ;)

Fredag


Kofta från B-Young, Linne från H&M och jeans från Kappahl. Sen tillkommer strumpor, jacka, skor och väska (kanske ska sätta på mig en mössa idag också?) inför turen på stan med mamma nu :)

Full fart mot helgen!

Undebar dag! Det är fredag :) Tog mig en lång och skön sovmorgon till klockan ett :) Har ätit lite frukost och suttit och lyssnat på mammas och Bettans tjat om Cypern (de drar ju på söndag så jag klandrar dem inte hehe). Åhh vad jag önskar att jag fick åka till sol och värme!

Så vad händer idag då? Tänkte köra lite hemmaSPA nu och ta bort nagellack, lägga ansiktsmask och hårinpackning. Känns bra, känns bra :) Märker ni hur otoligt positiv jag är idag? Känner mig väldigt glad och jag hoppas inte att något kommer förstöra den här dagen! Kan sluta så att det blir Doobidoo hemma hos Tillan och Lou ikväll, jag menar hur mysigt är inte det?!

Måste bara tillägga att Lena PH och Orups låt Nu när du gått är SJUKT bra och jag blir helt galet glad av den :) Känns som en sån låt som man kan lyssna på om och om igen med tjejerna en fredag, och det är ju något bra eller hur? :)


SÅÅÅÅ SKÖN LÅT!

Happy  Friday!

Sleep tight!

Ne nu beger jag mig mot sängen för att invänta en lååååång sovmorgon. Gud så skönt :)

Hörs imorgon! Natti!

Planering

Inför det stora partajet i höst så måste man planera lite :) Eftersom det är maskerad, det gillas skarpt! Ja sen är det ju det att det är på halloween så man måste ju tänka inom det området, tror jag har kommit på vad jag ska vara, men lite saker ska ju införskaffas. Klänning, skor och sen en grej till min utklädnad. Oh vad jag längtar. Dansa hela natten lång till underbar musik med underbara människor. Ge min november nununu! Mer info om min klädsel kommer senare :)

P.S. Imorgon hämtar Boy nycklarna till lägenheten, äntligen har jag henne närmre <3

Skor


båda paren kommer från Ellos

Nu äre ju så att uggs har tydligen blivit modernt igen. Och jag måste säga att de är inte så snygga, men när jag hade ett par för några år sen så var det nog bland de skönaste skorna jag har haft. Jag menar de är ju perfekt att ha när man går ett snabbt ärende på stan eller när man drar på sig mjukisarna och springer över till en kompis för filmkväll :)

De svarta stövlarna tycker jag är sjukt snygga! Älskar dragkedjorna och knapparna + att sitter riktigt tajt :) Mums, ge mig!! :)

Födelsedagsbarn

Idag råkar det vara så att två av mina vänner fyller år :) Elias, som är en av mina allra äldsta vänner fyller 17 :) Bara ett år kvar nu hurru ;) haha Och sen så fyller allas våran Alexandra 18! Det går bara utför nu surru haha :P Men ett stort grattis till er båda!


Jag och Elias sommaren 2006

En gladare dag

Känns lite bättre idag, är iallafall gladare :) Tillan och jag kom fram till att vi ska börja le mer, alla ser allt för dystra ut ;) Så nu ler vi hela tiden :D

Skolan gick rätt fort, men orienteringen gick skit.. Baah hatar det verkligen! Massa snack om det som händer i november! Fy fan vad jag är taggad, dansa hela natten lång :D

För övrigt så är det helg för min del nu, skönt att vara ledig tre dagar :) Bara ta det lugnt och plugga lite..

Ska kolla på vänner nu, sen OTH :) Hörs senare! Pussen!

I'm just thinking

Börjar återfå ett okej humör nu. Satt nästan och skakade ett tag för jag inte visste vad jag skulle göra, men efter lite frisk luft släppte det..

Har kollat på One Tree Hill och Idol hela kvällen, försöker tänka i lite andra banor. Men imorgon är sista skoldagen, blev en kort vecka, vääldigt skönt. Hem och sova efter skolan imorgon och så kanske det blir lite mys imorgon kväll, jag hoppas det i alla fall..

Orientering på idrotten imorgon, igentligen orkar jag inte vara med, som jag berättade förut så är orken slut, men måste vara med inför provet nästa vecka, och sen brukar det hjälpa att få springa av sig lite..

Ska gå och lägga mig nu, hoppas jag somnar snabbare än igår.. Natti!


Ett av mina två berodenden..


I hope it's over soon..

När orden tar slut

Kommer inte bli mycket bloggande idag, är på väldigt dåligt humör så alla inlägg skulle ändå bli så negativa. Vi hörs när jag är gladare..


Onsdag


Kofta från Zara, långt vitt linne från Ellos, hög, svart kjol från GinaTricot, jeansleggins från POPS, väska från Lindex och svarta stövlar från Skopunkten

Sömnlöst

Tror ni jag sover än? Ne inte direkt.. Tankarna springer om kring i huvudet och jag vet inte riktigt vad jag ska göra.. Känner inte för att sova, även fast jag är trött. Orken börjar ta slut, så jag ver verkligen inte vad jag ska göra.. Gå på sparlåga som hela förra hösten? Eller är det dags att göra något nu? Säger bara det att jag vet inte hur mycker en människa orkar, men jag tror att det är mer än man tror, eller iallafall hoppas jag det..

Jag vet inte riktgit vad jag ska säga, men jag är less på det, just nu önskar jag att jag kunde sätta mig på första bästa plan till något varmt ställe där det inte finns några krav eller förväntningar, bara jag och det jag vill göra.. Men när skulle det hända? Ne jag tänkte väl det..
I dare you to move..

Längtan

Blev en skön promenad ut till Donken. Satt därute och åt glass och snacka massa, mys :) Vi kom fram till att vi verkligen har massor att se fram emot innan vi börjar trean. Och det är ju faktiskt inte allt för långt om man tänker på ett annat sätt. Men vi har som sagt massor kvar, och när trean väl börjar så är det ju bara att leka sista året. Okej, självklart så ska vi vara seriösa också, men fan vad underbart att gå i trean och se slutet. Åhhh vad jag längtar!!

Men ska slänga mig i sängen och läsa sen sova.. Har varit en lång dag.. Natti!

P.S. En header verkar vara på väg, så snart blir det lite förändring här igen :)

Det tär..

Inge plugg, så det blir till att gå en promenad ut till McDonalds med Anna, Boy, Emma och Elin. Skönt att komma ut och röra lite så sig!

Dagen var lugn, fick reda på FeAprovet som inte direkt var något man blev ledsen över. MVG i FeA kanske? :) Som sagt hände inte så mycket annat. Kollade självklart på det nya avsnittet av OTH när jag kom hem och den serien kommer ALDRIG bli dålig! ALDRIG!!!

Ne nu börjar Anna känna doften av BigMac så nu drar vi :) Hoppas vi hinner hem till Idol..

Wishing she was somewhere else instead

Nu börjar klockan ticka iväg igen, måste sova nu. Ska lägga mig och läsa min underbara svenska bok Om jag kunde drömma. Helt underbar!

Vi får höras imorgon! Natti!


Det är någonting som inte är som förrut..

Jag är sååååå trött! Fick max två timmars sömn inatt, fattar inte varför jag inte kan sova. Men med tanke på hur trött jag är just nu så borde det sluta anorlunda ikväll. Blev väldigt lugnt i skolan, men hela stämningen var nere, inte så konsigt igentligen.. Stannade en stund efter att vi hade slutat för att göra klart företagsekonomin. Jag, Tillan och Micke G har nog antagligen den bästa affärsidén, ska vi genomförat nu eller? Haha

Blev till att köpa schampoo för torr hårbotten efter skolan eftersom jag tror jag ska bli tokig så mycket som det kliar.. Hoppas det försvinner nu! Åkte till gymmet, körde ett rätt lugnt pass och nu sitter jag här.. Ska läsa igenom lite bloggar sen blir det till att göra klart tyskan. Vem fan uppfann det språket? Jag skulle iallafall vilja ha en allvarligt snack med den personen..'

Hörs senare! Puss

Långa koftor

Sitter och funderar över vad jag ska ha på mig imorgon.. Blir nog mina nya jeansleggins (visar bild imorgon) och en lång t-shirt. Men det vore inga fel med en lång mysig kofta till, typ någon av dessa


den lila är från Michael Kors och den grån från AntikBatik

Ni förstår vad jag menar va? ;)

Nu blir det att packa träningskläder och gå och läsa engelska, visar väl dagens imorgon så får vi se hur det slutade :)
Natti!

Life is for the living

Det har faktiskt varit en lite konstig helg när jag tänker efter.. Jag trodde aldrig att jag skulle känna så här, men jag antar att det bara är fakta, och jag tycker att det är synd.. Men vad ska man göra åt det?

Men helgen har ju varit bra också :) Väldig massa mys med underbara tjejer. Så skönt att inte göra direkt någonting.. Men sen finns det ju det som blir fel också, vet inte vad jag ska säga längre..

Nu blir det duschen sen ska mamma och jag titta på Grease och äta av Maltesersen pappa köpte åt mig på Åland :)


Slapparn

Det har blivit lite dåligt med bloggandet i helgen med skit samma, det behövs det också iblnad :) Efter att ha legat i sängen ett tag och bara glott i taket så gick jag upp när Malin ringde. Blev en lugn förmmiddag hemma hos henne, mysigt. Sen blev det att åka hem vid tre och hjälpa mamma med hennes mp3 för hon åker till Cypern nästa söndag. Blir väl till att sitta och lugna ner henne hela veckan när flygskräcken kommer smygande framåt onsdag torsdag haha!

Kvällen blir lugn, måste städa undan på mitt rum sen blir det OTH också :) Hörs sen! Puss


Vad sägs om att vi byter?

The Dark Knight

Jag har precis varit och sett den bästa filmen jag har sett på sjuk länge! Det blev helt enkelt kvällsbio med Lou, Tillan, Malin och Emma och vi såg självklart Batman the Dark Knight. HELT SJUKT JÄVLA BRA! Heath Ledger gör en strålande roll som Jokern, synd att de inte kommer kunna gör fler filmer med Jokern nu bara.. Ne jag är helt trollbunden för den var så bra. Man måste helt enkelt se den, går inte att beskriva annars!

Nu blir det sängen så hörs vi mer imorgon! Natti!


Mys med Tillan

Gårdagen var väldgit lugnt, så det finns inte så mycket att säga om den hehe :)

Dagen till ära har jag umgåtts med bästa Tillan hela dagen. Hon färgade mitt hår (äntligen!) och sen har vi bara suttit och myst på mitt rum hela dagen. Så skönt att prata med dig! Till kvällen blir det umgänge med Malin och antagligen Tillan och Louise. Hoppas på bio :) Är riktigt sugen faktiskt! Måste springa och göra mig iordning nu!

Pussen!

Are you the one who gonna save me ?

Ekonomin sitter, nu är det bara lite engelska kvar sen är plugget slut för denna vecka, känns bra känns bra. Det enda som gjorde denna vecka liiiiite tynger var ju att treorna provade ut mössorna i tisdags, känns som en hel evighet kvar tills det är våran tur.. Men det är ju faktiskt inte sååååå lång tid kvar, bara ett och ett halvt år ungefär haha Men det lär gå fort I hope :)

Ne nu ska jag sova och ladda inför prov och shoppingen imorgon :) Bra fredag eller hur? Natti!


Den är helt enkelt helt underbar..

Promenix

Tjena!

Skönt att ha pluggat klart det mesta nu :) Känns riktigt skönt att jag hade framförhållning den här gången så att jag inte behöver stressa ihjäl mig ikväll. Bara för att jag är klar nu så blir det en promenad med Malin och hennes hund, mysigt med promenader i höstkylan :) Sen blir det hem till Idol och dricka tee innan det lär vara dags att läsa det sista i engelskaboken.. Lugn torsdag med andra ord :)


Dessa snyggingar från Kors by Michael Kors vore ju inte fel att ha på fötterna nu!

The party of the year

Om cirka 2½månad är det nyårsafotn. Och även om det är ett bra tag tills dess, så måste man vara ute i tid för att hitta en fin klänning. Och jag har hittat den!


Denna vackra skapelse kommer från Oscar de la Rent, men det matchar väl inte riktigt min plånbok.. Så jakten fortsätter!

Plugga eller Västerås?

Gäsp! Jag är så sjukt trött idag, men det finns ingen tid att sitta och vara trött, för jag måste plugga till FeA imorgon.. Har dock hört att hans prov är sjukt lätta, så vi hoppas väl på det :) Det mesta sitter redan, men man kan alltid plugga lite till. Men det ska bli så sjukt skönt när provet är över imorgon, är trött på allt vad ekonomi heter just nu.. Hade en liten tanke om att jag skulle åka med pappa till Västerås idag, eftersom jag i princip kan allt till provet, men det blir en tur med tjejerna efter skolan imorgon ist. Bättre det tror jag :) Bara gå om kring en eftermiddag och inte kolla på så mycket, mest möster till Sofia balklänning :) Men jag är INTE avundsjuk!

Nu börjar snart Vänner på femman och sen är det OTH, efter det vet ni ju redan vad som väntar..

Varmt för huvud och hals

Det allra bästa med höst är att man får ta på sig mössa och halsduk igen. Två av dessa ska bli mina inom en snar framtid :)



Det är väl igentligen bara mössa jag inte har bestämmt mig för, men lutar åt den mer basker liknande.. Gillade vantarna med bollarna, så de får nog helt enkelt bli i en annan färg än resten :)
(allt är självklart från H&M, my favorite)

Nu sängen, natti!

En lugn onsdag

Väldigt lugn kväll.. Sjukt skönt! Blev middag och sen en promenad och solning med fröken Nilsson :) Skönt att inte ha pluggat allt för mycket. Eftersom det mesta nästan redan sitter så känns det som att jag bara behövde slöplugga lite ikväll, och köra igenom det sista imorgon + att jag redan är klar med all matte så jag slipper den lektionen imorgon, så då blir det nog till att sitta kvar i skolan och plugga sista ekonomin så att jag får tillräckligt med sömn imorgon och då kommer jag ju kunna koncentrera mig ordentlige på fredag :) Vilken planering! Haha, me heart framförhållning!

Ne ska se klart på Idol nu och dricka tee :)

Artikelsök

Den här dagen började ju bra. Var faktiskt riktigt pigg imorse, så det är det ju inget fel på. Men fick köra på trafiken, och det var vääääldigt läskigt att köra med någon annan än pappa, och med en annan bil. Men det gick hyfsat bra iallafall, kommer nog gå bättre och bättre ju mer man lär känna den nya bilen. Sitter på svenskan nu och letar artiklar till argumenten, går väl så där.. Vi tycker helt enkelt att det är roligare att sitta och lyssna på Jag blir full på en Coca Cola från Idol igår, hahaha fan vad jag garvade ;)

Ska springa och äta lite mat snart, hörs när jag kommer hem. Pussen

Earrings


Give it to me, give it to me, give it to me!

Sängen nästa, natti!

Färgade ben



Jag är så sugen på färgade strupmbyxor i höst! Dessa är i 100den (då blir det ett hel täckande resultat) från HM och kostar 79kr för två par.. Nu är bara frågan vilka jag ska välja.. Hjälp mig!

Hello höst

Äntligen klar med sammanställningen av kapitell 1 i företagsekonomin :) Skönt, bara två kvar, men dem tar vi imorgon! Har bara lite tyskaplugg kvar sen är jag klar för idag, sweet!


Beautiful Disaster..


När jag kom hem idag var det höst i hela köket, mamma hade bytt till höstgardinerna. Och då mina vänner vill jag lova att det är höst! Älskar dem, har varit med sen jag var liten så det är någon slags trygghet i dem (hur det nu kan vara det i ett par gardiner, men anyway..). Jag gillar dem skarpt iallafall!


Svampgardinerna är uppe = höst
Och med gula och röda löv på träden utanför känns det vekligen att det är höst..


Ska väl kika runt lite nu och fixa tee innan Idol :)

I ♥ Matte

Ikväll är jag en trött tjej.. Men det går inte för sig, för jag ska plugga en massa företagsekonomi och de nya tyskaglosorna som jag fick idag (denna vecka har hon inte varit direkt snål på läxorna..). Företagsekonomin kommer iallafall mer och mer så det ska nog inte bli allt för svårt att lyckas få in allt vad produktutveckling och affärsidéer heter..

Skolan gick sjukt fort idag, även om jag var toktrött och gick upp ur sängen en halv timma innan jag började, så det resulterade i att mjukisar blev min klädsel för dagen. Jag måste bara få säga att jag verkligen älskar matte när man kan sitta och räkna på i ett högt tempo utan att stöta på några problem (har precis börjat med matteB). Det är helt klart mina bästa lektioner när jag pluggar in iPoden, drar upp volymen och bara räknar i en timme, så avkopplande för hjärnan känns det som, jag behöver inte direkt tänka så mycket, det går av sig själv och jag bara räknar.. Är riktigt skönt helt enkelt
.

Efter skolan blev det hem fort och kollade senaste avsnittet av OTH, och som jag grät. Sjukt sorgligt var det.. Usch, livet är bra orättvist (även om det bara gäller en tvserie..)

Nu blir det plugg fram tills Idol. Puss så länge!

Somewhere in the crowd theres you

Känns som att det börjar bli dags för bingen nu, är faktiskt riktigt trött.. Har som sagt pluggat hela kvällen, men han fixa naglarna också, skönt, man blir alltid lika glad :) Tyvärr fanns det inte tid att träffa Fia ikväll eftersom skolan tar den tid den tar.. Men det får helt enkelt bli en annan dag :)

Till helgen kanske det blir att träffa bästa lillebror och umgås lite med honom, mysigt eller hur? :)

En bra grej som jag fixat ikväll är en massa ABBAlåtar på iPoden nu så jag är riktigt förbered för en vecka med en massa plugg, finns det någon mer peppande musik som man blir glad av? Nej jag tror inte det.

Ska slänga mig i sänger och läsa Big Mouth & Ugly Girl innan jag somnar in, natti!



Resultatet, väldigt suddigt..
Mavala nr24 Tokyo

Företagsekonomi och naturkunskap

Nu börjar rumpan värka efter att ha setat ner hela kvällen och bara pluggat.. Men vad gör man inte för att nå toppen? Har skrivit egna frågor på alla tre kapitllen på företagsekonomin och naturfrågorna är klara. Duktig som jag är glömde jag engelskan i skolan så det blir plugg på lunchen för min del imorgon, mysigt.. Men jag tror att jag är klar med plugget för ikväll, det får faktiskt räcka nu!

Tänkte hoppa in i duschen nu sen blir det lite fix av mina naglar följt av tee och Singelmammor på tvåan halv tio :)


SVT2 kl21.30

Det kommer bli en lååååång vecka..

Idag har jag kunnat konstatera att det kommer bli en riktigt lång vecka. Har verkligen massor med plugg, och allt avslutas med ett underbart prov i Företagsekonomi A på fredag, mumma.. Så tills imorgon är det Naturkunskap B, Tyska och Engelska A som ska pluggas, känns ju verkligen som en uppmuntrande måndag eller hur? Köpte iallafall med mig lite god glass efter skolan som jag ska ta till plugget efter maten :) Känns ju liiiiiite bättre iallafall, hehe.

Ska se klart på OTH nu och sen blir det middag och sen är det plugg fram till halv tio när singelmammor börjar, ha en toppen måndagkväll!



Glass och plugg, känns som en riktigt måndag..

Måndagmorgon..

Helt sjuk hur trött jag är idag! Finns inte riktigt ord för det..Och jag tror inte att det kommer gå över under veckan heller, jag som verkligen behöver energi denna vecka med så mycket plugg..

Har haft en lektion och nu väntar geografi innan lunch.. Baah tugn måndag..

Men ska hämta mina böcker nu, hörs när jag kommer hem, puss!

Det händer inte ofta..

Jag som trodde på en tidig, men icke! Började med att jag såg Wall-E, rätt söt film och sen var det dags att städa efter alla små barn innan sju föreställningen. Och då hände det som inte hänt sen Nasses stora film, det blev fullsatt! Då är det verkligen kul att jobba när det kommer så mycket folk :) Vi fick tom sätta in en extra föreställning klockan nio, så jag kom inte hem förän tio.. Och jag som trodde jag skulle komma hem klockan åtta.. Haha, men en kul kväll har det varit iallafall :)

Har pluggat lite, var inte så mycket plugg som jag trodde, men ska dra igenom det sista nu innan jag somnar, för nu är det dags för sängen.. Ny vecka, nya möjligheter, eller vi kanske ska säga mer plugg... Hmm..

Natti!


Orden träffar rätt så rätt..

En söndag med plugg

Väldigt mysig kväll blev det igår. Efter filmen, som fortfrande var lika bra, så vi åkte vi med hem till Boy och mös i mjukis med popcorn och kort. Så skönt att inte göra direkt någonting. Var inte hemma för än ca tre och då blev det bums i säng!

Ska sätta mig och plugga tyska, trafik och naturkunskap. Ska nog gå bra bara jag kommer igång. Sen blir det bio med me, myself and I klockan tre, Wall-e blir det, tror den är dundersöt! Sen ska jag ju jobba klockan sex så får se om jag hinner hem där imellan..

Ska väl sätta igång nu :) Puss


Kolla vilken fin bild min Boy har gjort på mina favorit pojkar! :D

Work

Måste öka lite nu, börjar jobba om 30min och har fortfarande inte sminkat mig.. Hmm, men va fan måste ju förbi Coop och köpa en dricka också eftersom jag ska se filmen med brudarna ikväll :) Myyyyyyyyyyyyyys!

Måste öka! Puss


Paljetter

Jag börjar mer och mer gilla trenden med plajetter, men i rätt mängd! Är fortfarande ute efter det perfekta plagget, och jag har faktiskt hittat två riktigtiga godbitar, men de kommer från Sass&Bide och därför hör de inte riktigt till min plånbok.. Någon som har tips om snygga paljettplagg till bra pris?


sass&bide

En frusen en

Oj lite dåligt med inlägg nu kanske.. Men körde på en bloggfri dag igår men tänkte mjukstarta idag hehe :P Gårdagen var lugn med skolan och lite jobb på kvällen, mycket folk så det blev rätt skoj :) Kvällen/natten spenderades hemma hos Chrille med gänget ;) Längesen sist! Åkte väl hem vid ca halv tre, sjuuuuuuuuukt kallat var det 2grader, det säger väl det mesta?

Efter en lång natts sömn har jag seriöst inte gjort ett skit på hela dagen, bara tagit det lugnt vid datorn. Så skönt att vara själv på lördagar! Kvällen blir det bio med tjejerna, Mamma Mia för hela slanten. Lika bra att ta med näsdukar in och vara förberedd denna gången hehe. Får se var kvällen leder sen.

Måste diska undan innan mamma kommer och sen blir det duschen följt av jobb klockan sex. Helt okej lördag!


HJÄLP!

Jag kom på en sak som jag bara måste berätta om som hände idag! Jag fick ett brev från Pliktverket (de som har hand om lumpen). Jag fyllde i en intressegrej i våras för skojs skull, men aldrig i helvete (ursäkta språket) trodde jag att det skulle vilja träffa mig för mönstring! AHHHHHHH! Panik, men jag tror inte att det blir någon mönstring för min del. Finns så mycket annat jag vill göra efter studenten så det får nog bli i ett annat liv, men visst är det kul :)


I'm in love!

Ajajaj, det här kommer inte sluta bra.. Jag har blivit kär. Och då snackar jag verkligen upp över mina öron-, let's-die-togehter-kär! I nya iPod Nano. Den är sjukt snygg, sjukt bra och allt är helt underbart med den! Snälla ge mig den! Helst den oranga eller den rosa, men den lila går också bra :) hehe Jag menar det är ändå jul om några månader så den här kommer verkligen hamna högt på listan! Och det som är ännu bättre är att jag hade tänkt skaffa mig en ny, och nu har jag en ännu större anledning! Åhh, jag är kär helt enkelt..



Ska tvätta bort ansiktsmasken nu och gå och drömma om min älskling, natti!

Mysdag med mami

Så skönt med sovmorgon imorse! Kände mig faktiskt riktigt pigg hela dagen, och det händer inte allt för ofta. Kändes riktigt bra med orientering på idrotten, kände mig pigg i benen, men sen hade mina söta lärare gjort världens svåraste bana så det gick väl mer eller mindre år helvete.. Men men, vi tar nya tag nästa vecka :) Hade bara två lektioner till efter idrotten, företagsekonomi A och matte B. Ekonomin går ritkgit bra och vi är såååå duktiga på lektionerna haha och matten gick riktigt fort och jag han allt som skulle hinnas med, skönt!

Blev solnig och bad med mamma på badet efter skolan, riktigt skönt att bara ta det lugnt osv.

Kvällen består av plugg i Engelska och Svenska A, kul.. Men det blir ett break vid åtta för Idol, så sjukt kul helt enkelt :) haha Ännu roligare är det att se mammas min när folk sjunger så man tror att trumhinnorna ska spricka, mohaha!

Läsning var det ja...


Jag hatar verkligen att läsa två böcker samtidigt, och det hela blir ju inte bättre av att båda är bra.. Lärare och planering, vad är det?

Everything will be alright

Jag måste försöka se lite mer positiv på saker och ting, men det är svårt just nu.. Men man måste ju göra ett försök:

+ Både Boy och Herman flyttar inom kort in till stan vilket kommer göra det mycket enklare att träffa mina pinglor
+ Snart helg
+ Simma och sola efter skolan imorgon
+ Inga läxor tills imorgon
+ Nya vinterjackan kom idag och den är SNYGG!

Några postivia grejer, men tyvärr är de negativa fler..

Ska packa iordning på gympakläderna nu och sen blir det en lång natts sömn hoppas jag, har iallafall sovmorgon.. Natti!


Saknar tjejen på bilden, full av glädje..

Idol onsdag

Det var faktiskt ritkgit längesen jag var så här trött! Vet inte var energin har tagit vägen, går på sparlåga.. Vill ha något att se fram emot, är väldigt avundsjuk på mamma som åker till Cypern om två veckor.. Behöver något kul, något som gör mig glad, något som gör att jag vill och orkar kämpa vidare..

Blir iallafall Idol nu och sen massa engelska, mums!


ÄLSKAR den här låten, sååååå fin!

Det är coolt

Ne men hörrni, vi överlevde! Är ni förvånade? Det är inte jag iallafall.. Men efter allt tjat om BIg Bang idag så är det inte svårt att dra lite på smilbanden nu i efterhand haha ;)

Jag kan inte säga vad som är coolt, hehe. Men det är rktigt ballt, glad för din skull :) Hoppas det går bra nu! Riktigt häftigt helt enkelt :) Kan inte riktigt sluta le, blev ritkigt jag när jag fick smset :) Ska gå och köpa pengar till mobilen nu så att jag kan svara ett stort grattis :)

Hörs senare! Puss


The day that I die

Mina klasskommpisar springer omkring mig just nu och är hur hispiga som helst för idag ska vi tydligen dö när joreden går under klockan 12. Men ursäta mig, för fan det är klart det är en skämt! Men det tror tydligen inte Louise, haha!

Jag försöker plugga och hitta info till min muntliga argumentation men det är lite svårt när alla pratar om vad vi ska göra våran sista timme i livet. Om det nu vore så så finns det skit mycket grejer som man skulle göra, men ist för att ens  oroa mig tänker jag fortsätta med min argumentation och bestämma vad jag ska äta till middag ikväll, för jag kommer iallafall överleva!

Höst på HM

Är sjukt sugen på att köpa lite nya höstkläder, så jag valde ut mina favoriter från HM. Enjoy!



Nu blir det lite plugg och sen sömn, natti!

Lettland

Trött, tröttare, Ullis. Men det hindrar inte mig från att åka till skolan ikväll och äta mat med de lettiska eleverna som är här på studieresa. Vi åker till Riga i början av april nästa år så det är lite kul att få lära sig lite om deras land osv. Vi var ett gäng från min klass som hade projekt med dom på dagen idag så ikväll blir det mat med dem, blir nog bra :)

Sen blir det hem och plugga, måste skriva en rapport från projektet, läsa tyska (mer glosor, mums) och läsa lite engelska :)

Ska gå och fräsha till mig lite och sen åka och möta Lou :) Hörs när jag kommer hem! Puss

P.S. OTH är helt galet, jag är knäckt!

Skola, filmmys och nada plugg

Furkutansvärt dålig uppdatering idag, men det har helt enkelt inte blivit så bara :) hehe

Skolan rullade på, men jag var så sjukt trött eftersom jag sov drygt 2h inatt.. Grattis Ullis! Haha Ne men det rullade som sagt på och gick relativt fort, kul att se Danne igen också :) Men förövrigt var skolan otroligt händelselös..

Blev hem efter skolan och sen hem till Adde och Fia och kollade på film med dem, Tillan och Rasmus. What happens in Vegas blev det och den är ju helt sjukt bra! Ännu en sånn där Ullis film, kom på mig själv med att sitta och le för mig själv och bli aldelles varm i kroppen, hehe, Patetisk? Jag? Arldig..

Imorgon är det programdag och typ massa lekar och skit, men vi tare lugnt och ser ner på ettorna helt enkelt haha, bästa är ju att det är sovmorgon till halv tio, me like!

Ska koka tee nu och kolla på kvällens avsnitt av Singel mammor. Natti!

Film och tee

Trots allt är jag rätt trött.. Men jag ska se på film iallafall :) Hoppas verkligen den är bra, kommer bli riktigt besviken annars eftersom den andra filmen de spelar emot varandra i är min absoluta favorit. Så nu hoppas vi :)

Mami har fixat te och varma mackor så nu blir det mys framför tvn någon timme till innan sängen. Måste också säga att jag faktiskt inte hade sett OTH avsnittet idag, och med risk att låta väldigt löjlig så måste jag säga att det fick en att tänka om lite..

Men men, Fool's gold nu, sängen sen! Natti!
Det spelar ingen roll vad du säger om kärlek
Jag fortsätter komma tillbaka för mer
Håller mina händer i elden, förr eller senare
Kommer jag få det jag vill ha

Tvkväll

Duktig som jag är har jag inte satt igång med plugget än, men ska helt seriöst ta tag i skiten nu..

Var precis och handlade med mami och hyrde även en film tills ikväll, Fool's gold fick det bli hoppas verkligen att den är bra! Annars så det blir OTH ikväll och lite annat tv innan filmen sätts igågn :)

Men jag ska väl ta mig i kragen och plugga liiiiiite, eller jag det kan inte bli lite eftersom jag har typ 300000000tyskaglosor.. Mums!


Söndagsångest

Åhhh vilken mysig lördag jag hade! Först blev det som sagt fördelsedagskalas för sötaste Lovisa, riktigt kul att träffa hela familjen igen! Efter en massa tårta och lek med barnen blev det till att cyklan till Sosso i regnet vid halv tio tiden för att umgås med henne och Sofia hela kvällen, tokmys helt enkelt! Men helt plötlisgt säger Sosso att nu är klockan halv tre och det känndes som att det började bli dags att åka hem. Somnade med andra ord rätt sent och sov länge, så jag vet iallafall en som inte kommer kunna somna ikväll..

Min söndag består av engelska och tyska plugg och förhoppningsvis är det någon bra film på tv ikväll.

Ska väl sätta igång med plugget :/ Puss!

(Btw glömde kameran hemma igår så det blev inte så mycket bilder..)


Barnkalas is one of a kind

God morgon bloggen!

Känns som att även idag kommer bli en bra dag. Älskar nämligen barn och barnkalas (till skilnad från Boy haha). Så att få gå på barnkalas är en fröjd för mig :) Och ännu bättre är det ju när man ska träffa mina söta charmtroll, har inte sett dom sen i mars så det ska bli sjukt kul!

Har precis ätit en stor skål med fil och hallon, bra start tycker jag! Så nu ska jag bara lista ut va f-n jag ska ha på mig, men jag har faktiskt en liten aning så nu är det bara att köra!

Bilder kommer senare ikväll, puss så länge!


I'll always have you

Känns som att det börjar bli dags för lite sömn, skönt att få sova ut lite imorgon. Lär behövas eftersom man ska på barnkalas med en massa 3åringar, hehe, det tar på krafterna :)

Har kollat på SATC typ hela kvällen och gått igenom lite taxfree grejs med mami :) Blir nog något iallafall.

Nu ska jag dra mig mot sängen, hörs imorgon natti natti!

Fructis instant wonder treatment

Något jag tycker väääldigt mycket om är sånna där så prover på olika sminkprodukter, hårgrejer och liknande som man brukar kunna få bla med tidningar. Med denna månads GLAMOUR fick man både en hårinpakning från Garnier och ett prov på en ansikskräm från Vichy. Provade hårinpackningen nu på kvällskvisten och jag måste säga att jag är super nöjd! Håret blev lätt och mitt hår fick lite lockar i sig (vilket jag aldrig tackar nej till!) Även mina toppar som var smått kluvna repade sig väldigt bra på den lilla tiden man ska ha masken i håret. Som sagt, väldigt nöjd! Blir att köpa en tub inom en snar framtid :)




Fuktkräm från Vichy och foundation från Biotherm, kommer snart att testas!

Nu blir det Doobidoo för hela slanten (vuxenpoäng till Ullis!)

Nu håller vi tummarna

Min kära Toastie berättade idag en väldigt glädjande nyhet! Eftersom hon bor en bit utanför stan så hade hennes föräldrar funderat på att skaffa en lägenhet åt henne inne i stan :) Och tydligen så hade hennes pappa redan kollat runt.
Shit vad roligt om du flyttar in Boyan, så sjukt kul det skulle vara och man skulle kunna umgås mycket oftare :)

Så nu håller vi tummarna för att planen går igenom :D


Är hon inte grann så säg

Toppen fredag!

Känns verkligen vilken bra dag det är idag, inte nog med att det ä helg nu och att vädret är någorlunda, utan det bara känns. Ska bli skönt att inte göra någonting ikväll, bara ligga hemma och titta på Diggilo och äta popcorn haha

Några + för dagen är:

  • GLAMOÚR låg på dörrmattan när jag kom hem.
  • Mammas taxfreekatalog kom så nu ska jag länsa igenom den efter lite extra bra priser.
  • Köpte lite naturgodis innan jag åkte från skolan, mums!
  • Ska klicka igång SATC och drika päronvatten från Coop nu och bara njuta av att vara ledig!

Full fart mot helgen!

Äntligen fredag! Väldigt underbart, tre lektioner i skolan: engelska, företagsekonomi och geografi. Värsta är bara att alla lektioner är mellan 1-1½h långa, hmm... Jaja, kommer väl gå fort ändå :)

Måste till apoteket och till leksaksaffären efter skolan, leksaksaffären ska besökas för Lovisas skull eftersom det lilla charmtrollet fyller två år nästa vecka :)

Måste skynda lite nu, börjar om 25min.
Ha en toppen dag, hörs när jag kommer hem!

I'm sending you an SMS

Nu har jag läst klart engelskan och det är verkligen dags att sova, NU! Men jag kom på att jag måste bara berätta om ett litet SMS jag fick idag av en väldigt god vän. Det stod så här: Jag har hittat en man åt dig :P
Eh, jag hur svara man på det haha, men hon ringde sen och jag fick en väldigt simpel förklarning på varför vi passade så bra ihop, haha, men på vissa punkter var den faktiskt rätt klockren ;) Ja du får då konstiga idéer för dig ibland lilla gumman, haha!

Nu ska jag verkligen stänga av datorn och jag kommer somna med ett leende på läpparna ikväll, bla för SMSet´+ att jag har sovmorgon imorgon och det är HELG och jag ska träffa mina trollungar!

Vinterjacka

Klickade precis hem en duffel och en ny bh med brottarrygg från Ellos. Ville ha en duffel redan förra säsongen, men det fick bli en nu istället :) Hade helst velat ha en svart, men en grå blir riktigt snygg med färgglada accesoarer som en turkos eller en lila mössa och halsduk. Åh nu är det bara ett par riktigt snygga stövlar som fattas, sen kan vintern komma, bring it on!


Luvan går att tas bort från duffeln vilket gillas starkt!
Bhn är väldigt basic, men väldigt praktisk.

Idol slutar när som helst  och då blir det sängen och läsa det sista i engelskaboken och lägga in lite ny musik i iPoden.

Hörs imorgon, sweet dreams!

Kajal

I sminkväg den här hösten tänker jag köra på färgad kajal. Riktigt snygg och man får ögon som syns från andra sidan rummet på en fest med massor med människor. Efter som jag har något mellanting mellan blå och gröna ögon kör jag helst på grön eller lila kajal, har hittat en hel del snygga från make up store, men även HM har en hel del bra varianter!

 
alla pennorna kommer från makeupstore


Rachel Bilson är snygg i färgad kajal

Nu tittar vi på Idol!

Vandring

Helt slut! Värker överallt, men särskilt i fötterna, känns som att man går på mjuka kuddar, usch.. Men det har varit en riktigt trevlig dag. Blåbärssoppa, korv och fotboll, mys :)

Så vad väntar nu? Jo, dusch sen matteplugg.. Mums.. Men jag är så sjukt trött så jag funderar på om jag ska ta en powernap efter duschen, men kommer jag kunna sova ikväll då? Eh skit samma är ju bara en dag kvar den här veckan :)
Hörs sen, puss

Idol

Finally är det snart igång igen, så sjukt kul med Idol! Allra bäst är självklart uttagningarna, kan det varkligen vara så kul att se folk göra bort sig på bästa sändningstid? Ja det kan det! Haha

Har gjort klart Företagsekonomin för ett tag sen, men jag är helt slut så jag ska räkna matte när jag kommer hem från vandringen med skolan imorgon. Vi ska nämligen gå till Maxelmossen med klassen med Idrott och Hälsa A, kommer nog bli en mysig dag :) Börjar nio så lite sovmorgon blir det allt hehe, och pappa var nyss här med gummistövlarna så nu är jag fit fot foght haha

Ska gå och sätta på mig mjukisarna nu och sen blir det Idol följt av bingen, over and out!

Plugg och hunger

Efter att bara ha varit borta en dag så har jag fått en hel drös med grejer som måste göras, eller så mycket är det inte men ändå hehe. Har börjat lite med Fe och tänkte fortsätta snart och sen blir det matte efter maten. Är sjukt hungrig efter gymmet. Körde överkropp en timme och sen in och simmade 500m, kändes riktigt skönt!

Som sagt, min kväll består av plugg. Skolan är verkligen igång igen!

Skola

Sitter i skolan och har Svenska B, ska skriva någon uppsats med en massa knäppa ord, haha, kan bli rätt kul! Hade en liten stunds trafik imorse, så nu kan man säga att jag har börjat plugga teori till körkortet hehe.

Höll på att försova mig imorse så jag han inte blogga, men men, så kan det gå hehe.
Lugn dag idag med, sen blir det träning efter skolan, skönt!

Hörs när jag kommer hem från gymmet! Puss

Ja tack!

När man sitter så här och surfar runt så här på kvällskvisten så inser jag allt som jag behöver och vill ha, och det är tyvärr liiiite för mycket. Men en av budjetgrejerna som jag behöver är lite nya nagellack från Mavalva, lite mörkare höstfärger. Sen finns det ju lite grejer som jag snarare vill ha än behöver. Jag behöver en ny höstjacka och stövlar, men jag behöver kanske inte ha ett par Acne Pistols (även om jag mer än gärna skulle ha dem på mina fötter i höst/vinter) för 3500kr och kanske inte heller Miu Mius Double-breasted princess coat, fast den kostar ju bara ca. 8800kr, det är väl inte så fargligt? Men fatta vad snyggt det vore med den rosa kappan, vanliga blå jeans och svarta pistols.. Mmm, önsketänkande ha?

 
en halv outfit för bara en sisodär 12300kr, inte så farligt va?

Huvudvärk.. Igen

Trodde ju att det inte var något mer av huvudvärken, men icke... Tror dock inte att det är förkylning på gång utan jag börjar misstänka att jag går och spänner axlar och nacke och får spänningshuvudvärk pga av det.. Någon som har något förslag på hur an gör för att blir av med det?

Som om det inte vore nog med att jag har ont i huvudet så är våran tvbox pajko så det finns inga bra tvkanaler heller, blir nog till att klicka igång en film, men vilken? Hmm, kanske Dagboken eller något åt det hållet.

Det tar sig

Känns redan bättre i huvudet, skönt! Var rädd för att det var någon dunder förkylning som var på väg, men icke! :) Så imorgon blir det skola igen trevlans! Träffa alla pinglor igen hehe Verkar inte som att jag har missat så mycket i skolan heller så det känns bra. Lite engelska och Fe att ta igen bara, men det fixar man snart :)

All min entusiasm för första OTH avsnittet hade jag inte i onödan om vi säger så, helt underbart, så jävla underbart! Längtar redan tills nästa måndag när jag kan se nästa avsnitt :)

Ska hoppa in i duschen nu sen blir det att läsa mer i engelskaboken och bara slappa :) Sweet!


Lovar att vi kommer se tillbaka på den serien och undra hur fan vi kunde tycka den var så sjukt bra när vi var unga, typ som de vuxnas Dallas ;)

ÄNTILGEN!!!!

Även om jag vaknade upp med världens mest dunkande huvudvärk imorse så gör itne det så mycket längre, för igår kväll sändes första avsnittet av säsong 6 av OTH i USA och nu finns det att se på Surfthechannel, så jag hinner inte skriva mer nu, är för uppspelat ska ses nu!!!!!!!!!!!!

Företagsekonomi A

Dagen var vääldigt lugn, ända lektionen som verkligen var "ansträngande" var väl geografin haha.. Men men, lånade en ny bok till svenskan, Om jag kunde drömma heter det, har hört att den ska vara riktigt bra och eftersom jag verkligen tycker om att läsa hoppas jag att den ska gå fort att plöja igenom :)

Eftersom Bklassen var ute och gick hela dagen så hade vi ingen företagsekonomi, men vi fick hem upp gifter istället. Tänkte göra dom nu och kannske hinna titta lite på engelskan innan vi åker till Västerås, antar att jag inte får köra eftersom mamma ska med och hon vägrar åka med mig när jag kör haha

Hörs senare, pusspuss!


Höst

God morgon!

Idag är det 1september och det innebär att det är höst. Inga fler bara ben eller ljumna sommarkvällar, utan nu är det snygga stövlar och höstjackor som gäller, men jag tycker ju om denna årstiden så jag tänker inte klaga :)

Lugndag även idag tror jag, sen blir det som sagt lite shopping efter skolan, tipp topp!

Måste gå och klä på mig nu och sminka mig + att jag ska dricka upp min älskade kopp med morgonkaffe mmmmm....

Hörs senare :) Pusspuss


RSS 2.0