Du vet jag får panik av dina tårar

Har städat undan lite i rummet, gjort klart läxorna och packat iordning väskan för skolan imorgon. Har sovmorgon till tio över tio så det blir skönt med någon extra timmes sömn :)

Eftersom jag har bestämmt mig för att vara mycket mer dissiplinerad iår än vad jag var i ettan så ska jag börja läsa min nya engelskabok ikväll, Bog mouth & ugly girl heter den, verkar rätt bra faktiskt :) Men när skolan verkligen drar igång nu med läxor, prov och hemtentor så ska jag börja göra en dagsplanering för att jag verkligen ska kunna använda all tid och få allt gjort i tid, istället för att sitta kvällen innan och plugga sönder och sen inte få någon sömn.. Det är mitt största mål i tvåan.

Efter skolan blir det att åka till Västerås med mamma, pappa och Freddie. Ska till HM och handla lite nya baströjor och sen blir det IKEA och inhandla det sista till rummet, jag är fortfarande toknöjd!

Imorgon kommer bli en dag som förhoppningsvis kommer ändra mycket för mig, och det känns bra att ni vet för jag vet att jag kommer behöva er om det ska gå. Men den dagen när jag vet att jag har lyckats, och jag känner på mig att den här gången kommer det bli så, då kommer jag stå er evigt tacksam, för som sagt utan er kommer det inte gå..


Gårdagens klädsel:

♥Blommig banduklänning från HM
♥Jacka från GinaTricot
♥Krona från Coop Konsum
♥(Gladiatorsandaler från DinSko bars också)

När alla vännerna gått hem

Tänk att man verkligen kan gå en hel dag utan att göra någonting. Sitter liksom fortfarande i nattlinnet, haha! Men gårdagen var väldigt trevlig :) Är så jäkla glad att jag har er, tack för att ni är ni!

Boy sov kvar här och när vi väl gick upp blev det såsa framför tvn i två timmar, sov till och från. Skönt att inte göra ngt alls. Men efter igår slöt vi en pakt, kommer bli bra för oss tror jag haha ;)

Ska faktiskt sätta igång med något vettigt nu nämligen tyskaläxan, mums hörni ;) haha

Var det bättre förr?

Läste en riktigt rolig artikel om skilnaderna mellan 90- och 20talet. Även om jag föddes 1991 så jag gick från 1997 på en skola med hödstadieelever och man kommer ihåg vissa av sakerna som klädde dem, och vi var ju såklart senare en tamagucigerneration haha

Läs den här, lagom kul :)


Ikväll slår vi klackarna i taket!

Efter en lång natts sömn känner jag mig rätt utvilad och grymt taggad. Kommer antagligen bli den bästa kvällen på riktigt länge, känns som det i alla fall :) Har enbart tagit det lugnt fram tills nu när jag ska börjar göra mig iordning. Pluttan kommer hit halv fem och då blir det fix tillsammans, men jag tänkte duscha innan hon kommer och så :)

Ska sätta på Lady GaGas Just dance på högsta volym och verkligen känna hur partyhumöret stiger i kroppen!

Hör anatligen imorgon när jag och Toastie har vaknat, ha en toppen kväll för det kommer jag ha!
Pusspuss



Imorgon är en annan dag

Blev som sagt en väldigt lugn kväll. Taggar för imorgon istället :) Blev mys med mamma med kinamat och Mordkommisionen, tokbra! Städade också undan lite på rummet eftersom favorit Toastie följer med hit på en sleepover efter kräftskivan. Har sagt det förrut, men jag säger det igen, kommer bli så kul. Som vi har längtat och planerat hehe. Men även fast jag älskar att umgås med alla mina nya vänner så saknar jag det gamla, det som var förrut. Jag saknar oss helt enkelt. Saknar hur man kunde kommer till skolan och ni visste direkt vilket humör man var på. Men det var då, det går inte att resa i tiden, även om man önskar det ibland. Tänker inte säga några men, för det här är så det är, så nu tar jag min iPod och sätter igång Lasse på högsta volym, för det var så det var, vi, Lasse och ibland lite Järvheden på matten, hehe..

Sov gott alla, känner på mig att imorgon kommer bli en toppen dag!


Skolavslutningen i nian, det var dagar det..

Det är över nu

Idag åkte Laura hem till Münster igen efter en hel vecka i Sverige. Har, med handen på hjärtat, varit kul att ha henne här. Även om jag inte direkt skulle göra om det men ändå hehe

Väääldigt långa lektioner idag, men med de puckona som man har lektionerna med så går det faktiskt rätt bra :) hehe

Blev till att åka med pappa och Fia till Ö&B efter skolan och inhandla tallrikar, glas och liknande tills morgondagens kräftskiva, snacka om att vi är fett med taggade :) haha Kommer verkligen bli en dunder mysig kväll :)

Ska slänga mig i soffan med Klick! och njuta av att vara ensam en stund.

Det är bara saker man ser

En dag till, det är allt som gäller. Sen är det slut på denna vecka och tyskarna åker hem. Okej, det har varit kul, men samtidigt väldigt krävande och jobbigt att inte efå ha sina egna rutiener.

Vi var iallafall i skolan på kvällen och fikade och sjöng singstar, eller svenskarna sjöng.. Blev lite smått irriterad när man anstränger sig för att fixa något och sen ser de bara sura ut.. Jaja, som sagt en dag till..

Skolan blir antagligen väldigt lugn imorgon också, har verkligen ingen koll på lektioner men det ska väl gå, känner att jag vill komma igång nu. Måste handla lite till på lördag imorgon också, alla är så otroligt taggade så det kommer bli sjukt roligt med min elit. Måste bara säga att jag antagligen har de allra bästa vännerna i hela världen, jag är så sjuk glad att jag har er, ni vet vilka ni är! <3

Måste verkligen sova nu.. Hörs imorgon, pussinatt!



I just need to say that right now I miss us, I miss what we used to be.

Byebyemiddag

Lugn dag i skolan med bara en lektion, men ska jag vara ärlig så tycker jag att det börjar bli smått tråkigt att inte göra någonting, den här veckan har varit som att gå i skolan men samtidigt inte. Man har mest bara sprungit omkring och kollat på alla andra. Men men, vi hann fixa våra fina sånghäften till kräftskivan på lördag :) Skit bra blev dom! Åhh det kommer bli så kul! En hel kväll med eliten :) Blir till att handla och sätta upp partytält efter skolan imorgon, längtar!

Kvällen erbjuder en hejdå grej för tyskarna i skolan eftersom de åker imorgon. Blir fika och antagligen SigStar i aulan på storbild, ska se till att jag och Larsson kör en riktigt slagdänga haha :P Kommer bli mysigt tror jag :) Men om 45min ska vi möta Micke och hans tysk och vara med dom när de ska käka och sen blir det att ta sig till skolan och koppla in SingStaret :) hehe

Ett litet smakprov på hur det kan se ut när jag och mina brudar greppar micken ;)

Torsdag

God morgon bloggen!

Lugn dag idag, skönt! Och sen kom jag upp i tid också, känns bra. Har ätit frukost och klätt på mig, ska bara sminka mig och sen är jag klar. Vanliga lektioner fram till lunch sen blir det museebesök och sen fotbollsturnering med tyskarna. Sverige vs. Tyskland.

Ska åka om 20min så nu måste jag skynda mig liiiiiite ;)
Vi hörs efter skolan, pusspuss

It's the first time I've ever felt this lonely..

Dags att sova nu känns det som. Har varit en lång dag även idag, men det är inte långt kvar nu, känns riktigt skönt. Behöver göra något annat, tänka på något annat. För det är på väg tillbaka, det känns överallt, och jag vet att det inte kommer bli kul, jag menar jag har varit med förr och det börjar väl höra hösten till, men jag vill inte, det är inte kul längre, särskilt inte när man känner på sig att det är på väg, att det inte är långt borta. Men det har gått förut, och det ska det göra nu med, men jag ska fixa det, det ska jag.

Tröttare och tröttare

Efter att ha gått två veckor i skolan är jag tröttare än jag har varit på riktigt riktigt länge.. Skulle lätt kunna sova nu och vakna vid lunch imorgon, men tyvärr går inte det. Laura är hon Robin och ser på film så jag får lite tid för mig själv, skönt.. Men jag måste baka sockerkaka som vi ska ha i skolan imorgonkväll.. Hejochhå, aldrig tar måstena slut.. Men jag ser sjuk mycket fram emot helgen, kommer bli riktigt kul :)

Tänkte visa vad som fanns i mina kassar igår :)


Svart kort cardigan, blå kofta och grön, stickad bolero från GinaTricot.
Älskar knapparna, både som detalj och som vanligt.


Halsband och sjal i höstfärger från HM


Äntligen en ny ögonskuggsborste från MakeUpStore


Nytt pennskrin från Ordning&Reda

Stockholm med klassen

Istället för att skiriva en massa om dagen så lägger jag in en massa bilder ist, tror att de flesta talar för sig själva och vad vi tyckte om dagens tripp ;) Enjoy!

Anna och Boy på bussen


Slitna?


Hmm?


Glada gossar och Fia


Fina flickor

Lunch i Kungshallen, indiskt! Mums.


Johanna och Anna


Emma in Candyheaven



Johanna aka. The Smurf


Nynleken på väg till Vaxholm


Linkan


Liten Fia, Micke G och Gillberg


Fia, Boy och Johanna


Vi köpte glass på Vaxholm..


.. men alla visste tydligen inte hur man äter glass haha


Och vad som finns i dessa kassar får ni se imorgon :) Natti!

You will be aslepp..

Som sagt, det blir väldigt dåligt uppdaterat nu när tyskarna är här och vi har ett ganska sterssat schema.

Men idag började iallafall skolan igen och även några nya kurser, bla. admistration och layout A, kan nog bli rätt kul men ändå rätt lätt, hoppas jag iallafall :) hehe Tog även skolkort.. JAG HATAR SKOLKORT! Särskilt porträttbilden, blev helt muppigt, men ändå bättre än förra årets.. Micke sa iallafall att gruppbilden blev bra så vi får helt enkelt lita på honom :)

Efter skolan tog ett gäng bussen med Ellinore hem till henne och Nederby. Sjukt mysgit ställe! Hoppas det kommer spenderas massa fler kvällar där! Anna stekte massor med pannkakor till oss och tyskarna och vi skrattade hur mycket som helst, mm I like my girls! <3

Ska klicka igång senaste avsnittet av Singemammor nu sen blir det uppladning för storstan imorgon! :)

Puss och godnatt!

Soft söndag

Riktigt dålig uppdatering idag, men det har liksom inte riktigt funnits tid och inte ork heller för den delen..

Vaknade hemma hos Fia vid halv tio efter en helt galet kul kväll i Medåker hemma hos Hannes. Så roligt var det längesen jag hade. Massa dans, snack och sen råkade det bli så att Fia och jag blev kvar bland dom sista och i två timmar var det bara vi och några grabbar kvar, men då det var partyt drog igång, helt underbart kul helt enkelt, TACK ALLA!!

Satte tyskarna på ett tåg till Örebro idag medans vi svenskar gick hem och sov och bara tog det lugnt. Skönt att få vara själv en stund. Blev umgänge med Sofiorna en sväng också, skönt att träffa mina flickor :) Kvällen erbjöd umgänge och snack i Bergmansparken, väldigt lugnt men vi måste ju hitta på ngt för tyskarnas skull..

Men imorgon är det skola igen och skolfoto.. Hmm, värsta är ju att Ullis inte har NÅGOT att ta på sig.. Hur löser vi detta?

Ne nu ska jag sova, puss puss


Filips och Mickes sång igår var helt klart Numb/Encore
"So for one last time
I need y'all to roar! "


Som sagt, jag, Fia och en massa grabbar
"Jag dansar aldrig nykter.."


Kvällen avslutades med Nationalsången på Hannes framsida i nio plus grader
Tack för en toppen kväll!




 


Mat, fix och party

Riktgit härlig dag ute vid Hällarna. Underbart väder när solen äntligen tittade fram, längesen man bara kunde sitta i solen och ta det lugnt! Blev tipspromenad (som team Micke G&Ullis vann!), kalla bad (men riktigt svalkande) och en del korvgrillning, verkligen tokmysig dag med våran stora "familj".

Kom precis ur duschen och nu blir det nog en powernap och sen mat och fix innan vi drar till Fia och sen vidare till Hannes för party! Ska bli skitskoj :) Festa hela natten lång, hehe, men jag och Laura ska slagga hos Fia sen så jag vet inte om jag kommer hinna blogga mer idag, men annars så hörs vi morgon!

Ha en toppen kväll!


glada brudar ute vid sjön


Nästan lika glada grabbar hehe ;)

Hällarna

Det var riktgit längesen jag var så här trött, men men, vad ska man göra? Blir att vara i Hällarna hela förmiddagen men klassen och tyskarna. Tipspomenad, korv och ev. några kalla bad.. Hehe..

Hinner inte skriva mer nu, Emma kommer och hämtar oss om typ 10min, måste plocka ordning på allt :)
Hörs senare, pusspuss

En natt med Björn

Sjukt trött är jag, allt tar på krafterna just nu.. Det är seriöst jättekul att Laura är här, men jag är så jäkla trött så det hade kanske passat b!ättre en annan vecka, men skit samma!

Blev en lite vända till Adde på kvällningen, massa folk där men det var inte sånnt jäkla drag, men skit samma. Hehe, imorgon ska vi till Hällrna med tyskarna, ska vara vid skolan klockan elva, hur fan ska jag orka?! Inte vet jag, superkrafter någon?

Ska fortsätta kolla på Björn Gustafsson klipp på youtube och sen blir det sömn.
God Natt!



Min pappa är rik, ska vi hångla?
Han är en klassiker!

Sista timmarna ensam

Nu är det nästan exakt en och en halv timme tills beräkna tid för att tyskarna ska komma..
Sitter och fördriver tiden fram tills dess med att spela sanning och konka med Sofia på MSN, helt sjuka frågor haha!

Får se om vi ska göra något ikväll, der beror lite på min kära tysk..

Vi hörs senare!

Friday

Älska fredag, mums! Började tio i nio och gick till ett.. Han inte blogga imorse, blev lite knappt om tid..
Lugn dag även idag, gick igenom lite nya kurser och så. Regnade som fan när man cyklade hem, blev dyngsur! Men har dragit av mig de blöta kläderna och tänkte sova en stund och ladda tills tyskarna kommer ikväll, ska hämtas klockan åtta.. Hm..

Hörs seanre!
Pusspuss

Tack för idag!

Det är sjukt att man kan bli så trött av att gå i skolan, men så är sanningen.. Känns ändå som att dagen har varit bra och nu är det bara att tagga för morgon dagen då våra tyska vänner kommer hit. Det som är värst är att man inte får vara ifred på morgnarna längre.. Lite jobbigt. Men men, vi får väl hoppas att de kommer trivas.

Ska gå och borsta tänderna sen läsa lite i sängen innan lampan släks för idag.
God natt!

Trött

Äntligen hemma! Skoldagen var itne direkt ansträngande, men ändå man märker att man inte är van vid att sitta och lyssna och allt det där.. Men det fallar nog tillbaka snart. Träffade två nya 3nya lärare, kommer nog bli toppen! Fast schemat är väl så där, men det duger, roliga kurser iallfall :)

Kvällen blir lugn, plocka undan det sista innan imorgon när Laura kommer.
Ska kolla vidare på Gossip Girl nu, lika bra att ta det lugnt medans man kan :) hehe


Here we go!

God morgon!

Känns som att jag ska göra något jätte stort idag, eller som att det är som julaftonsmorgon.. Haha! Ne men det är en härlig känsla jag har i kroppen och jag är inte alls trött :) Kunde somna igår ordentligt också, kan bli riktigt bra det här! Dick regna det i Arboga idag, tugnt.. Sitter i sängen och äter frukost, lyssnar på RixMorgonZoo och funderar på vad jag ska ha på mig, åhhhh nu är allt som vanligt igen :)

Ska dra om ca.50 min, sen är det bara att köra igen:)
Bye for know!


Right next to the right one..

Möte med UFM vart det på kvällen. Sista mötet innan nästa mandatperiod, Sosso och jag bestämmde oss för att fortsätta ett år till, men att man lägger så mycekt tid man vill, skolan tar ju rätt mycket nu..

Ska snart börja dra mig mot sängen, klicka igång någon bra film och ha förhoppningar om att man ska kunna somna i skaplig tid.. Men imorgon kör vi alltså igen, måste ju säga att jag har saknat det...

 
Dagens:
Linne - HM
Jeans - Crooker
Svarta tygskor - Skopunkten
Tillkom även en svart kofta från HM.

Fika med tjejerna

Tokmysig eftermiddag blev det. En och en halv timme spenderades på Stadsgården och vi snackade om precis allt! Sommaren mesta dels, men en massa annat också hehe :) Alla verkade ha lite ångest för skolan, men det ska ju ändå bli skoj! Men vi saknade ju Herman..

Efter fikat gick vi till Bokia och tömde deras lager på block, mappar och pennor. Hehe, men nu är vi fit for fight igen!


Morotskaka, vatten och latte


Fia & Emma


Boy


Anna


Elin & jag


Jenny


Överstrykningspennor, en till överst. dunder söt (alla köpte typ sånna haha), stiftpenna och stift.
Kör på ett svart, vit, blått tema på mina grejer i år, blir nice hehe :)

Comme des Garçons för H&M

Såg lite bilder från Comme des Garçons kollektion för H&M. Vissa plagg är riktigt snygga, andra bara konstiga.. Kan ínte riktigt bestämma mig för vad jag tycker om den.. Vad tycker ni?


Sista dagen..

Dagen vi har fruktat coh längtat efter i tio veckor är här, Dagen innan skolan börjar. Själv tycker jag bara att det känns konstigt att det faktiskt är imorgon.. Då ska man tillbaka till allt igen, tillbaka till rutiner och tillbaka till vardagen. Men de två dagarna vi går denna vecka och nästa vecka lär bli lugna eftersom tyskarna kommer på fredag. Skönt.

Ska städa en hel del idag., Som sagt tyskarna kommer snart så det ska väl se någorlunda bra ut. Sen blir det fika med tjejerna halv två för att liksom avsluta sommaren på bästa sätt, genom att prata minnen från sommaren och allt bus vi ska hitta på nu när vi blir tvåor :D haha

Ska slänga i mig lite frukost nu..


Stort <3 till er!

Ett Vera Wangmonster

Johanna har skapat ett monster! För några veckor sen när vi stapplade hem mitt i natten från en väldigt lyckad fest började vi prata om bröllop och brudklänningar och sånnt. Johanna sa då att hon ville ha en Vera Wang klänning, och nu kom jag och tänka på det samtalet och surfade in på hemsidan för att kika nämre på klänningarna och jag är fast! Kan itne sluta titta. Allt är så fint, brudklänningarna, maidklänningar, allt! Och ni som känner mig vet ju hur jag känner för bröllop.. Hehe.. Men tack så jäkla mycket Johanna, tack!

Gowns



Maids

Ne nu tar jag IKEAkatalogen och sover. Imorgon kommer bilder på rummet :)
Sov sött!

Schoolstuff

Jag börjar nästan längta tills skolan börjar nu! Nya ämnen, lite nya klasskompisar, ny inriktning och sen är man ju inte yngst längre. Ska bli kul att se alla rädda små ettor på torsdag, man vet ju hur man själv kände hehe.

Det inhandlades iallafall lite grejer till skolan idag:


♥Två 5ämnes block (lika bra att ladda upp på en gång)
♥Två vanliga kollegieblock med hård pärm
♥Almanacka
(allt från Bokia)

Nu är det bara överstrykningspennor,  stiftpenna, sudd och pennskrin kvar, men jag tänkte inhandla det när vi åker till Stockholm på tisdag, mm längtar redan! Som ni redan har förstått älskar jag den staden!

Ska fylla i lite födelsedagar och sånnt i nya kalendern och sen blir det nog att ta med sig datorn till sängen och kolla på någon bra film.

Mobilt

Äntligen har det fixat sig med det mobilabredbandet! Så nu kan jag blogga över allt, mm me like! Hehe..

Rummet är faktistk klart nu, blev toppen bra! Tack för hjälpen Fia! Blev en tur med pappa till Köping sen. Jag körde och det gick riktigt bra, skönt att man börjar få in rutiner :) Handlade lite block och en almanacka till skolan (tar kort sen), skönt att man är igång med det också! Bara några få grejer kvar där med! Känns som att man är på gång helt enkelt!

Nu blir det en liten spa kväll med hårinpackning ansiktsmask och en stor kopp tee!

Tisdag

Det var längesen jag gick upp tidigt, eller ja tio i alla fall, men det var ändå längesen. Hur fan ska det bli när skolan börjar? Jag har då ingen aning hehe. Skönt att alla andra börjar imorgon medans vi tvåor och treor börjar på torsdag, sweet att se brorsan gå till skolan imorgon när man själv får ligga kvar, haha!

Dagen innehåller en hel den möblering som sagt. Fia är på väg så nu är det på g :) Ska köra med pappa till Köping senare också, nice.

Ne ska väl invänta fröken Nilsson sen kör vi. Pusspuss


Girls night

Blev en helkväll med Sosso, mys! Hon hjälpte mig att rensa undan en massa på rummet och sen blev det glass och tee :) Mysigt var det i alla fall, hon gick väl vid halv två tror jag. Men det börjar bli dags att dra sig mot sängen. Fia kommer vid elva imorgon och då ska allt flyttas runt. Som jag sa tidigare, det kommer bli toppen!!

Bed time!

Om jag kunde..

Internet har seriöst krånglat hela dagen, därför väldigt få inlägg.. Hmm..

Har kollat på OS och hållt på i rummet hela dagen. Var precis med pappa på tippen så jag ska fortsätta inne i galenskapen nu :) Hehe, det blir bra i alla fall. Tänkte annars ta en lugn kväll.



Du vet att vi tänker på dig hela tiden. Önskar verkligen att jag kunde ta lite av det onda ifrån dig, jag hoppas så mycket att du blir bra snart, du är inte värd det här! <3

Möblera om

Fick till slut med mig någon på bion :) Och det var söta Louise så jag tänker inte klaga! Filmen ar tusen ggr bättre än förra gången! Jag vill redan se den igen! Jag vill lära mig allt om filmen! Replikerna, vilka låtar som spelas när, ansiktsuttryck, ALLT! Helt underbart..



Satte igång med projektet Möblera om mitt rum idag också. Så garderoben är tömd och flyttat och imorgon kommer pappa och hjälper mig med att kasta den gamla garderoben på tippen. Ohh vad bra det kommer bli :D:D:D Och sen på tisdag kommer Fia och kanske någon mer och hjälper mig och möblerar om, sen blir det till att hänga upp nya tavlor (gjort ngt riktigt nice idag, får ni se imorgon!), speglar och finslipa det sista. Oh det blir perfekt, hehe.

Ne nu måste jag sova, är ju inte allt för många dagar kvar tills skolan börjar, baaaaah!

Sov sött!
Pusspuss

Gårdagens

 
Randig tunika - HM
Leggins - GinaTricot
Kofta - B.Young
Lejongul sjal - Pieces
Svarta tygskor - Skopunkten



Tee från Himalaya, underbart gott!
Deo från Nivea, ny fickspegel till nessesären från HM och hårinpackning från Gliss. Lagom med shopping :)


Städa, städa, städa

Kul söndag, väldigt kul söndag.. Började ju otroligt bra.. Tänker inte nämna mer om det, men jag tänker på dig, det vet du..

Blir till att städa hela dagen och sen bio i min ensamhet eftersom alla mina tidigare biovänner har fått ändrade planer. Men va fan jag ska nog kunna kolla på SATC själv :) hehe

Slänger in outfiten och shoppingen från igår senare idag :)

Puss på er!

Our last summer..

Filmen är bättre, det är väl ungefär det ända jag kan säga. Visst var musikalen bra, men det var mycket mer känsla i filmen.. Men annars är det i princip likdant. Replikerna, scenerna, ja det mesta.. Hehe.

Lägger upp bilder imorgon, internet vill inte riktigt som jag just nu.. Hmm.. Ne nu ska jag krypa tillbaks upp i soffan och fortsätta kolla på OC, fast jag tycker lite synd om mig själv som sitter själv på en lördag, hmm, ingen höjdare..


Stockholm

Nu är det tempo som gäller! Ska gå om 20min och har inga kläder på mig och har inte sminkat mig, way to go Ullis!

Blir alltså Stockholm idag, men jag är så galet trött för grannarna över gatan hade fest inatt, och dom lät rätt rejält om vi säger så.. Får väl sova på bussen helt enkelt, suck..

Måste skynda mig nu! Ha en bra dag, dagens kommer upp ikväll!

27dresses

Det blev en mys kväll framför tvn med mammi som sagt. Åkte till macken och hyrde 27dresses. Många av mina vänner har sagt att det inte är något för dem, men jag måste säga att det är en riktigt Ullis film! Mmmm, skulle lätt kunna se den en gång till, nu på direkten! Kommer antagligen få dela plats bredvid Hur man blir av med en kille på 10dagar och Notting Hill hemma i hyllan, hehe, ni fattar vinken ;)

Imorgon blir det iallafall att åka till den Kungliga huvudstaden. Och det har jag verkligen ingenting emot, för jag älskar den staden! Pulsen, människorna, ALLT! Känns som att man igentligen bor där, hehe, lite konstig men ändå ;) Pappa sa att det antagligen kommer bli en liten sväng på stan innan det bär av till Globen, vilket inte är helt fel! Blir nog först och främst in på Åhlens City, ska kolla efter ett pennskrin på Ordning&Reda och sen köpa en parfym från Library of Fragrance, inga fel på det heller. Hoppas även på en lunch i Kungshallen, hehe, kommer verkligen bli en hel dag :)


Ska gå och tvätta ansiktet nu och sen kolla på OC tills jag somnar. Och sen måste jag verkligen reda ut vad jag ska ha på mig imorgon.. Svårt...

Sov gott!

Guldknappen

Riktigt dåligt uppdaterande idag, men man har sånna dagar också :) Blev en tur med pappa och Freddie till Köping, Ulrika körde duktig som hon var, hehe, men jag måste säga att det går bara bättre och bättre :) Ja menar om ca. 8½månad fyller jag 18 och då måste ju allt sitta.. Hmm, klara jag det? Klart!

Satt och kollade på vimmelbilder från Guldknappen igår kväll på Cirkus i Stockholm. Utav de bilder jag har sett var helt klart Sofi Fahrman och Ebba von Sydow snyggast klädda:


Älskar kuvertväskan från Yves Saint Laurent, en julklapp kanske? hehe

Snygg Balenicaga, älskar färgen!

Nu ska jag hoppa i mjukisarna och dra på mig munktröjan från HMHerr och mysa i soffan med mamma :)

2010 nu tack!

Tanken var att jag skulle gått och lagt mig för längesen, men sen började jag surfa runt på Uppsala Universitets hemsida. Kollade olika lediga lägenheter, kurser och hur det är att vara student där. Och jag har bestämmt mig, det kommer bli Uppsala för mig! Fatta härligt med riktigt korridorliv med en massa glad studenter i en riktigt universitetsstad! Helt sjukt hur mycket jag längtar! Men innan högskolestudier finns det ju en massa annat jag vill göra också; se världen, jobbar och ta reda på vem man verkligen är, men jag menar sånnt kommer efter hand. Jag och Louise började prata om våra "planer" och drömmer oss iväg, haha, hur underbart kommer det inte bli gumman?!

Nu nu måste jag seriöst sova en stund, ska ju köra med pappa imorgon :) Skoj!


Honey honey, hold me, baby.

Jag är såld! Vilken underbar film, finns inga andra ord, så jäkla bra helt enkelt! Älskar sångerna, miljön, skådespelarna, ALLT! Såld helt enkelt, hehe.. Men jag måste nog säga att jag tror att jag är en av få som har gråtit till den filmen, en av få helt enkelt..

Kan inte sluta lyssna på Honey Honey från filmen, man blir helt sjukt glad. Ska bli så kul på lördag när vi åker till la Capital och ser på musikalen på engelska, känns som att det inte kan bli sämmre i alla fall :)

Btw, jag läste en artikel om 5 anledningar att vara singel, men jag måste säga att jag tycker bara en av dem var tillräckligt bra, och absolut den roligaste hehe ;) (Du kan läsa artikeln här) Någon som kan list ut vilken?
 
Hittar tyvärr inte kamerasladden så det verkar inte bli någon dagens idag heller :/

Mamma Mia

Så där ja, nu är allt fixat. Ska bara plocka ihop det sista i väskan och sätta på mig skorna :) Sen drar vi en sväng till Köping, mysigt!

Dagens outfit kommer upp när jag kommer hem om datorn tycker så, hehe. Ha en bra kväll, pusspuss

Sleepy..

Det verkar som att jag kan sova hur mycket som helst utan några problem, vad är det igentligen? Jag antar att jag också håller på att bli sjuk med tanke på att alla min kompisar är sjuka..

Har inte blivit s mycket gjort hemma idag, men jag tänkte jag skulle diska undan nu, sen måsta jag duscha och fixa mig, äta och hämta bilen med mamma sen åker vi till Köping och kollar på Mamma Mia! Ska bli kul :)

Måste sätta igång nu..


Torsdag

Det är redan torsdag! Helt sjuk, om en vecka börajar skolan och sen är det kört. Allt som man skulle ha gjort i sommar som inte hans med får man ha ångest för resten av året medans man begravs levande under travar av hitorie-, ekonomi- och geografiböcker. Känns som att det verkligen kommer bli en toppen höst, hehe..

Dagen erbjuder  städning och bio till kvällen. Men jag har upptäckt att jag inte har kollat på mina OCboxar på väääldigt länge så jag är rädd för att det kommer bli mer OC än städning, då blir ju mamma glad i alla fall...

Nu ska jag slänga ihop en omelett med lite skinka, ost och kantareller, mums!
Hej så länge!


You're just a habit that I can't break

Även fast jag sov bort halv dagen idag så är jag trött, tror inte att allt är hundra med mig just nu.. Något skit verkar det vara i alla fall.. Vill verkligen inte bli sjuk nu när skolan snart börjar igen och tyskarna kommer, men vi får väl se hur det blir med det..

Kvällen blev lugn, kollade på Prodject Runway och drack en massa tee, inget fel enligt mig..
Tror att det blir till att dejta Becky Bloomwood en stund och sen sova några timmar.
God natt!


It's time to let it fly

Och så öppnade sig himlen, helt sjuk bara blåser och regnar en massa, och det kom på två röda! Haha Och åskar gör det med.. Så nu ska jag krypa ner i sängen och kolla vidare på Systrar i jeans med en väldigt god kantarell macka!

Seg onsdag

Från början var det tänkt att jag skulle umgås med min käre far idag, han skulle hjälpa mig med lite bankärenden, internet och sen skulle vi nog köra en tur, men nu har han gått och blivit sjuk så så blir det inte, krya på dig!
Blir ist att gå med Sofiorna upp på stan och köpa en födelsedagspresent till en av våra vänner. Ska nog se att vi kommer på något riktigt bra :) Blir nog en promenad med Lou senare under dagen, låter bra det :)

Ne ska klä på mig och så, sitter fortfarande i nattlinne! Haha, men jag har ju sommarlov så det är okej :)

Ha en bra dag! Hörs senare!


I adore you

Mysig kväll i Sofias källare med tända ljus och tee, I can tell you it's fall! Det är ju tok mysigt igentligen, men va fan lite mer sommar hade väl inte setat helt fel. Men det bästa är att det är så lätt att umgås med er, spelar ingen roll om en är på Sofia är på flumhumör, jag har PMS och Andersson bara är allmänt trött, det funkar ändå! Snackade lite om framtiden, om den dagen när vi lämnar den här staden bakom oss, när Arboga blir ett avslutat kapitell och vi börjar med nya tag, i en helt ny stad, i ett helt nytt liv..


LaRedoute

Suttit och kikat lite på LaRedoutes sommar rea, jag menar det blir ju sommar nästa år också så varför inte shoppa lite tills dess redan nu? Med våra planer för sommaren09 så lovar jag att dessa saker kommer behövas ;) hehe Och allt är typ 50-70% på, inga fel enligt mig!


klänningar, mjuka koftor och gladiatorsandler, det är väl sommar det!

Tar en tripp över till Sosso och träffar henne och Andersson, mysdag idag känns det som :) hehe


Höstväska

Har funderat på att köpa en ny höstväska ett tag, och igår hittade jag en riktigt lämplig kandidat. Har varit ute efter en som går att ha både över armen och över axeln, så den som jag har hittat är perfekt! I lite lackaktigt material och är sjukt snygg! Lagom stor också och prislappen funkar för min plånbok. Men eftersom det krånglar med att lägga upp bilder så funkar det inte :/ hmm, men ni får köra på en egen bild av den ist ;) hehe

Btw plockade jag och Fia skit mycket svamp idag, mums! Käk är det som väntar nu, pusspuss


Heldag med Fia

Som sagt, Fia och jag hade gjort lite planer för dagen. Det blir mer eller mindre en halv töntig tisdag haha. Vi ska nämligen ut i skogen och plocka svamp! Haha, det är ju helt enkelt så att om man vill ha svamp, så får man plocka den själv! Sagt och gjort, svampen here we come! Ska bre några mackor nu och sen åka och hämta Fia, mys faktorn är hög!


Disney Couture by Kidada Jones

Satt och surfade runt efter lite nya smycken i eftermiddags, blev helt såld på Disney Couture by Kidada Jones som finns att köpa på Kyss Johanna! Helt underbara, lekfulla smycken som jag mer än gärna skulle vilja matcha mina höst outfits med!

Här är favoriterna!


(klicka på bilderna för att göra dom större)
Allra bäst tycker jag om Believe halsbandet och det svarta armbandet :)

Blev en myskväll hemma hos Chrille med honom, Soo, Fia och Adde, sen kom även Ian och Danne förbi :) Trevlans!
Sitter hemma nu med en kopp tee och ska snart sova tror jag, känns som det i alla fall, för jag och Fia har planerat morgondagen, får se om det blir så bara ;) hehe

Sov gott kära läsare!

Glamour

Det finns få saker som jag tycker är så mycket vardagslyx som när ett nytt nummer av GLAMOUR dimper ner i brevlådan. Me like it! Har bara hunnit blädra igenom tidningen lite snabbt, men det är mycker som faller mig i smaken denna gång, det vill jag lova!

När vi ändå pratar om kläder osv så har jag börjat jackten på en ny höst/vinterjacka. Har i alla fall hittat två väldigt bra varianter, båda från HM.

Jacka 1

Jacka 2

Gillar båda två, men det första känns mer jag på något sätt.. Hmm, ska väl fortsätta letandet, men vad tycker ni? Jacka 1 eller Jacka 2?

Smoothie

Ska åka bort till Vilsta med filmen som mamma och jag hyrde igår, och helt plötsligt bleb jag så jäkla sugen på smootie! Satt och letade lite bra recept, tror jag hittat något nice nu :) Någon annan som har något bra förslag?


Skolstart = shopping

Det allra bästa med att börja skolan igen är att man får köpa en massa nya grejer! Även om det låter konstigt så älskar  jag att köpa anteckiningsblock, pennor m.m.

Har gjort upp en liten lista på sånnt som måste införskaffas innan den 21aug:

  • Almanacka: En samhällare behöver sin planering.
  • Antekningsblock: Ju fler färger, desto roligare lektioner ;)
  • Pennskrin: Efter ettan kom jag fram till att det är ett måste!
  • Post-It lappar: Bra att hålla ordning på allt man skirivit med
  • Mapp med massa plastfickor i (redan köpt)
  • Pennor, sudd, överstrykningspennor och annat smått och gott som gör skolan lite roligare :)


 

älskar Ordning&Redas grejer, synd bara att det inte finns i närheten..


schema ht08 för SP2a

Måndag

Skönt att äntligen få sova ut! Och ännu skönare är det att veta vad alla gör ute på SAAB just nu, medans jag precis har kommit ur duschen haha :) Sosso ringde och väckte mig och sa att hon och Andersson skulle gå till Donken och att jag skulle med. 3min senare ringer Andersson och säger att Fia också skulle med och att jag skulle gå upp och göra mig klar. Ingen egen vilja här inte! Haha Så det blir så, om en kvart traskar vi ut till McDonalds, tar väl en-två timmar och säker lite till :) hehe Skönt att umgås med mina tjejer!

Som om det inte vore nog så fyller Sosso 17 idag! Grattis gumman! :)


Living in a dream

Dags att sova, dags att drömma.. I drömmarna är allt bra, allt är som man vill att det ska vara. Så jag tänker försvinna in i min egna värld för några timmar, jag lovar, där är allt mycket bättre..


If you love me
Won't you let me know?

Sommarens sista sång

Bloggen har varit nerlagd någon vecka nu eftersom internet inte har funkat osv. Men nu verkar det som att det är igång igen.

I och med igår var sommaren över enligt mig.. Det har varit medeltidsvecka i Arboga den senaste veckan och när alla har festat rejält en sista gång så är det bara att invänta skolan. Och det är så det är nu, bara att vänta.
Men jag hade riktigt kul igår kväll! Först rodde vi semin i Rodden och slutade på en tredheplats (great girls!) och sen vidare på kräftskiva hos Bnettan för att sen gå till Anna och festa vidare in i sommarnatten.

Ska kolla på film med mamma ikväll i regnet. Blir The Heartbreak Kid och chirre. Mys

Ha en bra kväll, pusspuss


Freeedag!!

Så tokskönt med helg! Slutade tidigare idag också så det gjorde ju inte saken sämmre. Men när man går upp kvart i sex på morgnarna känns det efter ett tag, men va fan, det är det lätt värt :)

Blev fika med min söta mamma på Stadsgården efter jobbet. Mys :) Fick mina betyg av mamma som kom med posten idag, inte många överraskningar om vi säger så, visste redan det mesta.. Sen inandlades det lite nya böcker både till mig och mamma. Är helt fast i En shoppaholic böckerna! Sjuk bra, precis sånna böcker som jag gillar, chicklit typ :) Så köpte tredje boken och Snabba chash, hört att den ska vara riktigt bra.

Ska hoppa in i duschen nu, blir middag med tjejerna ikväll, fick dock reda på andra grejer som händer ikväll, men man kan ju inte göra allt jämnt tyvärr..



Miss all of this..

RSS 2.0