Party like a rockstar

Nu har släkten precis åkt hem och jag är två presentkort rikare, så nu blir det nya lurar till iPoden och en massa skoj på IKEA :)

Tänkte åka upp på stan nu och hämta ut pengar, och sen blir det hem för fix :) Börjar bli lite mer taggad nu, kommer nog bli toppen ikväll :) Sofia kommer och hämtar upp mig vif tjugo över åtta sen blire ilfart till Hjälmareborg och 18års partaj :) Grattis till er fyra!

Ska väl röra mig nu!
Puss på er!

Lördag

God morgon!

Gick nyss upp, härligt med sovmorgon! Andra morgonen det hör lovet som man fick sova lite.. Mmm, me like!

Idag kommer morfar, Lena och Peter och Carro och Lisa och ska gratta mig och lillebror som fyller år nästa vecka. Men brorsan är sjuk så han kommer inte ner. Krya på dig din lilla skit! Haha

Ne hinner inte skriva mer nu, måste klä på mig och så.

Hörs sen!
Puss hej!

So sweet..

Kom hem från sötaste Soo för en stund sen, blev en väldigt lugn mys kväll med henne, Elias Sofia och Chrille. Det är precis så det ska vara, det är då man mår som bäst, bortsett från när man talar om sommaren 06 ;) haha
Känns som att jag har ägnat mig rätt mycket åt det som var förr denna vecka, tror att jag längtar tillbaka lite.. På gott och ont.
Ikväll kändes det precis som förr.. Varför är det så lätt att säga att det var bättre förr? Antagligen för att det var bättre förr.. Jag menar den där natten vi sov på Willes loft för två år sen, kommer ni ihåg den natten? Först Kvarnsjön sen låg vi och sjöng Disney låtar hela natten. If I could turn back time..

Ska dra mig mot sängen nu. Tänkte ta mig en liten sovmorgon imorgon innan släkten från mammas sida kommer och grattar mig och lillebror.

Dröm sött, jag vet iallafall var jag kommer drömma om
Puss och god natt!


Prontolunch

Kom precis hem efter en mycket krävande förmiddag, hehe. Träning först, aldels lagom tycker jag, hehe. Soo och jag cyklade sen upp till Pronto där vi mötte Sofia och sen satt vi och åt och pratade i en och en halv timme, det händer vääldigt sällan att vi träffas! Why?

Handlade mini-Bodylotion och mini-tvål och en rött nagellack på vägen hem.

Planer för kvällen?

image138

(inlägget skrevs vid halv tre, men hade tydligen sparats som utkast)

Genom mörkret jag leder dig

God Morgon!

Sitter åter igen här med min tallrik youghurt och måste käka upp den på typ 2min om jag ska hinna klart till tio. Måste klä på mig också, sen cykla till gymmet och träna, därefet Prontolunch och sen ska man handla och uträtta en massa ärenden på stan.
Har fortfarande inga hörlurar till iPoden så idag får det bli till att läsa Klick! på steppen.. Det duger väl det också ;)

Ska klä på mig nu!
Bye for now!
Puss på er!


En aldeles egen PT

Alla har en, alla som är något har en, en egen PT, en personlig tränare. Tänkte förut när jag läste om det att det vore ju väldigt praktiskt att ha någon som säger åt en att gör ditt och datt så kommer det bli si och så, men gör inte det där för då kommer det bli så och det är inte bra däför.. Ja ni fattar. Och nu har jag en, Anders Hallbäck-Sunne heter han, har hört att han ska vara en av dom bästa, var i branchen längre än de flest. Kommer bli toppen det här inför sommaren 08!

Så nu blir det gymmet imorgon, inte träna armar, bara ben! Anders ord är lag (men bara när det gäller träning ;P haha)

image137

Torsdag

Har varit väldigt dåligt med inlägg idag, men jag har haft fulltupp om vi säger så!

Åkte till Västerås med mor min klockan tio imorse. Var väl inne i stan framått elva. Sen blev det shopping hela långa dagen. Gillart skarpt :)
Han även med en lunch med kusierna på Saffet´s :)

Dagens shopping:

  • Vita tygskor
  • Silver/grå vansliknande ballerinaskor
  • Jeans
  • Småflaskor med shampo och balsam till Tyskland
  • Svart väska med axelrem
  • Paraply
  • Hårnålar
  • Svarta och silvergrå strumpbyxor
  • One Tree Hill S01 (födelsedagspressent från farmor)

Tycker faktiskt att jag lyckades rätt bra :P Har det mesta till Tyskland nu i alla fall :)

Blev till att handla mat på Willy´s på vägen hem, och sen har jag städat sen klockan sex ungefär, skoj!
Ska tillbaka till röran nu.. Vilken toppen torsdag! Haha

Imorgon blir det iallafall träning med Soo klockan tio och sen lunch på Pronto :) Mumsigare sallader får man ju leta efter!!

Puss på er!


Glöm dina bekymer, imorgon kommer nya

Efter den idrottslektionen som vi hade i skolan med poweryoga har jag blivit assugen på att börja! Kollat runt lite på vad som finns i stan, och det finns faktiskt ett yoga på måndagar! Weei, men har ingen lust att börja själv, någon som känner sig intresserad? :P Kan ju bara lägga till att man blir djävulskt stark i bålen ;) hehe

Ska sussa nu!
Shopping hela dagen imorgon :)
Sweet dreams!


So close to reaching that famous happy end..

Jag är helt slut! Har varit en lång dag, men en väldigt mysig dag :)

Försökte lägga in ett inlägg innan vi åkte till Kungsör, men det ville inte läggas in, hmm..
Mycket trevligt i hos dom, massa bus, gos och tårta :) Tänk om det var fyra man fyllde nästa vecka, bli helt överlycklig för en hel dag på busborgen, I wish that was me..

Kikade på Grey´s när jag kom hem, och nu fick jag ett ryck, jag vill se på krypa ner i soffan med mjukis, tee och en underbar person att kolla på mysfilm med, typ någon amerikans kärleksfilm eller en riktigt bra Disney film.. Åhhh, det vill jag göra nu. Men iställer sitter man i köket och drygar, skoj.. Ska iallafall dra på mig mjukisarna och dricka ännu en kopp tee, men hur det blir med Lovemovien är en annan sak, inge mys att kolla själv ju, någon som är intresserad? Call me!

Emma skickade precis Lasse Lindhs Du behöver aldrig mer vara rädd, jag är mållös!

Puss på er ♥

image136

På gång

Känner verkligen att jag har hur mycket energi som helst idag, vilket är allt annat än negativt eftersom hela lägenheten måste städas när det kommer folk till helgen och firar mig och lillebror :) Så jag tror faktiskt att jag ska fixa lite lunch och sen städa mitt rum, det behövs om vi säger så!

Träning blev det i alla fall med lilla Soo, och lite simning och solning. Så nu är lite färg tillbaka, weei! Måste få lite färg till våren nu i alla fall, vill inte se vinterblek ut längre, haha :) Måste träffas oftare, har en tendens att inte bli allt för ofta nu för tiden :(

Ska kika om det går att slänga ihop en omelett nu :)
Puss på er!

image135

Onsdag

God Morgon!

Är inte allt för trött faktiskt, trodde att det skulle vare jätte tugnt att ta sig upp idag, men nemas problemas ;) hehe. Har precis ätit lite och nu ska jag packa träningskläderna. Ska bli riktigt skönt att komma upp dit igen! Dock är mina iPod-lurar sönder så jag får nöja mig med radion och GLAMOUR. Men det är ju inte fy skam det heller :) hehe
Solning blir det också, inte helt omöjligt att jag kommer somna då, hehe..

Tjugo minuter, hinner jag? Självklart :D

Puss på er! ♥


You're the permanent one..

Känns som att det börjar bli dags att dra sig mot sängen nu.. Tycker att jag hållt igång rätt bra idag faktiskt, men det är antagligen ingenting emot hur det kommer bli imorgon. Klockan elva ska jag möta Soo vid gymmet, träning och solning står på schemat! Tänkte att jag skulle komma igång med träningen nu igen, inte långt kvar till beach 08 ;) haha Jag kommer anagligen vara död efter det, men sen ska man på 4års kalas imorgon, och bara ordet gör mig trött! Haha Men får ju träffa gullungarna igen, så då spelar det ingen roll hur trött man är :)

Så det är helt enkelt dags att krypa ner i sängen nu och läsa en stund i Bröderna Lejonhjärta. (Tänker inte göra en Felix och se filmen :P mihi)

Dröm sött, kommer antagligen jag göra :)
Pusspuss


image134

En dag som denna..

Tycker verkligen inte om vintern.. Särskilt inte när den kommer i mars! Blää, är det snö på min födelsedag om 10dagar så vet ni någon som kommer vara måttligt sur.. Och ni som känner mig vet exakt hur sur jag kan bli, så ett tips, ta bort vintern, NU!

Träffade som sagt pärlorna idag, alla utom Tillan, hmm, när ska man lyckas få ihop något när alla är hemma? Bra fråga, värt att sova på. Men när jag sover så kommer ju bara den där snygging in i mitt huvud, hehe, tycker det är väldigt frustrerande och lite läskigt att inte veta vem han är, antagligen existerar han inte, det var han nästan för bra för..

På tal om snygga killar. Läste lite bloggar förut och på veckorevyn.com stod det att en kille i Gossip Girl gänget kommer avslöja att han är gay nästa säsong! En smärre chock fick man, och det mesta tyder på att det är min älskling Dan Humphrey som kommer ta steget ur garderoben! Neej, jag vill inte! Nej, nej, nej.. Hm, fast i och försej, han finns ju inte på riktigt och det är ju fortfarande Penn Bagdley som är snygg.. Vi får se hur det här slutar helt enkelt, det kanske lika gärna är Chuck..

Funderar på att slå en pling till Sofia som är hos Pidoffer och kanske ta mig en promenad i detta underbara väder bort till honom.. Men bara kanske..

Björn - The love of my life

Kollade precis på Björn Gustafsson från gårdagens Parlamentet. Han är ju helt enkelt underbar! Underbar!! Gift dig med mig, snälla!

image133

Våffeldagen

Vaknade av att det ringde vid halv tolv, men jag pallade inte gå upp och svara och sen var det någon som hade ringt skyddat ändå, inge viktigt antagligen hehe

Dagen till ära blir det våffellunch med tha Gals hemma hos moi. Mys! Kunde ju inte vara med på filmkvällen igår så nu får jag göra någonting för dom :) hehe.

Snackade nyss med undebara Sofia i telefon. 50min, bra sätt att starta dagen på :) Planerade lite för veckan, blit i alla fall en Prontlunch :D haha Visst var det på jullovet vi var där sist? Varför gör vi inte det oftare? Hmm... Sen blir det antagligen party på lördag, känns rätt kul faktiskt :D Men sen är det bara klädproblemet kvar, men det tar jag en annan dag.. Hehe

Jaja, ska väl plockaundan lite nu och göra mig lite vacker :P haha Det är ju ändå en hel drös snyggingar som kommer hit och det kan bli lite svårt att överglänsa dom :)

Bye for now!
Puss på er!

The end of the Påsk

Jag förstår inte varför jag är så fruktansvärt trött.. Blev det igår kväll när vi kom till morfar, höll på att somna i soffan klockan nio., tror att jag helt enkelt slappnade av efter en av de längsta veckorna..
Hoppas det får ett slut snart..

Idag kom kusinerna över och vi åt mat och umgicks. Mysigt som vanligt, blir en väldig massa träffandes med er nu, brukar ju inte vara så, haah! :) Men det är så när alla fyller år samtidigt.

Tjejerna är hemma hos Lou och kikar skräckis, funderar på att ringa, men vet inte riktigt om jag är bästa sällskapet just nu, får se helt enkelt.. Eller så kanske man ska gå och lägga sig. Vette fan.. Någon som har några planer för morgondagen då?

Ne, göra något vettigt kanske.. Eller inte..

P.S. Den där drömmen är väääldigt svår att glömma, why?

Nattens dröm

Kom på att jag drömde något som jag inte brukar drömma inatt.. Det konstiga är att jag kommer ihåg den så bra.. Det var ingen obehaglige dröm om vi säger så, den var rätt nice :P och killen som var  drömmen var det inte många fel på heller, haha! Men drömmar brukar ju frösvinna rätt fort ur huvudet, man kommer typ ihåg dom när man vaknar, men inte den här, och inte den där konstiga som jag drömmde för några veckor sen.. Hmm, vad betyder detta?

Jag vill ha dig du är min, du är bara min

Blev inte mycket till inlägg igår. Men vi åkte till Bettan vid fyra och åt och så och kom inte hem för än klockan två. En trevlig kväll! Blev en liten promenad med Fia också! Kallt som fan var det, men det är alltid mysigt att umgås med henne!

Hade fått brev från min tysk när jag kom hem i natt! Äntligen! :D Det verkar som att det kommer bli tipp topp när vi åker ner om två veckor :D Vi är skit lika varandra till sättet och har samma intressen, kunde det blivit bättre? Skulle inte tro det! Hon skickade en bild på sig också så nu vet jag hur hon ser ut också ;)

Åker till morfar klockan tre idag så jag kommer inte skriva så mycket mer idag, kommer imorgon kväll när vi kommer hem igen! Så äre..

Ska skriva klart till Laura nu och packa!
Hare bäst!
Puss på er!

Det är ni som håller oss vid liv!

Gårdagen vad oslagbar! Såå mycket bättre än i Stockholm. Antagligen beror mycket på att vi stod längst fram! Helt jävla underbar stämmning var det! Alla sjöng, hoppade, sträckte händerna mot luften. Ja vad ska jag säga, det är helt jävla underbat! Kan inte riktigt fatta att det var så bra än, men det landar nog snart :) Haha!
Säger bara en sak till, Kent är nog det bästa bandet i Sverige som har sån grym publikkontakt! I love it!!

Bilder kan ni se här

Nu blir det påskmat hos Bettan!
Glad påsk alla!
Puss!

image132

Och du och jag håller andan och håller händer i språnget, det är inte så långt hem

Pappa kommer och hämtar mig om ungefär en timme, ligger faktiskt riktikt bra till i tidsplaneringen för en gångs skull :) hehe.. Maten står på spisen och är klar vilken minut som helst, mackaroner och köttfärssås bjuds det på, mums!

En sak är säker, vi kommer frysa som FAN (ursäkta pappa!) när vi ska vänta utanför Conventum. Det är nollgradigt ute och vi kommer frysa sååååå mkt! Men men det är sånt man får stå ut med om man ska se de bästa en gång till, hehe.. Om man vill höra vill höra en hel publik sjunga Mannen i den vita hatten en gång till så får man helt enkelt stå  ut med det!

Ska käka nu, antagligen kommer kvällens outfit upp senare idag, kväll eller imorgon!

image131
Kent, Ingenting, Anexet, Sthlm, 18/11-07 


Fredag

Gårdagskvällen blev riktigt trevlig! Det tackar vi för :) Blev en väldig massa kortspel och Geni 10-13år! Kingiga vi var på det :D haha Tillan släppte ju finaste kommentaren:

Ullis: Var anses djävulen bo?
Tillan: (skriker) I LOUISE!
Alla: låg på golvet av skratt

Ja du har ju dina stunder du med Matilda :P hihi
Ikväll blir väl mist lika rolig hoppas jag, känns som att vi behöver det här just nu! Det är nämligen Kent på conventum ikväll! Grymt bra spelningslista! Blir kanske till och med bättre än i Stockholm, vem vet :P Kläderna för kvällen lär bli svarta jeans, Kent-tröjan från Sthlm och Convers, weei, vad vi ska hoppa, och jag som redan har ont i halsen :/ men men, det har ju inte hindrat någon förrut! Hehe

Ska käka frulle nu!
Pusspuss

image130

Fredag

Gårdagskvällen blev riktigt trevlig! Det tackar vi för :) Blev en väldig massa kortspel och Geni 10-13år! Kingiga vi var på det :D haha Tillan släppte ju finaste kommentaren:

Ullis: Var anses djävulen bo?
Tillan: (skriker) I LOUISE!
Alla: låg på golvet av skratt

Ja du har ju dina stunder du med Matilda :P hihi
Ikväll blir väl mist lika rolig hoppas jag, känns som att vi behöver det här just nu! Det är nämligen Kent på conventum ikväll! Grymt bra spelningslista! Blir kanske till och med bättre än i Stockholm, vem vet :P Kläderna för kvällen lär bli svarta jeans, Kent-tröjan från Sthlm och Convers, weei, vad vi ska hoppa, och jag som redan har ont i halsen :/ men men, det har ju inte hindrat någon förrut! Hehe

Ska käka frulle nu!
Pusspuss


Vårens Resor

Jag vet att jag har tjatat om att jag vill åka härifrån ett tag, och just nu vill man det mer än någonsin, men det är så jäkla mycket som ska planeras innan..
Kom precis från Urixmötet, tåget går 9.20 den första maj, någon kommer ju vara lagom pigg för att ta sig upp kockan halv nio dagen efter valborg, aja ni fattar.. Men det ska tryckas tröjor, bokas biljetter och i allmänhet känns det som att det är massor som inte är avklarat än.

Men den resan som kommer innan Urix är ju självklart Münster, Tyskland om två veckor. Min tysk vill inte svara på mitt mejl så jag har ingen aning om hur hon ser ut eller något sånnt, lite läskigt att åka ner till någon som man inte ens vet hur hon ser ut! Skummt.. Men man ska göra packlista, fixa med pengar, komma ihåg allt. Plus att man ska komma ihåg allt som ska göras i skolan innan resan. Jaja, det ska väl gå det också, man kan ju hoppas att vi kommer tillbaka efter lovet som ett gäng utvilade samhällare, men jag vet inte riktigt hur mycket jag tror på det, hehe..


image129

Torsdag, LOV!

Det är konstaterat, jag har aldrig behövt lov så mycket som jag gör nu, det kunnde vekligen inte kommit tidigare. Hoppas att jag kan skärpa till mig lite veckan efter lovet, är vad som krävs just nu om jag ska fixa det fram till sommaren..
Hade inte mycket till lektioner idag. Musiken var inställd så vi satt och drygade i matsalen i en och en halv timme, historian blev ett stort klassråd och sen gled man genom tyskan och matten. Och nu är det lov! Såå skönt. Ska sova massor, ligger efter en del på den fornten, men det ska även pluggas en del. Men jag tänker ta en dag i taget och önskade visserligen att jag inte hade så mycket inplanderat nästa vecka, men en sak i taget.
Nu blire till att krascha i soffan och lyssna på The World´s Greatest med R. Kelly. Inte helt fel, jävligt soft helt enkelt.. Möte kolckan halv sex sen och ev. vidare till Lou..

Hörs senare!
Pussar!!


Förbannad

Men vad kul att någon kunde ha berättat för mig lite tidigare idag att vi INTE skulle ha något tyskaprov imorgon! Här har man suttit och hållt på att bli tokig för att man inte får in glosorna i huvudet och att man har tusen andra saker som också ska göras, trött som ett svin sitter man och försöker och försöker en hel kväll tills man skickar ett sms för att fråga en sak och får till svars att vi inte har något prov! Hade någon ens tänkt säga det till mig, eller skulle jag bara fått gå till skolan imorgon, arg och skit trött för att jag suttit och pluggat hela natten och fortfarande inte kan någonting och sen komma till skolan och bara få höra att provet är flyttat?!
Ne, nu är jag arg, så om ni inte vill få en massa elaka ord och fraser kastade efter er så är det inte värt att ens försöka prata med mig just nu.. Men kom ihåg jag varnade er!

Dagens Outfit

image126

Jeans - Carlings
Linne - Ellos
Cardigan - JC
Sjal - HM

image128

fick även den här galet snygga tröjan i skolan idag! Ojojoj, visst är den riktigt High Fashion! Senaste modet, direkt från Milano! Och vilken sloga: Vasagymnasiet - mot farmtiden! Inte ens de stora modehusen kan komma på något så bra, hehe. Det är så det går när man anstränger sig för småbarn i skolan..



To build me up and tear me down

Bara en dag till, en dag, sen är det lov! Såå galet skönt ska det bli.. Sova i en vecka, fast är redan nu en massa inplanerat nästa vecka, men det blir nog bra det också!

Skolan flöt faktiskt på helt okej idag. Rektorn hade lagt in en tyst minut klockan ett idag, fint gjort tycker jag. Det är nog första gången som hela Vasagymnasiet var tyst när det är 300elever där. Annars fick vi reda på EuK-provet idag, gick överförväntan bra! Något bra i alla fall.. Min svenskalärare sa att vi skulle låna nya böcker till svenskan idag också, kul för vi har precis fått engelska böcker, men Ulrika och några till lyckades få låna Bröderna Lejonhjärta istället, blir prima att läsa som godnattsaga för sig själv, eller så kan man ju se filmen :P hehe

Denna kväll ska spenderas med mina älskade tyskaböcker, det provet kommer gå käpp rätt åt helvete.. 300glosor + grammatik, känn på den ni! Bläää.. Jag vet, jag ska inte klaga..
Men jag ska skriva en ressesion också, jaja det är väl bara att ta tag i det antar jag..
Så det ska jag göra nu!
Dagens Outfit kommer upp senare, hoppas ljuset blev bra denna gång..

Puss på er!

Ljusen brinner, vi tänker på er

Träffade Fia, Emma och Tillan på stan och vi gick sen till kyrkan. Helt plötsligt förtod man att det var på riktigt, men när vi kom till deras hus för att tända ljus blev det så overkligt. Det har inte hänt, det har inte hänt, det har hänt.. Fattar det inte, får inte in det i huvudet..

De tre ljusen har i alla fall brunnit för er hela kvällen i mitt fönster, vi tänker på er..

image125

Onsdag

Dagen var lång.. Vet inte vad mer jag ska säga. Är helt tom. När man vakande imorse trodde man att det var en dröm, men det har hänt. Det ofattbara har hänt. Säger som Sofia, om det finns en Gud, varför gör han då så här?
Det är ofattbart..


Mina nya objekt!

Jag har fått en dille på klockor! Jag är beroende av att ha en klocka på armen hela tiden, och nu har jag insett hur mycket snygga klockor som finns! Bra mycket snyggare än den vita med brett armband och strass som jag fick när jag konfirmerade mig för två år sen. Men då var den såååå snygg!

Dessa är mina nya objekt som bringar fram ett visst ha begär:

image121
helt underbart

image122
snygg..

image123
.. samma i svart

image124
den här SKA bli min!

Natur, historia, engelska tyska..

.. när tar det slut?

Var precis på möte i skolan om Tysklandsresan som går av stapeln om ca.2veckor! Inte helt fel..
Skönt att komma här ifrån ett tag. Vi ska tydligen besöka ett modeföretag som heter Apriori. Har aldrig hört talas om det men ändå :P hehe Btw, ngn som har en aning om vad man kan lämna som gåva till familjen?

Nya GLAMOUR kom idag. Hade tänkt spara den tills Tyskland, men skit samma :P hehe Köper väl någon annan tills dess. Lånade även boken Twilight i skolan. Hoppas den är bra! Det är lååång, så det är säkrast att den är bra ;) hehe

Nu ska jag plugga vidare! ♥

image120

Dagens Outfit

Tänkte börja med en liten ny del i min blogg, nämligen dagens outfit. Kommer antagligen vara med nästan varje dag, om jag orkar. Hehe.. Ni får gärna säga till om det är något ni vill se mer av i bloggen! :)

 
image119    image118
Linne från Ellos
Jeans från Carlings
Kofta från b.Young
Schal från HM

Ska plugga vidare..

Tell me why you don´t like mondays..

Känns som att komma tillbaka efter ett lov.. Ingen hade koll på något jag har massor att göra den här veckan. Sista gången jag är sjuk säger jag bara! Usch..

Annars rullade väl dagen på i lagom tempo, musiken var klart roligast, som alla måndagar. Tydligen så har jag ett mellan register när jag sjunger, hehe. Jag kan sätta toner!!! Haha ;) Det trodde ni inte va?

Till kvällen är det möte om Tyskland i skolan, elever och föräldrar. Är det någon mer än jag som ska gå utav eleverna? Vill inte vara helt själv, hehe..

Ska käka mellis nu och kika på OC, sen blir det svensk historia för  hela slanten :P

Give me your? Strength

4dagar bara, det går väl fort, eller hur? Det måste det göra för jag kommer inte fixa så mycket mer..

Vad håller folk på med? Vad fan är det här? Allvarligt talat, högstadiet all over again? Vill bara här ifrån, det är bara för mycket nu. Men allvarligt, vad fan sysslar folk med? Fan vad trött jag blir..

Ska sova nu!
Sov gott!


Everything, anything can happen!

Asså, en bättre säsongstart får man faktiskt leta efter! Vissa saker är oklart, andra är solklara. Vissa har förändrats väldigt mycket, andra inte ett dugg. Snacka om att allt kan hända och att det kommer bli en galen säsong!


Och sen måste jag lägga till att lilla Jamie kommer bli smokin´ hot när han blir stor! Så alla små tjejer har ju något att se fram emot :) Man skulle ju varit typ 4år helt enkelt ;)

   
han har ju potensial om vi säger så :P hehe
och nej, jag gillar INTE så pojkar!

One Tree Hill

Idag är det så att sista (sorgligt men sant) och femte säsongen av One Tree Hill börjar på femman! Som jag har längtat! Det är få serier som är så jäkla bra som den! Ojojoj! Haha, det som är dålligt är att Nathan har sluskat ner sig rätt rejält.. Hmm, hur ska jag ta mig ur denna kris?!! Haha!

Ska surfa vidare efter efterrättsrecept till min födelsedag, bara 19dagar kvar :) Woho! Hehe

image112

Dom måste lära sig gå

Har suttit och planerat lite med hur jag ska lägga upp min ekonomi till sommaren, hmm kan bli tricky.. Haha!
Det står imellan två mobiler nu i alla fall, dom är dyrare än jag hade tänkt, men va fan, jag vill ha någon av dom! För en gångs skull hade jag tänkt köpa något som jag verkligen vill ha, så det får bli en mobil :) Lär ju inte direkt ha med den när man festar om vi säger så, hehe Det står i alla fall mellan Sony Ericsson W760i eller W910i.. Den som lever får se!

Tänkte jag skulle gå och vara lite social med mamma nu :)



Söndag

Söndag = ångest
Shit vad jag längtar tills på torsdag, för sen är det lov! Weei, och efter det är det bara 8veckor kvar! Shit vad skönt med sommar! Ge mig nu!

Gårdagskvällen spenderades med de bästa. Mys med melodifestivalen, tee och toast.
Chrille och Sofia gick vid kvart över tre, och då hade det pratats i flera timmar. Chrille dissade mina plander efter gymnasiet, hehe. Vi får väl se vad som händer :)

Dagen ska spenderas med mina tyska och svenskaböcker. För någon ligger vääldigt mycket efter i skolan... Hm, undrar vem, hehe.

Nu ska jag plugga tyska!


You can always count on me..

Blev till att möta Lisa och Petter på stationen och sen kom Sofia :) Vi gick vidare till Stadsgården och fikade! Mysigt värre :) Och utav någon andledning gick vi till Brandsta och UKM efter det.. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga.. Så det blir nog inga kommentarer! Japp..

Men sen följde Lisa och Petter mig hem och nu är väl dom i Götlunda igen, och jag sitter helt själv hemma i den stora, tomma lägenheten.. Kan inte riktigt sluta tänka på det här. Som jag önskar att du hör av dig, du vet att du kan prata med mig! Snälla, ring mig..

Keep smiling, keep shining
Knowing you can always count on me, for sure
That's what friends are for
For good times and bad times
I'll be on your side forever more
That's what friends are for

Lördag

Kom inte riktigt upp den tiden jag hade tänkt.. Lägg på två timmar, ungefär :P hehe ^^
Kom precis ur duschen i alla fall och nu ska jag sminka mig och torka håret.. Ska till biblioteket idag också. Vet verkligen inte när jag var där sist.. Men hade tänkt låna en av dessa böcker:

  
eller Poisoned av Sue Mayfield

Är det någon som läst någon av dessa? Kanske lite andra tips? Hehe..

Nu ska jag sminka mig och sen upp på stan!
Ha en bra dag!
Puss!

Sleeping time!

Det var den fredagen den! Skönt att den tråkigaste dagen den här veckan är över..

Har faktiskt tänkt gå upp i tid imorgon.. Så klockan kommer ringa klockan nio. Blir nog en stor frukost och sen en lång dusch med hårinpackining och ansiktsmask.
Lite senare, typ efter lunch ska jag ner till bibliotket och låna en bok till engelskan sen ska jag träffa Lisa och Petter och vidare till UKM. Hade även tänkt följa med pappa till Johanna och gratta henne. Men vad som händer till kvällen är inte riktigt bestämmt än.. Förslag? :)

Nu väntar sängen! Sov gott!
Puss och god natt!

Jeans 2008

Känns som att jag gillar den här trenden med jeanstyg i andra plagg än byxor. Har varit ute och kollat runt lite och dessa tre godbitar skulle inte jag ha något emot i alla fall :) Två av dom ska förhoppningsvis inhandlas samtidigt som den röda klänningen!

image107

Morgonsoffan

Skojar ni med mig eller?
Jag har kollat på det i en kvart, vad fan är det här för något?!
Kollar väl klart på det, men bara för Björns skull..

Firday night

Om jag sa att min fredagkväll varit rolig skulle jag ljuga.. Dödlogt tråkig har hela dagen varit.. Men om 10min börjar Morgonsoffan som jag missade i onsdags, hoppas det är skoj, Björn är ju med om inte annat..
Sen blir det nog till att sova lite eller OC.. Får se hur pigga jag.
UKM blire i alla fall en lite stun imorgon..

Take care!


Shopp till you drop

Lyckades jag med allt jag skulle göra idag? Skulle inte tro det.. Diskade i alla fall och skrev 3rader på svenskan, sen kom Fia och störde :P haha

Men jag har gjort en liten lista i alla fall :)
Shopping måsten/vill ha vår/sommar 08

  • Den röda klänningen från HM
  • Vårjacka
  • Svarta partyskor
  • Vita tygskor (låga)
  • Röda + svarta ballerina
  • Solglasögon
  • Hög kjol i ngn färg (gärna blå)
  • Blommiga klänningar och toppar
  • Ny bikini
  • Disney Tröja
  • Mjukisdress
  • En liten svart partyväska
  • En liten, men större, svart el. brun axelväska
  • + en massa andra klänningar, kjolar och toppar!

Den stora frågan är nu hur ska Ulrika ha råd med allt? Jo, hon skickar in sommarjobbs ansökan imorgon! Kommer antagligen bli 5veckors jobb i sommar, och sen lyckas man ju fylla år så lägligt :)


Städhjälp? Ja, tack!

Ska faktiskt sätta igång att vara duktig nu!
Har gjort upp en liten planering för dagen:

  1. Diska
  2. Skriva svenska
  3. Städa mitt rum
  4. Skriva klart tyskan
  5. SPA, i mitt badrum :)
  6. Umgås med mina alteregon resten av kvällen

Vad tycker ni? Låter det som en rolig fredag? Skulle inte tro det va..


Fredag

Fredagar brukar vara roliga, först gå till skolan och lääängta tills dagen tog slut. Hem och sova sen brukade man alltid mys med någon på kvällen.
Men idag lär vi fredag bli ungefär OC ,städa och plugga! Kul? Nej!
Hatar att vara sjuk, men på måndag ska jag tillbaka till skolan! Så lätt blir ni inte av med mig:) Hehe
Men vad händer ikväll? Jag har själv avgjort att jag är så pass frisk att jag kan umgås med andra människor nu! Call me :)

I natt var jag ute och lyxshoppade lite, eller jag önskade att jag gjorde det.. Var inne på Juicys hemsida, som jag skulle kunna döda för en sån mjukisdress. Om jag hade haft en sån hade det nästan varit roligt att vara sjuk.. Men jag ska väl kika runt lite mer på HMs och lite andra sidor och göra en shoppinglista tänkte jag :) Kommer upp under dagen!

Nu ska jag kika OC :)

 

        
den rosa är helt underbar med kostar 1500 eller mer..



 


Belief makes things real

Känner mig faktiskt lite mer positiv så här framåt de senare timmarna.. Har tänkt lite mer över nya inköp som skall göras i vår och sen funderas det över en annan sak också, men det tänker jag deffinitivt inte avslöja här :P
Mycker OC har det blivit, men lite ledsen över att jag inte hittade en av skivorna, den skivan med det allra bästa avsnittet: The Rainy Day Women. Helt klart det bästa! Passade på att fota mina älsklingar också :) (tredje är inte min, den är Emils, för brottarna har tappat bort min och jag bara väntar på en ny...)

För övrigt sitter Louise och jag och diskuterar tatueringar just nu.. Skulle vilja ha en på handleden eller vristen (vilket lär göra djävulskt ont att göra).. Ett tag var jag inne på ett U kursiverat på virsten i någon snygg stil eller mitt stjärntecken på handleden.. Men ett latinskt uttryck som Nil desperandum (- Ge aldrig upp) vore fint, men var? Förslag? Kommer antagligen aldrig ens våga tatuera mig men drömma är alltid kul :)

image96

Något man aldrig kan få förmycket av

En sak man deffenitivt aldrig kan få förmycket av är skor!
Jag jar sett massor med skitsnygga, billiga, skor! Måste köpas snarast!
Eftersom jag behöver ett par snygga, svarta klackar, ett par svarta och ett par röda ballerina och minst ett par sneackers/tygskor så är det ju bara att handla :) Shopp till you drop :)
Har hittat minst tre av dessa par för 98kr styck :D It must be my lucky day!
Som om det inte vore nog så har jag hittat den här säsongens klänning! Kommer inhandlas direkt efter Tyskland, eller behöver jag kanske den där? Hmm, vilket dilemma..

Medans jag sitter och shoppar skor lyssnar jag på min nya idol, Sufjan Stevens.. Ojojoj, For the widows in paradise är såå bra! Min stil just nu, annars går Håkans album Känn ingen sorg för mig Göteborg för fullt i iTunes! Som överigt sällskap finns en kopp grönt tee :)

image94  image95

 

Host host

Vilket jävla tjat det börjar bli om att jag är sjuk.. Tro mig, jag tycker inte heller att det är så skoj, men va fan, har ju inget annat för mig så jag blggar ist :) Hehe

Käkade för ett tag sen, känner fortfarande ingen smak och har inte heller någon aptit så då kan man lika gärna ge fan i att äta, hehe..
Funderar på att ta upp alla HM-kataloger om ett tag och koka mig en kopp tee.. Har inga pengar som vanligt men jag tänkte att jag ska skicka iväg en beställning efter Tyskland, måste ha lite nya grejer innan vi drar till Sveriges sydligaredelar, nämligen Malmö stad :) Ska bli riktigt skoj! Fick brev idag och det låter mycker lovande kan jag tala om :) Fick tyvärr inte alla workshopps som jag ville ha men man överlever ju :)
Det stod att vi kommer ha tillgång till ett badhus i Malmö vilket Plutten har sagt att vi måste utnytja, hehe.. Men då har jag bara ett problem, jag behöver en ny bikini! NU! HAr faktiskt sett en som är jävligt snygg, men det får vänta tills efter Tyskland (kanske hittar man en snyggare där :P), då har man ju fyllt år också och förhoppningsvis är plånboken lite tjokare då än nu, hehe :)

Ska hänga upp mina gardiner nu :)


Dom är uppe på taken..

Ge mig något positivt! Nu, snälla.. Så jäkla trött på att vara negativ.. I veckan har jag sett fram emot Tyskland men inte ens det gör mig glad.. Min födelsedag gör mig inte heller på något bättre humör, inte ens Kent-konserten! Vad är det här??
Ge mig något positivt!

That´s what firends are for..

Jag vill träffa folk! Så jäkla trist att sitta hemma.. Orkar inte hålla på mer med bloggen, mamma tycker att jag ska plocka ur diskstället och jag vill bara kolla på TV.. Och sen vill jag träffa folk, men jag får inte gå ut!
Vad pissigt det är att vara sjuk!!

Snorunge

Vet inte riktgit om det är bättre eller sämre idag, eller är det kanske som igår? Har inte ont i halsen längre men varje gång jag hostar så känns det som att någon sticker 30000knivar i min hals samtidigt som någon häller på en massa bensin och eldar upp hela min strupe.. Hmm, hur ska jag tolka detta? Blir nog ingen skola för mig imorgon heller verkar det som.. Lär väl plocka lite på mitt rum då och kolla mer OC.

Har seriöst kollat på OC hela dagen, hade nästan glömt bort hur underbart det är att bara ligga och kolla på avsnitt efter avsnitt när man dels redan kan alla repliker och sen är det ju en speciell känsla, det är det.. Längesen man hade OC-maraton helt enkelt..

Ska fortsätta slipa på bloggen nu, hur fan fixar man en topbild av rätt storlek?!?!!
Bye for now
Puss

image86

Ursäkta röran, vi bygger om!

Håller på att ändra designen på bloggen, så just för tillfället ser den ut som CRAP!
Men det är verkligen skitsvårt men snart ska jag nog fixa det också, är ju hemma imorgon så jag för väl sitta och slipa på den mer imorgon :)

Tänkte gå och lägga mig och kolla på OC resten av natten och sen sova!
Hare nice i skolan imorgon, mohaha, ska tänka på er när jag vaknar klockan 12! :) Hehe

Sweet dreams!

Nothing's changed at all

Är det bara jag, eller börjar saker och ting gå tillbaka till vad de var förrut?

I need all or nothing

Jag tänker inte vara positiv denna gång heller, så om ni inte orkar lyssna på mitt tjat så kan ni ju klicka er här ifrån medans ni kan, hehe (var det ett skratt?? :O)
Det var ingen höjdare att käka middag när man inte känner någon smak, rätt väredlöst att käka då.. Annars så är det galet varmt hemma hos mamma, kan det inte bli rätt varmt om man har feber? Vill inte ta tempen dock, har jag feber så blir jag ju ännu sjukare, vill inte det.. Men men, blir väl skönt att bara titta på tv hela dagen imorgon i alla fall :) Kanske på fredag också, beror lite på hur mycket historia jag pallar plugga imorgon och så..

Kvällen lär spenderas med Grey´s och en hel ask Ipren som jag hade tänkt knarka upp ikväll, en Iprenjunky, det är precis vad jag är :P haha

Ngt positivt är att mamma sitter och pratar födelsedagspresenter med morfar nu :D Är ju inte allt för många dagar kvar :D  Låter som att hon föreslår pressentkortet på IKEA som jag sa att jag ville ha :) Har funderat lite mer över maten på min lilla middag som jag tänkte ha :) Vi blir nog typ 7stycken hemma i mammas lilla kök :) Jag menar någon måste ju ta hand om min resfeber :P haha

Kolla vilken otroligt fin bild Plutten har gjort! Tack så jäkla mycket! Har Tillan sett den? Antagligen inte, du lever ju fortfarande :P haha

image83

Några ljuspunkter

Nu har jag klagat jätte mycket i några dagar så jag tänkte vara lite positiv en stund, men bara en stund, för sen går jag tillbaka till mitt arga och sura jag tills jag är frisk :P

Igår klickade jag hem LaRedoutes vår/sommar katalog. Verkar som att de hade mycket snyggt och många fina klänningar :D Och skor med för den delen! Ser fram emot 800sidor sommarkläder, kommer väl om några dagar :) Me like!

Något annat som gillas skarpt är att på söndag börjar femte och sista säsongen av One Tree Hill :) Har hört att det är väääldigt mycket spänande som händer och att man inte lär bli besviken! Så från och med på söndag kommer jag vara upptagen från halv sex och en timme frammåt! Kan knappt vänta! Blir nog några klipp på youtube nu istället :P

image82

Du är en doft, du är ett ljud, du är en färg

Sovit någon timma nu.. Så mycket piggare är jag väl inte direkt.. Det är typ värre.. Hela kroppen värker nu och jag orkar inte direkt göra någonting.. Har faktiskt varit ner till skolan också och hämtat historia och engelska böckerna, har nämligen bestämmt mig för att vara hemma imorgon. Orkar fan inte gå på dom 4lektioner jag har imorrn.. Blir bättre att jag ligger hemma och sover så jag kan bli frisk någon gång i år, vill helst inte vara förkyld när jag ska på Kent om en och en halv vecka och inte heller när vi sticker till Tyskland om 3veckor, och då vill man inte vara förkyld!
Har i alla fall laddat upp med Panodil, Bafucin och nässpray nu!

Det verkar som att det är jätte många som var i Medåker i lördags som är sjuka.. Vet inte riktigt var det var för något som spreds den kvällen, hehe..

Ska fika lite med mamma nu!
Puss

Try to fight the tears behind my eyes

Hemma igen.. Så skönt! Men känns som att jag bara blir sjukare och sjukare.. Näsan rinner mer än förrut och hela kroppen börjar göra ont.. Ska nog sova ett tag snart..

Referatet gick väl som det gick.. Vet inte riktigt hur det gick egentligen, bra tror jag.. Får väl se sen när man fått ett betyg på hela skiten..

Kom på att om jag inte ska till skolan imorgon borde jag nog nästan ta mig dit för att hämta historian och englskan, man lär ju gå dit på fredag.. Men ett problem i taget.
Problem ett: Trött och ont i kroppen
Lösing: Sömn och två panodil

image81

Godmorning sick people

Näsan bara rinner, det kliar i gommen och halsen gör ont! Fan, fan, fan.. Ska i alla fall till skolan och skriva uppsatsen som börjar om 40min.. Har som sagt laddat med Ramlösa och alldeles för svaga halstabletter.. Ska ha med mig närdukar och Panodil också, hade ju tänkt att jag skulle överleva liksom, hehe..

Kör nog stenhårt på osminkad, mjukis och gympaskor idag, sounds good..

Ha en bra dag!
Puss

Snälla, vi sticker nu!

Sitter återigen och kolla på hotell i Grekland!
Snälla, vi sticker nu brudar!
Sola, bada, festa! Kom igen, vi lämnar den här hålan NU! Bara drar, kolla bilderna liksom, inget fel alls!!
35m till stranden och bara ligga och glassa där i en solstol med bikini och en paraplydrink i handen!
Skoja inte om jag vill dra imorgon! Trött på regn och rusk..

image79

image80

Redo för skrivningen!

Nu har jag inhandlat halstabletter och Ramlösa så nu klarar jag skrivningen galant imorgon :P Haha!
Måste rusa till Sirenna och gänget nu!

image77

Cidertjuvar

Sofia och Lisa har nog kommit på vem som snodde cider av mig och Lisa! Duktigt flickor! Kalle Blomqvist - Släng dig i väggen! Lisa Stenström och Sofia Andersson sopar bana nu :D Haha! Behöver ni också hjälp? De nås bäst på Sofias blogg eller Lisas bilddagbok :P

Vad tycker ni? Ska man prata med personen i fråga, eftersom den misstänkte är en vän till mig, eller ska jag bara skit i det?

image76

If I got you, I don´t need money

Har sovit i några timmar nu, men tro inte att det har blivit bättre, för det har det inte.. Gör nästan ondare och nu har jag lock för öronen också.. Kom på att jag antagligen inte kommer kunna sova ikväll, lovar att jag kommer somna typ fyra och klockan 8.40 ska jag skriva uppsats.. Blää

Är fett peppad på GG ikväll, Boy har sagt att det är ritkgit händelserikt :P Kanske man ska handla lite candy och tycka synd om sig själv då?

Käk nu!
Puss


And it hurts all over the world tonight..

Sjuk! Jag vill verkligen inte vara sjuk! Är såå värdelöst.. Gick hem från skolan för snart en timme sen.. Har den hemskaste smärtan i halsen, palla! Gör så fruktansvärt ont, usch.. Tänkte att jag skulle sova en stund och kika lite på OC (har ju fortfarande Emils box :P). Måste verkligen må bättre imorgon, har referatskrivning i tre timmar.. Får väl gå hem efter det om det skulle vara så, har ju ändå bara en lektion till imorgon, matte och vem fan pallar det? Inte jag i alla fall..

Kvällen lär spenderas framför tv:n, det är ju Gossip Girl ikväll ju :D Weei, nu blev jag lite gladare :) Hehe.. Något annat som gjorde en glad idag var Louise och Johanna på matten :) Fan vad man kan skratta med er ;P haha

Ska sova lite nu!
Pusss

One more year come and gone

Fan vad ont i halsen jag börjar få! Inte bra, trodde först att det var efter all sjönsång i lördags, men nu börjar det verkligen göra ont :/ Vill inte bli sjuk nu! vill inte, vill inte, vill inte!

Den här veckan kommer bli galet lugn! Underbart! Inget mer än lite läxor och en referatsrkivning på 3h på onsdag. Tyskaprovet blev flyttat tills nästa torsdag så nu kan jag slappa den här veckan också, borde ta mig till gymmet, riktigt längesen nu (fy Ullis!).. Men om jag nu börjar få ont i halsen är det nog inte någon bra idé.. Ska ha akrobatik och truppgymnastik på idrotten imorgon så jag tror att jag kan vara med.. Inte allt för anstängande, hehe..

Kvällen spenderades med Fia, Emma och Isabelle! Mys, somnade dock en stund i Emmas soffa, är såå trött.. Men jag måste sätta mig och skriva 25svåra ord från historiatexten.. Inte allt för avancerat, får väl bli godnatt sagan helt enkelt!

Fia och jag snackade en del om Tyskland, vi är galet taggade!! Shit vad jag längtar! Ojojoj, men får inte prata i telefon med Sofia på en hel vecka :P haha hur ska vi överleva?!? Haha!
Btw, så planerar jag en lite födelsedagsmiddag den 4! Ni vet vilka ni är jag syftar på så boka inget då är ni snälla :P Ni ska få lindra min resfeber eftersom vi drar iväg dagen därpå :D

Nu är det sängen nästa!
Sweet dreams sugerpie!

This could be nothing, but I´m willing to give it a try

Måndag

Fy fan, segare dag får man leta efter.. Det ända som var kul idag var ju att det var lite mer fart i skolan och att alla var helt galna över att vissa har börjat få brev från Tyskland.
Min tysk heter Laura och bor i Münster, i stadsdelen Mauritz (den som är utmärkd med rött på kartan). Det ligger fan mitt i Münster! Längtar så jag spricker snart :D Haha, ska bli så galet skoj! Party like a rockstar :D I en hel vecka!! Haha! Det verkar som att jag och Laura har en hel del gemensammt också, hade nog inte kunnat hamna med en bättre tjej (har ju dock inte träffat henne men ändå :P)
Sofia, hon gillar The Killers! Hon måste ju vara bra :D haha

Ska käka nu och sen läsa lite historia

image60

Slänger in några bilder från igår också!

             
Ett nytt tips för att se mer bilder är Johannas bdb (under den 8nde)!
Kort från flera olika kameror!

Vilken kväll!!!

Festen blev helt och hållet över förväntan! Alla hade skit kul, inget bråk och inte för mycket alkohol :P
Har inte haft så kul på skit länge! Roligaste festen i mina ögon på hur länge som helst!
Galet :D
Men med 95betalande blev det mycket städning idag! När vi kom ut imorse med våran frukost från Donken slogs vi av något som såg ut som ett slagfält av ölburkar och maränger :P Och det stank öl hur mycker man än städade :P Haha, helt galet! Färgen på golvet inne i danssalen var mycket ljusare när vi hade dammsugit och torkat golvet, vattnet var SÅ äckligt, haha! Men tack så jävla mycket alla som gjorde min och Louise födelsedagsfest oförglömlig!

Bilder kan ses här

Jobbade lite och sen blev det hem till mamma. Då såg jag dagens höjde punkt! Brevet från min tysk hade kommit!! Det kommer bli perfekt! Hon bor mitt i Münster, gillar att shoppa och festa! Fia och Louise bor hos hennes kompisar, galen vecka det kommer bli :D
Men mina tankar går till Emma som ska bo på en farm 11km utanför Münster, jag tänker på dig!


Ska kika vidare på Mastermind nu!

image59

countdown - ca.5h

Duschad och klar, ska laga mat nu, och sen ska jag vara hos Louise om exakt 52min! Men väskan är packa och det lär bli till att cykla dit, tempo, tempo, tempo!

vet inte om jag hinner blogga mer innan festen, men tro mig, ni kommer få reda på ALLT imorgon!

Take it easy ok?
Pusss

Tagga, tagga, tagga

Har en viss tidsplan denna dag. Om två timmar ska vi ut till Medåker och börja fixa iordning. Klockan sex dyker de första upp på lite förpärla sen kommer alla andra klockan åtta. Sem blir det party hela natten lång till klockan ett. Ojojoj, och innan dom första kommer ut ska man hinna fixa sig och göra iordning marängswiss :) hehe

Nu måste jag dusha!

Let me feel..

Blev en otroligt lugn kväll. Anders och Fia kom hit vi gjorde, eh, ingenting.. Men det var skönt att bara dryga framför tvn och verkligen inte göra någonting.. Ibland önskar jag att alla kvällar var som ikväll, varför gör vi inte sånnt oftare? Bara göra ingenting.. Det är nog det som jag behöver just nu, jag behöver att inte göra någonting..

Fia och jag lyssnade på Let me fall med Beathany Joy Lenz ett x antal gånger ikväll, den är helt underbar :) Ska vi lyssna på på planet ner till Tyskland om en månad..

Ska inte göra någonting på egen hand nu en stund och sen gå och lägga mig..
Wish us luck tomorrow :)

Dröm sött!



Let me feel, I don't care if I breakdown
Let me fall, even if I hit the ground
And if I...
Cry a little
Die a little
At least I know I lived, just a little...

Fredags middag ala. Ullis

Eftersom mamma skulle ut med sina vänner ikväll fick Ulrika laga mat själv, eller laga var väl att ta i..
Fördiga kycklingklubbor med potatissallad, till detta serverades en välkyld Ramlösa Blåbär  :) Mycket, avancerat och mycket gott. Smakar verkligen sommar!! :) Inte mig emot, hehe

Fia och Anders tittar förbi sen och håller mig sällskap i den stora, tomma, ensama lägenheten :P hehe
Blir mys och mer tagg för imorgon, kommer bli GALET! haha
Ska fixa mig lite nu :)

Pusssss

Fredag

Full fart mot helgen :D En trevlig helg kommer det bli också :P hehe

Slutade kvart över tolv idag, mycket bra :) Handlade efter skolan och sen har jag bara legat framför tv:n sen jag kom hem.. Skulle precis sova när ngn (Danne) vibbade på msn så jag vakande :/ kul..

Kvällen ska spenderas hemma, antagligen kommer Fia förbi och myser med mig :)

Jaja, ska väl försöka sova några timmar :)

Bye for now!

Bedtime

Har varit en riktigt dålig bloggare idag! Fy på dig Ullis!'
Internet har krånglat och jag har sovit en massa så det har inte blivit så mkt dator idag..

Höll på att bli av med mobilen på matten idag.. Hade tydligen lyckats sätta på ljudet och sen fick jag sms.. Sarcawt blev inte så glad och sa typ att jag fick gå till Per och hämta den när Ullis drog en snygg lögn om att jag hade såååå bråttom hem sen och att jag verkligen behövde mig mobil. Yeah right :P haha men han tog den inte och jag räknade lugnt vidare :) King jag är :D haha

Blev en tur till Anders på kvällen. GuitarHero, snack och massa mys i Anders bordellröda rum :P haah Emma och Fia var också med :) Blev en promenix med Fia sen och vi satt och pratade ett tag.. Mys! Hehe, men kallt satan!

Nu är allt fixat till på lördag också :D Weei! Fick låna shorts att Jocke och sen tröja, hatt och strumpor av Jenny :D Haha, snyggt satan blev det :P hihi teatersminket är ju redan inköpt så nu är det bara att köra :D
Om det är någon som har ett par fotbollsskor i stl. 40 och vill låna ut dom är de varmt välkomna + Sverigeflagga :D

Nu ska jag sussa!
Sweet dreams baby!

image58

Fika blev 3rätters (inlägget är från igår kväll)

Gick på årsmötet som gick riktigt fort, slängde i mig en kopp kaffe sen kom Louise och Glenn och hämtade mig.
Louise frågade tidigare om jag ville med på fika, när vi kom dit var förrätten framdukad och varmrätten stod på spisen. En glad överaskning :) De hade gjort jätte fint med dukning och ljus och allt :)
Detta bjöds det på:
Förrätt: Tappas (såå gott med marinerade vitlöksklyftor, mums!)
Varmrätt: Kött, spenatpasta och kantarellsås, sallad
Dessert: Vaniljglass med honung, nötter och mörkchoklad

Mys kväll :)

Ändrade planer!

Blir möte och sen hem till Louise på födelsedagsfika :) Myssss :D

Kommer jag hålla mig vaken?

Ska snart göra mig lite snyggare och sen cykla till bion.. Årsmötet brukar vara skit drygt, får se om jag håller mig vaken..
Sen blire fika och film, ska nog sätta mig på läktaren så stör jag ingen om jag sticker därifrån :P Haha
Ombyte och sminkuppfräshning är det som gäller nu!

Onsdags kväll

Har precis sovit två timmar, såå skönt, känner mig lite piggare.. Underbart att bara sluta ögonen och somna..
Blir ev. årsmöte ikväll.. Morgon Pålssons film ska visas, tror den kommer vara riktigt kul så man kanske ska ta sig dit ändå :P Om det inte blir bion är det ju i alla fall Grey´s på tv ikväll, det vill man INTE missa.. Såg trailerna på tv, finns bara ett ord: Drama! Weei

Don´t you mess up, mess up

Finally! Nu är min pluggvecka slut och jag tänker bara glida igenom två dagar till :D Weei, wunderbar!
Hade bara tre lektioner idag, slapp matten så jag slutade vid halv ett! Mumma :D hehe
Kollade på film på både svenskan och naturen, men det gick riktigt bra, även om jag bara sov 5-6timmar inatt.. That´s life!
Kollade klart på Jalla Jalla på svenskan, galen film!! Helt galen, men jäklar vad vi garva! Haha, ska skriva uppsatts om filmfan nu också, blää!

Ska slänga mig på soffan tills Lou ringer :)
Congrats babe!

Pussss

image57

Fortfarande vaken..

Pluggar fortfarande..
Kommer vara lagom mör imorgon..

Kom på att jag måste välja två workshops till Urix i Malmö i maj också.. Ska i alla fall ha musik i samhället, men sen står det mellan Dragking (man får vara kille för en dag) eller Barista (lära sig göra kaffedrinkar och lära sig om rättvisemärkt och sånt) Kan verkligen inte bestämma mig! Jag behöver hjälp! NU!!



Sen måste jag skänka ett stort grattis till my babe Louise! Du är 17 nu :D haha och jag kommer snart efter!
Hoppas du får en underbar födelsedag hun!
Du är bäst! <3

image56



Längtar såå tills imorgon kväll

Jag har alldeles för mycker EuK kvar med tanke på att klockan är kvart över elva.. Lovar att jag kommer somna på Naturen imorgon med om vi ska se på film + att vi ska se på film på svenskan weei.. Fan vad trött jag blir.. Någon som vet något man kan käka eller vad som helst för att man ska bli piggare? Det här funkar verkligen inte längre, kan inte koncentrera mig om jag inte minst har två koppas kaffe i blodet.. Spelar ingen roll hur mycket jag sover jag är lika jävla trött ändå! Jag pallar inte det här längre.. Inte så konstigt att man känner som man gör..
Och allt annat gör ju inte saken så mycket bättre.. När, jag undrar bara när?

Alla tiders historia MAXI

Snälla, låt mig sova! Det är det ända jag behöver nu, sömn.. Men det lär inte bli mycket av det ikväll heller.. Men det är bara för att jag är så jävla duktig på att komma igång med plugget.. Eller inte..
Gossip Girl om en halv timma, ska hoppa in i duschen nu och sen blir det brats för hela slanten :) Haha, ska kolla på världens snyggaste kille i en timma helt enkelt :) Penn Bagdley, finns bara ett ord, MUMS :D haha

Plugga sönder sen!! Jag äääälskar Alla tiders historia Maxi! Min favoritbok alla kategorier!! NOTNOTNOTNOTNOTNOT

image55

Pluggis..

Denna tisdags kväll heter PLUGG! Trött jag blir.. Europakunskapsprov imorrn, mys!
Är arr. möte kolckan sex, men får se om jag hinner gå, har inte pluggat någonting på EuK:n än.. Blää
Hatar det, såå tråkigt att läsa om gamla Grekland och en massa trams! Usch och fy och blä..
Men men.. Sista plugget den här veckan sen tänker jag chilla resten av denna vecka, MYS :D haha

Dansade HipHop på gympan idag! Så jäkla kul, Louise sa att jag, Emma och Fia la på vår allra sexigaste min vid ett av stegen :P Slängde med håret och hade halv öppen mun! Haha, vi måste varit redigt snygga :D Jag och mina babes :D

Köpte teatersmink efter skolan idag till på lördag, börjar faktiskt tagga jag med nu :) Ska bli skit skoj med maskerad! Lite kvar att fixa sen är det bara att köra :)

Nya HM katalogen kom idag också :D Det är alltid lika kul att få kolla på alla nya, färgglada, fräscha sommarkläder! I just love it :) Angående min budget från förra inlägget kommer den gå ihop sig med pengar över :) Weei, kung jag är!

Plugga nu!
See ya babes!

image54

Dags att göra budget?

Har hittat galet mycket jag vill ha den här våren!
Men det som står högst i prioritet innan Tyskland är ett par nya ljusare stuprörs jeans, ett par vita pjuks (sneakers?), de måste vara sköna! Lär ju gå en del i Münster och sen ska jag köpa en lite svart väska som går att hänga över axeln (så jäkla snyggt!). Det är det viktigaste! Kommer faktiskt ha råd för en gångs skull :)
Med mer pengar varje månad kan man köpa mer :D Weei! Får se om jag ska skriva de svarta ballerina skorna på viktigt listan också :P haha

  


Den nya blå klänningen kom idag också btw :D Underbar är den!

Packa gympakläderna nu, Poweryoga står på schemat imorgon, fan vad skoj :)
Sen dejta kudden!
Sweet dreams hun!


I need you more than ever..

Måndag, det var nog fanimej den värsta måndagen på länge..
Musiken var helt klart dagens roligaste lektion, ska sjunga Losing my way med JT ett tag nu, kommer nog bli riktigt skoj, om inte annat flummigt :) hehe

Att höra Hans snacka engelska var också något nytt, haha, han lät precis som Pölsa fårn Smala Sussie! Snckade engelska med svensk dialekt.. Något för eftervärlden må jag säga :)

Annars knallade det mesta på som vanligt, på svenskan kollade vi på film, Jalla Jalla, den är rätt kul men jag somnade så Micke fick sitta och berätta vad som hänt varje gång jag somnat :P haha Lyckat!

Har inte pluggat ett skit ikväll, blir rå plugg imorgon istället, Europakunskap, mums..
Ska hoppa in i dushen nu sen blir det nog sängen om jag ska överleva denna vecka!

Bye for now!

If I could just hold you

Nu är klockan galet mycket med tanke på att det är skola imorgon. Men jag har faktiskt suttit och skrivit en bokredovisning tills nu och jag tycker faktiskt att den blev rätt bra.
Fetaste ångesten har man nu i alla fall för att gå till skolan imorgon, men men det finns inte så mycket att göra åt saken.. 12veckor + Tyskland kvar av ettan, det känns helt okej tycker jag :D

Nu ska jag få några timmars sömn innan helvetet drar igång igen..

Sweet dreams!

Söndag kväll

Är med Louise hemma hos Anders. Mys!! Han har precis förvandlat sitt rum till ett bordell :P Såå mysigt :P haha

Dagen har varit lugn annars, kört lite och så.
Grattat pappa också :)
Ne nu ska jag vara social!
Hoppas internet funkar när jag kommer hem :)

Pusssss

"Jaha, förlåt, är Ellinore hemma?"

Hemma igen.. Var inte så jävla kul som jag trodde.. Skönare att vara hemma!
Ska sätta mig och kolla på Gossip Girl från i veckan, börjar bli dags nu.
Imorgon (idag) fyller pappa år så vi ska en sväng till farmor imorgon.. Funderar på att dra upp till bion och kolla om det behövs folk också. Älskar att jobba på matiné! Haha!
Men men, Gsssip Girl vare!

Sweet dream Suger!

P.S Ellinore, det är bäst för dig att det inte är du som är "Ellinore från Närke"!
Isånna fall har du kli :P haha D.S.

Här går det undan!

Nu sitter man i mjukis och har precis sett älksklingen på tv! Du är underbar Björn :P haha
Men lille Tillan hade andra planer för mig än att sitta hemma. Nu blir det tydligen party :) Weei!
Så vi krachar festen som vanligt!
Blir i alla fall jag, Tillan, Angelica och Alex. Lou kommer efter jobbet :D
Fett med nice!

Nu är det fix som gäller :D

image50

Jag kommer inte älska dig för resten av livet

Jag tror jag dör av trötthet.. Haha, och jag som inte har gjort någonting. Hehe..
Blir hemma kväll idag med! Lite små tråkigt tycker jag, men desto mer taggar man tills nästa helg :)
Hoppas det är fler än jag som ser fram emot det!
Vad ska ni klä ut er till?
Blir en hel svensk kväll hemma i soffan med mamma!
Mjukis, chirre och dirre, cola och Melodifestivalen. Finns bara en andledning till att jag tittar på den skiten och det är för att Göteborgs tronföljare Björn Gustfsson är med! Han har som jag sagt tidigare, smält mitt hjärta!
Du är bäst Björn! :)

image47

Måste också säga att det kommet bli galet tomt i skolan nästa vecka när Fotbollarna sticker i Danmark! Men vi ses ju på lördag :D

See ya beaatch!

This is why hell is underground

Känner verkligen för att festa ikväll, men jag har inte ngt drickbart.. Blä, ibland suger livet..
Det är ju visserligen bara att schola iväg ett sms så kanske jag har kan haka på, men jag vet inte..

Får se, först ska jag väl upp och se om jag får jobba något nu..

Får väl återkomma om kvällen senare..

Ciao!

The end is not near, it´s here

Skulle tydligen jobba ikväll, kul :/ Så nu har jag vart hos pappa och hämtat allting, ska väl kolla på Gossip Girl avsnittet sen.

Nya frisyren!

image45                                              image46
                          before                                                               &                                                            after


It´s you and me and all other people

Lördag

Vad ska man säga, massa svenska kvar att läsa, trött som stryk och inget party ikväll heller.. Kul? Nej.
Börjar jobba om en halv timma så jag ska snart sticka upp dit och gör mitt.. Hoppas allt blir klart fort innan vi öppnar så jag hinner läsa lite :P haha
Efter bion ska jag cykla upp till pappa och bråka lite med Freddie, tänkte gå in och krossa den sen, men det är ju inte för än klockan sex, visst var det så lillebror?
Han hatar mig redan så det är ingen fara :D
Alvin och gänget visar vi idag, börjar klockan tre, om ni inte vill se filmen så är ju i alla fall jag där och det är något du inte vill missa, särskilt inte nu när jag har ny frisyr :D Kort, men snyggt, riktgit nöjd!
Hämtar kamerakabeln hos pappa efter jobbet så bilder kommer upp ikväll. Lite niciga before&after, rena rama modeplåtningen i mitt sovrum ju! Haha

Nu nu ska jag plugga in iPoden med Håkan på högsta volym och cykla till bion!

Bye for now!
'
image44

Nått säger mig att du blir borta en lång, lång tid..

Time for bed!
Blev en lugn kväll, Louise kom förbi en sväng. Var längesen vi var helt ensam och bara pratade. Sakanr det gumman! Men du vet att jag är så fruktansvärt glad att jag har dig! Och nu är det bara att vänta tills v.40 för då flyttar vi ihop igen, jag och Lou blir sambos :) Då blire tupplurar i soffan med Kent Vapen och Ammunition i stereon på högsta volym! Längtar redan..

Ne måste verkligen sova nu, ska vara hos frisören klockan 10 imorgon bitti! Before&After pics kommer imorgon under dagen :)

image43
Jag älskar dig <3

RSS 2.0