LOVELY!

Filmen var hur jävla bra som helst! Över alla förväntningar, åhh hur bra som helst, vill redan se den igen!!! Soo och Sofia gillade den också, men grabbarna var väl inte lika förtjusta, förvånad? Ne :P

Blev i alla fall en heldag i Örebro :) Första reafyndet inhandlades och lite annat smått och gott :)

 
Svarta tygskor och ett par med kilklack (galet sköna!) från Skopunkten och mitt efterlängtade Bodybutter!


Marin kofta från HM, första reakapet :P


Måste verkligen packa och fixa nu, åker ju på kryssning imorgon, me like a lot :D
Hoppas jag hinner blogga innan jag åker imorgon :)
Puss på er!

Bad Blogger

Jag har blivit så fruktansvärt dålig på att blogga nu på sommaren! Men det finns ju så mycket annat man kan göra! Igår blev det tex att träffa saknade Sofia, partaja lite med Fia och Isa och en massa annat folk, vidare till Martin och sen gå upp på stan med en trött Ian på pakethållaren, och efter en stund på stan hem och kika SATC :) Mycket bra lördag enligt mig! :)

Söndagen innehöll sömn, SATC (oväntat?), en tripp till farmor, massa övningskörning (fan vad grym jag börjar bli!), film och sen en minitripp men mamma till Anna-Lena, helt okej enligt mig! :)

Allt blir väldigt minimerat när man inte bloggar så ofta, men jag lovar hade det varit några roliga detaljer hade jag berättat om dom :P hehe

Imorgon blir det en heldag shopping med mor, Bettan och Mathilda och på kvällen SATC med det allra bästa! Så det kräver helt enkelt en lång natts sömn, byebye sleep tight!

Lördag

Den här dagen har vi väntat på ett bra tag nu! För det är inte vilken lördag som helst idag, utan idag kommer Sofia hem efter 3veckor i USA! Weei, helt underbart är det :)

Ikvällen igår var riktigt trevlig, lugnt och så, mycket mygg, men trevligt :) Dumma Louise ringde från Kent konserten på PL, vilket drog ner mitt humör något.. Men va fan, jag hörde allt som behövdes; Du är värd att dö för! Längtar redan tills nästa gång jag får se dom!

Ikväll blir det först grillning hemma hos faster, sen får vi se vart det bär av, men just nu spöregnar det och åskan går så vi får la se vad som händer, hehe

Men som sagt, om två och en halv timme är hon i Köping, väntar!
Pusshej

Fix

Snabba puckar, det är det som gäller! Kvällen erbjuder ett party hos en av Arbogas sötaste tjejer! Soo kommer och hämtar mig om ca 35min och jag kom nyss ur duschen, men jag brukar vara riktigt snabb på att fixa mig haha, hoppas det gäller även ikväll :) Blir kjol, linne och lite sånnt, hehe

Nu måste jag sminka mig, torka håret, platta håret, ojojoj, nu är det tempo som gäller!
In i dimman, hörs imorgon!


Fredag

Underbart att det är fredag, alla blir ju lediga på helgen så då får man några att umgås med hehe + att miss Andersson kommer hem imorgon, weei! :D

Har seriöst inte gjort ett skit idag, kollar på Sex And The City typ haha. Men jag fick ett riktigt kul samtal vid halv elva imorse, haha, Lou ringde från Pease and Love (hade gärna vart där om vi säger så) och berättade i princip allt om vilka hon hade träffat, vad hon och Tillan hade gjort och en massa annat snack haha dom verkade ha kul i alla fall, och det är ju huvudsaken!

Ska dra på mig lite kläder nu, sen blir det handla med mamma och diska undan när jag kommer hem.. Och kvällen bjuder på räkfrossa med mammi, mys!

Puss på er!

Dagens skörd

Blev en lugn eftermiddag/kväll med pappa, mysigt :) Far skulle köpa en ny kamera på Mediamarkt och tydligen hade jag varit så snäll så jag fick the Shoebox med alla avsnitt av Sex and the city! :D Weeei! Middag på IKEA med köttbullar och sen en sväng in på Hälla och ICA Maxi. Sist blev det en sväng in på Duka (hade fått för mig att pressentkortet var på Cervera..) och där inhandlades två skitsnygga svarta Höganäs skålar, me like a lot!






 



Sosso kom upp en stund på kvällen, mys! Blev ett parti Alfapet och tee på balkongen :) Bokade även biobiljetter tills på måndag, då blir Sex and the city filmen i Örebro för hela slanten, längtar redan!!
Men nu börjar huvudvärken smyga sig på, ikväll igen.. Blir en Ipren och sen slänga sig på soffan!

Hard work, work

Det känns att man lever om jag säger så, och det kommer antagligen vara ännu värre imorgon! Haha, men det är inte helt fel att träna. Man känner sig ju så mycket piggare fräshare (när man duschat sen.. hehe).
Kom hem från gymmet för en stund sen, helt dött var det där, inte mkt folk alls, tror vi max var 5pers som mest där inne, haha..

Tänkte hoppa in i duschen nu, sen blir det som sagt en tripp till Västerås :) Kolla efter en jacka, pyjamas, underkläder och lite kul grejs på Cervera :)

Puss på er!

Torsdag

Känner mig faktiskt riktigt pigg idag, för ovanlighetensskull hehe :) Har precis slängt i mig lite fil, så nu ska jag dra på mig träningskläder och cykla till gymmet och köra ett pass, skönt! Blit armar och överkropp idag, med tanke på hur ont jag hade i benen igår så vore det ju en bra idé att köra lite ben och ta bort värken, men skit samma  haha :P

Åker som sagt med pappa till Västerås vid fyra taget :) Blir Mediamarkt (pappas favoritaffär), IKEA (me like!), sen ska jag in på Hälla och kolla in rean och till Cervera, tänkte utnyttja mitt pressentkort som jag fick av Johnny i julklapp :)

Om det blir någon shopping kommer det upp bilder sen :)
Gymmet nästa! 

Wherever you go I will follow

Det var den onsdagen det.. Helt okej faktiskt, fick i alla fall mycket gjort. och just nu känns det viktigast :)
Blev en hel kväll hemma hos Nilsson, mys framför tvn. Måste ju säga att jag verkligen hatar det nya programmet Crowned! Fy fan, jag och Malin satt och var skit irriterade på de uppblåsta idioterna! Haha, men kul vare :P

Morgondagen blir också händelserik :) Ska upp och träna (börjar faktiskt komma igång med det igen!), sen blir det hem och städa lite och göra sig iordning och sen blir det Västerås med pappa :) Blir en bra dag tippar jag på!

Nu ska jag dricka upp min apelsinjuice (Guds gåva till människan?) och sen blir det sängen.
Sov gott! Pusspuss


underbart vacker..
Det är så sommaren ska vara..

Duktigt!

Nu har jag gjort allt jag skulle förutom mitt rum, tar det imorogn, kommer nog krävas lite mer tid hehe (ni som har varit här den senaste tiden vet hur det ser ut där inne) :)
Att städa känns som att man får ett helt träningspass, lyft, benböj, ja gratis träning helt enkelt :)

Elin och jag bestämmde idag och imorgon ska biljetterna vara bokade, så om det är någon som ska med får ni säga till :P hehe Fy fan vad kul! Elin och jag har redan förutspått hela den dagen, haha, asg :P

Nu ska jag tare lugnt en stund, sen blir det att umgås med Fia ikväll, det var inte igår :)
Puss på er!


Städa, städa, städa

Nu börjar det bli dags att sätta igång.. Mycket som ska göras! Mamma slutar om typ en timme, tänkte att i alla fall en del ska vara klart då..


Dagens planering:

Diska undan
Dammsuga och torka glovet i köket
Badrummet ska göras rent
Mitt rum (med allt vad det innebär...)

Så nu kör vi!


B-B-Benjamin

Snacka om att man skrattar så man gråter! Okej, att han är fruktansvärt söt, men han är ju hur kul som helst! Haha Vissa tycker att Björn börjar bli uttjatad, men inte jag! Så imorgon bokar vi! Eller vad säger ni tjejer? :)
Ska kolla några klipp till sen blir det sängen, har massor att göra imorgon.

Sov gott!


Sockervadd, sockervadd, sockervadd..

Fotboll

Bra Elin och Boy! Nu har jag fått något att göra :) Flickorna ska dra med mig på fotboll, killarna spelar någon juniormatch av något slag, har inte riktigt koll, men det blir kul att åka upp och träffa lite folk i alla fall :)

Blev ett benpass på gymmet. Helt slut, men jäklar vilka spiror man kommer få :P haha

Ska stryka undan lite nu och lyssna på en massa bra sommarmusik, sen blir det till att byta om och sen dra på fotboll!


Elin och Boy i Tyskland. Nyktert? ;)

Tisdag

Godmorgon! (Eller nått åt det hållet i alla fall hehe)

Idag skiner faktiskt solen förengångsskull, me like :) Sov aldeles för länge idag också, klockan ringde tio och jag var på väg upp, men fan det är ju skönt att sova :P hehe Har i alla fall hunnit äta lite frukost och nu ska jag packa mina träningsgrejer och dra till gymmet! Tro det eller ej, men nu jävlar ska det tränas!


It's late..

Lugnt, allt är lugnt.. Skulle vilja ha lite mer fart och fläckt om ni förstår vad jag menar. Jag vill att det ska hända lite oväntade saker, bara så där.. Vill att det ska vara så spontant som allt var förut, det vill jag. Och jag vill vara glad, glad på riktigt, en glädje som håller i sig ett tag, inte bara för stunden.. Det är vad jag vill nu, dra med mig på något oväntat, något som man kan minnas länge..

Och jag som alltid ville vara fri
Vill fångas nu
av din sköra röst
som alltid sprack
när du behövde tröst

What if she's an angel?

I förra inlägget skrev jag att jag hör av mig när jag är "glad" igen, och det har väl bästa gått över.. Vet inte vad det är med mig, något är det men jag kan inte riktigt sätta fingret på vad..

Så vad har hänt sen sist? Inte mkt alls, umgåtts med mamma idag. Tog en fika och så.. Trött som satan är jag nu eftersom jag ska vända tillbaka dygntet nu.. Vi får väl se hur det går..

Har funderat på hur det vore att fly landet en vecka eller två. Visst vore det helt underbart? Komma iväg och inte tänka på någonting, umgås och bara ha det bra.. Men det lär ju inte bli något av det antar jag..

Får se vad kvällen erbjuder, vad sägs om typ ingenting?


Söndag

Söndagar är inga bra dagar.. När man går i skolan får har man "söndagsångest", men nu när man är ledig är bara söndag en av alla dagar, och det är det som gör det till en dålig dag.. Jag vill inte att alla dagar ska vara likadana dagar längre, så jävla trött på att ha sommarlov och inget att göra helt enkelt.. Som om det inte vore nog har jag dyngont i ryggen också, verkligen en toppen söndag..

Hörs senare när jag är på bättre humör..

Life is a dream

Trött, det är vad jag är.. Men tänkte att jag skulle hålla ut imorgon också och sen försöka vända dygnet till sin rätta igen hehe

Det blev ännu en kväll på Andrés altan med Soo, Andy, Sofia, André, Pontus och Alm. Mycket trevlig lördagkväll :)

Pratade lite med Andersson nyss. Människan hade drukit en Cosmopolitan igår.. Vad ska jag säga? Avundsjuk? Jag? Neee!! Haha Men om typ 10mån är jag 18 och då blir det fan inga Cosmos i platsglas, det kan du ge dig på Sofia :D haha

Ne sängen väntar nu, det är ju en dag imorgon också..
Sov gott, puss

En gnistrande personlighet

Hoppas alla hade en toppen midsommar, det hade jag i alla fall :) Skönt att träffa alla igen, men att träffa Wille gjorde mig så jäkla glad så det går inte att beskriva, stod och kramde honom i säkert 5min och sen var min kväll gjord! Nu har jag i alla fall en av er hemma, nu väntar vi bara på Andersson.

Kvällen blev sen och när man väl skulle sova så hamnade man i skarven mellan Wille och Boy, ojojoj.. Vad ska man säga? Haha, men efter mycket om och men blev det sömn hehe. Man fick sig några rejäla skratt igår, skadeglädje är den bästa glädjen! Haha, ne vad elak jag var nu, men jag vet hur det är, been there, done that ;)


Dagens startades med ett avsnitt OC och sen Nils Karlsson Pyssling, haha sämsta filmen ever! Sen blev det städning och frulle osv.. Kom hem för någon timme sen och nu är det dags för en dusch, sen riktigt dagen efter mat och cola, kvällen kommer bli vääääldigt lugn för min del.. Men jag får inte för något i världen somna innan det är dags att gå och lägga sig! Så får det bli!

Ha det fint, pusspuss
Jag ville bara fly från mig själv
skära bort min otillräcklighet
men med fläckarna jag glömt
är redan dömd
Jag ville vara intellektuell
Berest, belevad äckligt ung
men arvet väger tungt
Gener & anlag
Allt var ett misstag

Glad Midsommar!

Hej bloggen!

Nu är det alltså midsommarafton, ett helt år sen sist :P hehe Vädret är väl som det brukar vara på midsommar, mulet och regnet hänger i luften, men det hindrar inte pollenet (stavning?) från att förstöra för mig, haha, men kliar gör det så mamma är uppe på Apoteket och köper nytt nässpray åt mig nu.. Ska gardera mig till 1000 för en midsommar utomhus :) Får hoppas att bror min har det bra i Leksand med myggen och att Andersson har en bra midsommar i soliga USA :) hehe



Eftersom det är party ikväll måste man ju ladda upp med musik som man blir glad av McFlys Don't Stop Me Know är huuuuuur skön som helst och man blir så jäkla glad :D Så nu ska jag fixa hippielockar i håret och lyssna på den tills öronen blöder :P hehe

Dagens outfit kommer upp imorgon, kommer inte hinna blogga mer idag, ska till Bettan vid två och sen vidare till Soo och där blir jag kvar över natten.

Ha en toppen kväll!
Pusspuss

Torsdag

Har blivit riktigt dåligt med uppdateringen sen sommaren började, men det händer inte så mycket på dagarna så det finns hel enkelt inte så mycket att skriva om...

Idag är det alltså torsdag och jag har redan hunnit göra en massa saker :P hehe eller i alla fall bakat åt mamma och tagit det lugnt, precis som jag har gjort i två veckor nu, börjar bli smått less på det. Men imorgon då blir det andra bullar! Midsommarafton med brudarna, kommer bli kalas! Ska bli riktigt kul att träffa alla igen! Efter att ha setts varje dag i nästan ett år så har man inte träffat vissa på några veckor nu så det ska bli rikgit skoj :) Vad har ni för midsommar planer? Kommentera!

Tänkte sätta mig och kolla på Vänner nu, och ta en blåbärsmuffin och saft :) (Även om det regnar ute så försöker jag ha sommar inne hehe)

Ha en bra dag!

Onsdag

Hej hopp!

Då var det lilllördag, igen.. Det går väldigt fort just nu, allt går väldigt fort. Men va fan, det är så livet är! Idag blir lugnt, som alla andra dagar. Ska plocka lite hemma och sen handla med mamma, hem och baka blåbärsmuffins och sen kika på SATC och fotboll hela kvällen lång. Blir en bra onsdag tror jag :) Tänkte ta mig ut på en promenad sen också, ska jag nog hinna med :) Sofisen tyckte dock att jag skulle åka till henne och baka, men jag vet inte om jag hinner med det, får ta det en annan dag babe! :) hehe

På fredag är det midsommaafton och vi är förengångsskull ute i tid när det gäller planer osv. Så nu är allt klappat och klart, kommer bli en toppen och jätte mysig midsommar iår, vare sig det regnar eller inte. Men jag tycker själv att det hör till med regn på midsommar, blir mysigare då :)

Men sen kommer vi till det stora problemet, vad fan ska man ha på sig på midsommar?! Har verkligen ingetning.. Och shopping-sugen är jag också, har sett massor med fint som jag skulle vilja ha just nu, särskilt en viss kjol som mer än mycket skulle kunna sitta på mig på midsommar till ett vitt linne.. Bara det problemet att den inte är min.. Hur ska det här sluta? To be continued...

..och du säger att saknad kan man lära sig att leva med ibland

Funderar på om det verkligen stämmer.. Kan man lära sig att "hantera" saknad? Kan man lära sig att inte låta sig själv känna saknad? Fast det kanske är bra att sakna någon ibland? Eller? Det senaste året har jag fått lära mig vad saknad är och hur det är att bli beroende av en person som alltid har funnits nära en och helt plötlisgt kan du inte få tag på den 24/7.. Det är sjukt hur ett ord eller en bild kan få en att gråta som ett barn av saknad, men jag lovar det händer (Been there, done that,,) Fast i det långa loppet tror jag att det är bra att få sakna de som betyder något för en, för när man väl träffas igen är allt toppen och man blir så glad.

Det är riktigt konstigt nu när vi håller på att planera midsommar och det första jag tänkte på när Sosso började prata om vilka vi blir var att "du har glömt Sofia", men sen kommer jag på mig själv att hon är ju inte hemma, och hon kommer inte hem på två veckor heller.. Kan ni tänka er hur det blir när en person som du i princip har pratat med varje dag de senaste året helt plötsligt är borta? Helt plötsligt ringer inte min telefon och det står Sofia A på displayen, helt plötsligt finns det ingen som är så entusiastisk om HMs nya kläder och som säger åt en att man bara MÅSTE kolla på den och den toppen, helt plötsligt.. Men om två veckor får jag bli så där glad igen, och det känns bra för just nu saknar jag dig så det gör ont..

(Men en bra grej är att jag kommer bli så där glad nu till helgen också, för W kommer hem på torsdag!)


just for you..

The Body Shop

Jag vill ha ALLT! Är ute på The Body Shops hemsida nu och väljer ut allt jag vill ha. Massa olika body och lipbutter i olika dofter, bodyscrub, dyr oil mist, tvålar, you name it! Jag vill ha allt! Så fort min plånbok väljer att samarbeta med mig igen så blir det i alla fall ett bodybutter!
När vi var hemma hos Lou i helgen kunde jag inte låta bli att lukta på hennes brukar av väldoftande butter... Mmm, lukta gott :) hehe

doften Pink Grapefruit, himmelsk!

Nu blir det en powerwalk och sen GG :) Toppen tisdag :)

Tisdag

Hej bloggen!

Vädret är kasst idag också, precis som utbudet på aktiviteter.. Blidde ingen träning imorse heller (utav någon konstig anledning hade jag stängt av klockan..) Blir nog en promenad ikväll istället, hinner inte upp till gymmet ikväll eftersom jag måste hjälpa mamma med tvättstugan :/ hmm..

Har spenderat min förmiddag på sidan vetgirig.nu, hittade den på Hannah Arnhögs blogg. Har gjort One Tree Hill testet och Gossip Girl testet nu, ska göra både Grey's och OC sen :P haha Men kul är det.

Ska fortsätta nu :)
Ha det bra!

Me, myself and I

Blev en lång dag idag, måste verklligen ta mig till sängen nu och sova.. Om man försöker komma upp i tid imorgon och åka till gymmet, undrar om jag kommer vara mindre trött sen? Undrar om saker ändrar sig för att jag försöker göra något? Just nu känns det mesta rätt värdelöst och det är ju verkligen skitkul med sommarlov, verkligen rikgit kul..

Hoppas på att vakna med ett leende imorgon
God natt
Its time to be a big girl now
And big girls don't cry

Måndag

Godmorgon bloggen!

 Kan ni tänka er att jag redan är uppe? Ett under måste ha skett, eller bara det faktum att jag måste vara på stan om 40min? Jag har ingen aning, hehe.. Satt och pratade med Sofia ett tag igår kväll :) Tur att jag är ledig så att det är okej att sitta och prata på datorn halva nätterna :)

Hur ser dagen ut då? Blir först upp till Folkan och ställa iordning inför mässan senare idag, lär antagligen också bli tvungen att städa lite inne på bion, såg ut som fan efter igår kväll.. Halv tio ikväll kör vi Juno som ungdomsbio, blir kul, har verkligen velat se den filmen.. Hoppas bara kassan sitter nu :) hehe Så jag hinner nog inte blogga förän jag kommer hem vid elva ikväll, men man vet aldrig :P


Men nu måste jag skynda mig lite om jag ska hinna :)
Ha en bra dag, pusspuss

Baby hello, oh no, goodbye

Känns som att det börjar bli dags att gå och lägga sig.. Blir väl inte allt för mycket sömn inatt heller, ska vara vid Folkan elva imorgon och fixa inför morgondagens mässa. Så imorgon MÅSTE jag gå upp vid nio, baaah..

Kollade på senaste Indiana Jones filmen ikväll, rikgit bra var den, och hans son, my gosh vilken man! Haha Är han inte en typisk Ullis kille?? Haha


Ska ta mig till sängen nu och hoppas att mina myggbett inte kliar allt för mycket (blev en så där 10-15 st i fredags :/)

Puss och godnatt!
Cinderella said to Snow White
"How does love get so off course
All I wanted was a white knight
With a good heart, soft touch, fast horse
Ride me off into the sunset
Baby I'm forever yours"

Söndag

Kasst väder! Usch vad jag hatar regn, bläääää och bara 15grader varmt är det också.. Hmm, blää
Skulle helst ligga kvar i sängen hela dagen och kolla på film, men jag måste åka upp till bion och jobba, skoj.. Ska i alla fall kolla på filmen med mamma och Bettan sen, blir väl kul det i alla fall :)

Annars har helgen varit lugnt, lite salsa i parken igår, helt okej med kul, men inte galet kul som i fredags.. Nästa helg är det midsommar och W kommer hem så det blir nog en bra vecka nästa vecka :)

Nu ska jag ge mig ut i regnet och spendera min söndagskväll med Harrison Ford :) (Han var faktiskt riktigt snygg förr  :P haha)

Ha det göttans :)
Pusspuss
Att en vecka kan kännas så lång, känns som en evighetsen jag hörde din röst, kom hem nu, jag saknar dig..

Lördag

Rikgit dålig uppdatering har det blivit det senaste dygnet.. Har helt enkelt inte orkat.. Gårdagen var rikgit trevlig :) Somnade dock sent, klockan var tidigast sex innan jag somna, så någon är lagom mör idag..

Karneval är det hela helgen lång. Så ikväll blir det nog en tur på stan, är inte direkt upplagd för party (trött som sagt) så det blir nog mest lugnt, ska i alla fall åka bort till Fia nu, skulle få mat där och sen blir det i alla fall fotboll, ikväll PISSAR Sverige på Spanien! Dåligt fotbollsfan man har blivit :P haha Men mitt favoritlag är självklart Arboga Södra, finns inte så mycket bättre :P hehe

Ne nu ska jag dra, tare lugnt ikväll, pusspuss

Little Miss Sunshine

Efter att bara ha haft sommarlov i en vecka har jag redan lyckats vända på dygnt, way to go Ullis! Jaja, vad kan man göra liksom?

Har legat och kollat på film hela förmiddagen. Lånade Little Miss Sunshine igår. Rikgit söt film. Men det är lite knäppt att sex-sjuåringar har en egen skönhetstävling, eller det är inte knäppt, det är galet tycker jag.. Men tjejen i filmen, Olive, är otroligt söt :) 
 

 


Jaha och vad innehåller denna fredag då? Ska städa en massa nu, sen duscha och sen gå och möta Boy som kommer med bussen strax efter fem. Blir till att fixa sig och sen drar vi till Lou :) Kommer bli en kul kväll :) E.L.U.S.T.A + lite fler :)

Men nu måste jag sätta igång med städningen, Boy kommer ju om 2h!


Pusspuss Ha en toppen fredag!


Film

Riktigt trevlig kväll :) Trots att några av stammisarna saknades så gick det riktigt bra, haha.. Riktigt goda jordgubbar var det också :) Fia och jag hade lånat en massa filmer, men icke dom kunde vi ju inte titta på (får väl kolla själv imorgon). Fast iofs så var Chrille den ända som var trevlig nog att stanna kvar och kolla på film. Och när herr Bellström ska välja film så kan man ju inte titta på vanligt film, då ska man se barnfilm, men inte mig emot :) haha Så det blev Asterix och Obelix: Uppdrag Cleopatra. Shit vilken kul film, haha :) Många skratt blev det, kul att umgås med Chrille också :) Måste säga grattis till Chrille och Sofia som firar två år idag, grattis!


Nu ska jag sova, måste vara utvilad för imorgon är det party på gång :) Weeeeeeiiiiiiiiiiiiii

Sov sött!

Jordgubbar

Efter mitt lilla utbrott imorse löste sig allting, som tur var :) hehe Blev till att sälja jordgubbar med Fia resten av eftermiddagen, så nu är hon skylldig mig BIG TIME! Haha :) Soo kom upp vid sex och sen åkte vi hem till mig :) Just nu är hon dock iväg och hämtar Chrille (som är för lat för att gå hit) och sen kommer Fia också när hon slutat vid åtta :)
Blir middag för mig och Fia, sen jordgubbar och grädde och film för oss allihoppa :)

Blir en vädligt mysig torsdagkväll
Ha det toppen!
Pusspuss


Torsdag

Jag hatar sånnt här! Verkligen hatar! Hatar att inte veta, hatar att inte ha koll! Fan vad lack jag blir! Vad gör jag nu?

In the wink of an eye

Helt plötsligt kom den känslan, den känslan som jag försöker att inte känna. Den känslan som jag länge har försökt förneka för mig själv att jag känner. Den känslan av att något fattas, att allt är bra förutom en sak. Men det funkar inte längre, jag antar att det är för att det är nära nu, inte många dagar kvar, för det är så det är, jag saknar dig mer än någonsin..

There's no price I would not pay..

The Movie

Det finns en film som hela världen har pratat om ett bra tag nu, och jag har bloggat om den ett x antal gånger, snacka såklart om Sex And The City filmen. Den har premiär i Sverige den 21a, men jag har fått strikta order om att inte se den förrän Andersson kommer hem, blir nog någon slags Girls Night Out med bio&käk då tror jag :) Tänkte kolla om de har släppt förköpet till biljetterna än :P hehe Ett annar plus till filmen är att affishen är dödligt snygg! Stilren och riktigt tjejig, men det bästa av allt är att den sitter på väggen inne i mitt rum :D

Men jag såg den första ressensionen på den idag, känns som att det kommer bli något stort, riktigt stort! Fan vad jag längar, men tills vidare får man väl nöja sig med två avsnitt från sista säsongen på 3an ikväll..



Time to clean

Tänkte fixa lite pengar till mig själv nu. Vårat vardagsrum kommer inte se ut som förrut när jag är klar :P haha Kommer se ut som att det aldrig varit en människa där inne förrut :) Och dom där pengarna kommer sitta fint till helgen :) haha Fötterna känns bättre också så nu kör vi! Haha Dra igång steron på högsta volym, hämta damsugaren och dammtrasorna, för nu ska Ullis städa :P haha


Falling once, it showed me the place where the sidewalk cracks
And now I look before I leap
And calling out my name isn't gonna bring me back
Sometimes just being blind for awhile will teach you to see

Onsdag

Hoppas alla sovit gott, det har jag i alla fall :)

Blev dock ingen promenad imorse heller, men det är inte mitt fel faktiskt.. Jag skrev igår kväll att det hade börjat klia under fötterna och mamma ringde ner till vdc idag och det kan tydligen vara schalakansfeber (vad är det?). Kunde tydligen bli så när man hade halsfluss första gången.. Så grattis till mig! Nu måste jag i princip sitta still hela dagen för så fort jag går börjar det klia, tjoho!

Ska lägga mig framför tvn och tycka synd om mig själv nu
Pusspuss

Just a kiss on the cheek

Sitter och pratar med min donna i USA. Skönt att höra att hon mår bra och har det toppen, även om det är galet tråkigt hemma utan henne och mobilen är väldigt tyst så är jag glad att en av oss gör något roligt :P haha Eftersom dollarn är låg så lär det ju bli en del shopping också :P haha Me wish I got do some serious shopping right now :P haha Men mamma har sagt att jag kan få lite cash om jag städar lite, haha, men det är väl så det får bli :) Så imorgon ska vardagsrummet bli skinande rent :) Jupp, så får det bli :)

Underbar match btw, Sverige är bäst och Ulrika är inte dåligt stolt över att vara svensk jus tnu :)Woho! Nu tar vi Spanien också!

Ögonen kliar, näsan kliar, fötterna kliar (fråga mig inte varför) så nu tänker jag borsta tänderna, plugga in iPode och läsa en massa i min bok innan jag somnar, för imorgon ska jag upp och träna! Japp, för det ska jag.

Sov gott, pusshej!


Well lately you make me weaker in the knees
And race through my veins baby every time you're close to me

TVkväll

Hela kvällen lång kommer spenderas framför tvn, först är det Gossip Girl (ett måste) och sen är det ju Sverige - Grekland (ett ännu större måste). I vanliga fall är jag inte ett jätte stort fan av fotboll, men när det kommer till EM, VM och OS och sånnt, då jävlar, då är jag fan Sveriges största fan! (Ni vet ju bara hur jag såg ut på maskeraden :P) Så ikväll målar vi ansikten gula och blå, sätter på oss våran snyggaste fotbollströja, hämtar in Svenskaflaggan från altanen och skriker "In med bollen i mål" hemma i sofforna tillsammans med resten av de Svenska folket! HEJA SVERIGE :D




Tisdag

Hej Hopp!

Vilken lugn dag det är idag då.. Händer inte mycket alls, men som tur är har Fia bestämmt att jag ska träffa henne när hon slutar jobba om en halv timma :) Så nu ska jag bara byta om och fixa håret och sen sticka upp på stan en stund :)

Jag har fruktansvärt dåligt dissipin! Tror ni jag var ute och gick imorse? Nix! Men va fan, man får misslyckas ibland, haha. Imorgon då jävlar! :D Men något bra var att Müslin var hur god som helst :D

Ska fixa mig nu!
Pusspuss



I hope you don't mind if I fall asleep on your shoulder
Now, turn out the lights and let the night begin
I hope it's alright if you're still mine when we're older,
Cause I won't spend another day wondering what might have been

Don't run away, it's only life

Trotts att jag inte varit uppe i ens 12timmar än så är jag trött. Tänkte gå och lägga mig och läsa en stund och bara koppla av, jag måste verkligen bli bättre på att inte göra någonting, bara ta det lungt..

Tänkte börja morgondagen med en powerwalk vid nio och sen hem och äta frukost och duscha och sen är dagen igång. Känns som att det kan bli en bra start på dagen.  Det kanske är det som behövs för att man ska känna sig glad. Utav någon anledning kände jag mig glad, rikgit glad igår kväll. Vet inte varför, men det är en härlig känsla, en känsla som man borde unna sig själv oftare..

Kollade precis klart på säsong 5 av One Tree Hill, jag kan inte bärga mig tills säsong 6, det här kommer bli GALET! Och sen sak till, I love Brooke Davis, hur underbart stark är inte den människan? Ibland önskar man att man var mer som henne..


Nu blir det bingen, pusspuss

Promenad

Massagen var underbar, precis vad jag behövde :) hehe Blev möte om ungdomsveckan efteråt och sen hem till käk. Mamma köpte en massa jordgubbar idga så det blir rikgit god efterrätt idag :) haha (Vi brukar inte ha efterrätt btw)

Soo medelade att hon skulle käka sen gå till Victor och sen skulle de dra med mig ut. Kan bli skoj ;) Hehe, behöver gå till Aspis och köpa ny Müsli, får nog bli så :P hehe

Ska kolla lite till på OTH innan tomtarna dyker upp :)


Måndag

Blev en lååååång sovmorgon idag. Skönt, men det är inge vidare att sova bort hela dagen.. Men det händer ju ingenting ändå eftersom alla jobbar så jag roar mig själv med att titta på OTH hela dagarna.. Kan ju inte gå ut heller eftersom det kliar överallt då pga den jävla pollen.. Baaah! Tror att jag dock har kommit på en lösning på mina sena morgnar, berättar mer sen :)

Dagens positiva är ju att jag ska på massage halv fyra, fint surru :) Fick ju pressentkort på Lilla Spa av vännerna närjag fyllde så idag ska det användas. Ska bli helt underbart skönt :)

Efter det är det möte om ungdomsmässan nästa vecka. Så nu måste jag springa och göra mig iordning :)

Pusspuss

One Tree Hill

Jag antar att jag är någon slags nörd när det kommer till TVserier. Kunde inte ens vänta tills säsong 5 av OTH börjar igen utan måste kolla på det på internet, and it's gooood! Helt underbart, ska köpa mig en säsong till när lönen kommer i höst, man måste ju unna sig saker ibland :) Och eftersom jag älskar att kunna titta på mina favoritserier när jag vill, köper jag dom :) hehe Smart va? :P

Ska kika vidare nu avsnitt 14 väntar :P haha



Söndag

Allt är totalt värdelöst.. Vaknar försent, finns ingenting att göra, det är varmt och allt är allmänt tråkigt.. Fan vad positiv jag känner mig.. Så vad ska jag göra idag? Hmm, vet inte rikgit, ingenting kanske? Blir nog så, är på dåligt humör så jag ska nog hålla mig borta från andra människor, vi vet ju hur det kan sluta annars.. hehe..

Ska kolla mer OTH nu tror jag, eller kanske sätta mig på balkongen.. Hmm, svårt val...

As time goes by..

Umgicks med Fia hela kvällen lång, blev en massa snack som vanligt om i princip allt.. Vi kommer alltid in på saker som får oss att tänka alldeles för mycket.. Allt går för fort, alldeles för fort. Tittar på klockan nu och jag vet precis vilken dag det var för ett år sen idag. För ett år sen slutade jag nian och jag kan inte fatta att det redan har gått ett helt år, många vänner har kommit och gått, man har saknat allt för många och bara tanke på hur vi tänkte den dagen för ett år sen. Vi skulle träffas hela klassen flera gånger och göra en massa kul ihop, klart vi skulle vara vänner.. Men det händer inte, vi var för naiva helt enkelt... Sorgligt men sant tyvärr.. Det känns dock som att många har mognat mycket det senaste året och vi har nästan alla blivit olika mot vilka vi var för ett år sen, att det kan hända så mycket på ett helt år är helt galet, men så fort som det här året har gått har jag nog aldrig varit med om förrut.. Men jag kan väl inte mer än säga att när niorna slutade i torsdags då höll jag på att börja gråta, jag gråter när jag läser avslutningsboken och när jag lyssnar på våran låt, för det är så det är the winner takes it all..



class of 2007
9a
sometimes I miss you..

Lördag

Riktigt dålig uppdatering idag, men jag har ju sommarlov så mer kan man inte kräva av mig :P haha Blev en sväng på stan, handlade lite jordgubbar och sen har jag bara tagit det lugnt och käkar strawberries :)

Så fort telefonen har ringt idag så tror jag att det är Sofia, eftersom hon är den enda som ringer till min mobil, men icke hennes röst lär man ju itne höra på tre veckor, men fick i alla fall ett sms från Amsterdam att allt var bra och att dom snart skulle gå genom gaten och sen vidare till USA, jag är inte avundsjuk, inte alls!

Ska diska undan nu och kanske sova en stund, sen kommer Sofisen och håller mig sällskap, mys!
Pusspuss


Bye Bye Love

Blev en trevlig med tidig kväll ikväll.. Eftersom jag och pollen inte går hand i hand så blev det till att åka hem vid halv nio, men sen blev man ju tvungen att säga hej då till den personen som jag pratar allra mest med.. Jag lovade mig själv att jag inte skulle gråta, och det gick nästan, men va fan det är ju inte varje dag man måste säga hej då till en av sina närmaste vänner, och tur är väl det! Kommer sakna dig otoligt gumman, men tre veckor går fort I hope.. Men med tanke på hur vi var efter att jag varit en vecka i Tyskland så vet jag inte hur det här ska sluta.. Shoppa nu inte hjäl dig för jag vill ha hem dig så fort som möljigt, helst ska du inte åka till USA alls, men du kommer ha det skit kul in the States och jag och de andra finns här hemma och väntar på dig och saknar dig under tiden.. Saknar dig redan, du är bäst!


Fredag

Godmorgon!

Blev en rätt så tidig kväll igår, var hemma vid halv två så det var ju rikgit bra faktiskt :) hehe
Började med picknick med några klassisar och sen vidare, men då blev det hela plötsligt inte så kul längre.. Men men, hyffsat trevlig kväll ändå :) Tackar!

Varmt som fan är det i dag också, blir nog en tur till Bettan sen och bada lite, måste köpa käk tills ikväll okcså blir grillpartaj hos Elin :) Men måste vänta en timme innan jag kan åka, måste ju få i mig något att äta och har precis tagit medicinet.. Bajs för att vara sjuk..

Ska kolla vidare på OTH nu :) ME LIKE!

Ha en bra dag och använd solskyddsfaktor :) hehe
Pusspuss


SOMMARLOV!

Hur underbart som helst är det :) Solen skiner och det är klar blå himmel. Kan livet bli bättre?

Vet fortfarande inte vad kvällen erbjuder, men ngt med brudarna blir det i alla fall :) Och sen blir det grillning med mamma hos Bettan först, mys!

In i dimman med er nu ;) hehe (JK)
Ta det lugnt ikväll!
Puspsuss

En natt till..

.. sen är det sommarlov! Man borde gå och lägga sig på en gång så man får det hela överstökat så man till fullo kan ta ut sommaren! Har längtat så, kommer bli en underbar sommar med dom bästa, ryktas blanda annat att en av mina egna favoriter kommer hem den 20nde, hoppas han blir kvar längre den här gången, saknar honom mer och mer för varje dag..

Blev till att locka Emmets hår inför hennes syrras student imorgon och lite umgänge med henne och Fia, vi träffas alldeles för sällan nu för tiden.. 

Känner mig så glad så jag bara måste gå och lägga mig nu så att det blir morgon någon gång. Vad är det med mig?! Haha

Dröm sött babes!
Imorgon börjar sommaren!


En dag med SP

Så där ja, nu var det klart! Ingen mer skola på 10veckor!! Hur underbart är inte det?!! Okej det är skolavslutning imorgon, men det är ju inte så mycket att hurra för iår ;) hehe

Dagen till ära spenderades med klassen. Först en sväng till Jäders och sen vidare till badet där resten av eftermiddagen spenderades :) Sweet vare :) hehe Men eftersom jag käkar pencilin ska jag undvika solen, men skit samma tänkte jag och stekte hela dagen lång :) haha

Inhandlades en bok efter skolan: Män som hatar kvinnor. Dom ska tydligen vara riktigt bra och jag har en tendens att vi lässugen på sommaren :) Så nu kör vi på det också!

Ska invänta ett samtal från Sofia som är pigg och glad och på väg hem från Uppsala :)

Pusspuss


Gillberg med en Felix på ryggen :)

Utför

Fan att jag aldrig kan koncentreara mig! Fuck, måste verkligen bli klar med engelskan nu så jag kan gå och lägga mig. Men det är ju sååååå tråkgit.

Har tre punkter kvar nu så det är bara skriva skriva skriva!

Sov sött babes!
Pusspus


What's eating Gilbert Grape?

Varför kan man inte få vara helt ledig sista veckan? Ne, det tycker i alla fall inte min engelskalärare att vi ska vara.. Måste skriva en dum Film Report om Gilbert Grape.. Baaah!! Måste skriva den ikväll, skriva ut den imorgon och slänga in den i Monkans fack innan nio när vi ska åka till Jäders imorrn men klassen.. Har sovmorgon till nio men om jag är nere vid halv nio borde jag hinna..

Ska väl skriva den nu, lär ta den en och en halv timme som det är kvar till Gossip Girl, tisdagens höjdpunkt!

      

Most of all, it's built to last

När man är hemma och inte gör någonting ligger man ofta och sappar, hamnade på MTV och där spelades Melees Built to last. Helt underbar låt, och texten ska vi inte tala om! Den kommer spelas många gånger om i min iPod i sommar! Och även imorgon när det är klassdag på Vasa. Mina kära klasskompisar ska inte behöva sakna mig mer så imorgon blir det skola för hela slanten :) Dock lite dummt att cykla en massa när man käkar pencilin, men jag tror att jag löst det ändå :)

Nu ska det ätas glass, fixas naglar och kollas på Sjunde himlen (vad är det fär skämt btw?)


Tisdag

Varmt varmt varmt, sjuk sjuk sjuk..
Hmm, känns dock lite bättre idag :) Tur det i alla fall, men det är ju så jäkla varmt att man blir knäpp! Hehe
Fick ett roligt telefonsmatal inatt, även ett rätt roligt sms, hehe, det är ju bra att vissa roar sig ;P Ska kolla upp det där mer senare tänkte jag ;)

Gick upp vid kvart i tio, tog tablett och sen fick jag inte äta ngt på en timme, men jag lyckades somna om så jag ska nog käka lite nu. Ska bestämma mig för vilken film jag ska sätta igång också, funderar på Peter Pan :P Lätt att titta på och det gör inget om man somna en stund :) För övrig så är det min favorit av alla Disney filmer :)

Ska fixa lite käk nu!
Ha en bra dag i solen och glöm inte SPF! Eller så kan ni ju skita i solen och göra mig sällskap inomhus ist ;P hehe
Pusspuss


Sömn?

Tänkte dra mig mot sängen nu. Hoppas att jag kommer kunna sova en del, blev ju dock inte så mycket sömn igår natt så jag hoppas på mer inatt.. Har precis slängt i mig ett par Panodil så nu ska väl febern gå ner och värken släppa hoppas jag. Blir i alla fall hemma från skolan imorgon, blir väl en hel del tid vid datorn, någon film (Andersson föreslog The Notebook) och bara ta det lugnt, tänkte nämligen att jag skulle ta mig till skolan på onsdag när det är klassdag, vill ju inte missa ännu en dag när sötis Boy bränner sönder halva sig :) haha

God natt och sov gott!
Glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya..

Kåvepenin och film

That's the shit! Hur jag skulle överleva utan mitt Kåvepenin och en massa filmer dom här dagarna när alla andra är ute och gör en massa roliga grejer och steker, det är en riktigt bra fråga det! Började kolla på Romeo + Julia, men tror att jag lyckades somna en stund, har inte kunnat sova annars den här natten. Kan inte svälja för der gör för ont osv..

Blir nog till att kika på Hur man blir av med en kille på 10dagar ikväll eller Ciderhusregelerna. Om det är någon annan som har någon bra film så kan ni väl kika förbi :P hehe Man kanske rent av skulle hyra en film? Hmm..


Halsfluss

Fuck! Jag är aldrig sjuk, men när man väl inte kan bli sjuk så blir man det, och då är det inte lite heller. Började med att jag kände mig svullen i halsen igår och hela dagen idag ha rjag haft ont i kroppen och frusit. Blev en tripp till Vårdcentalen och de konstaterade att jag hade halsfluss, underbart, jag som ääälskar pencilin.. Så nu kan ju jag glömma skolavslutningen, yes!

Är rikgit jävla pissed nu så jag ska nog försöka sova en stund och sen blir det en riktigt riktigt lugn kväll..

Sunday blody Sunday

Oj, det blev en lång dag idag... Vaknade vid tio av att det är var väälidgt varmt och sen vid halv ett gick det inte att vara kvar i lägenheten så jag och mamma gick hem till Bettan och solade, badade och umgicks. Skönt att slippa den här värmen ett tag.. Träffade Fia lite senare och sen blev det en rikigt lång promenad, lite glass och en massa snack som vanligt :) hehe

Imorgon är det slutspurt, men vi ettor ska spela brännboll på Meken, skoj.. Hmm, lag A kommer i alla fall krossa alla! Blir en massa sol och skratt hoppas jag :)

Ska duscha nu sen blir det sömn och ladda in för sista veckan av ettan, sounds good to me!!

Sweet dreams!


En kväll i Köping

Kom precis hem från Köping och Yran. Var väl så där, blir nog roligare nästa år när man får gå på öltälen och så där :) (a) Träffade dock några gamla klasskompisar, riktigt skoj :) Får hoppas på en återträff snart :) Vore väääldigt trevligt!

Är trött som en liten gris så sängen väntar snart :) Kommer nog bli mkt sömn imorgon, och förhoppningsvis en del sol på Fias altan och lite engelska plugg..


Ska väl gå och lägga mig nu tror jag :) Kanske kika lite på OC, var länge sen nu!

Sov gott!
Pussinatti

I banished every memory you and I had ever made

RSS 2.0