The shape of things to come..

Hade en skit kul kväll igår, kommer bli ännu ett bra UFMår tror jag :)

Men jag sticker till mamma idag så får se hur mkt jag kommet hinna uppdatera..
Men i nu läget är jag smått förvirrad om vi säger så.
Ska lägga mig och lyssna på death cab for cuties, ihopp om bättre tider..

Take care!

If I let you go..

Trött, trött, trött!! Det är det som stämmer in på mig nu. Men man lär ju gå och lägga sig i tid eftersom det blir UFM utbildning i Sörby fre-lör. Ska bli så jävla kul! Fine, det låter som att det är as tråkigt. Men de två tidigare åren har vi haft grymmt kul! :D:D:D
Rummet är redan bestämmt och aktiviteterna lika så :P

Hade matteprov idag. Gick överförväntan, om vi säger så :) Sen blev det träning och bubbel med Ida och Filip, och en promenad med Filip hem på det :P Skoj!

Ska snart ut och gå en sväng med Sofia och inhndla saker tills imorgon :P Sen blir det packa och förhoppningsvis ett eller två avsnitt av One Tree Hill!

Take care!

I would have given you all of my heart..

När man känner att allting är på väg åt fel håll, och man upptäcker det försent är det som att hela ens värld har börjat falla sönder, sakta men säkert, en gång till.. Och när man står berdvid och inte riktigt vet vad man ska göra åt allting, vad man ska säg, om man ska säga något över huvudtaget? När man känner sig otillräcklig och vill så mycket mer än man kan, det är då man bara vill åka ifrån allt och lämna allt bakom sig..


A dream come true..

image8

Den här helgen har varit den bästa någonsin!! Kommer aldrig, ALRDIG att glömma det här! Var helt underbart, man måste ha varit där för att försstå känslan, den ultimala känslan av lycka! Så jag säger bara en sak
KENT ANNEXET 18/11-07
the one and only!

Trodde att det var måndag hela dagen i skolan idag, men det gör inte mig något att det var tisdag :)
Utv. samtal efter skolan och sen blev det plugg och munkar med söta Sofia! :) Me like!

Imorgon blir det NKredovisning om vindkraft och sen blir det träning och bubbel, vilket hör onsdagar till, med ialla fall Filip (I think) och kanske Ida :D

Take care!

You don't know what you want, but at this moment it could be me

Det är en sak jag inte fattar.. Har aldrig gjort och kommer aldrig att göra.. Jag tror att jag antagligen misstolkar allt men det är väl det att jag så gärna vill att det ska vara som jag tror att jag gör det till det. Men visst, man ska inte ta ut något i förskott, men vad ska jag göra då? Vänta? Visa? Vad??
Kanske är lika bra att ligga lågt och se vad som händer, vill ju inte att det ska bli som förra gången..

Take care!


Keep smiling, keep shining, knowing you can always count on me

Blev en tidig kväll idag, men en trevlig.. Hoppas ni fick roligt när ni drog vidare :)
Men jag kände att det nog är bäst att gå hem eftersom jag ska vara vid station kl 9.15 imorgon.. Jippi! Men det är ju självförvållat..

Efteråt blir det badet med Ida. Gud vad jag gillar den tjejen asså.. Synd att jag inte lärde känna dig tidigare, hade verkligen behövt dig i mitt liv när det krisade som värst. Men det känns bra att ha dig vid min sida nu babe! Du betyder så mycket för mig! Glöm aldrig det <3

Ska gå och lägga mig nu!

Take care!


I just want to feel the wind in my hair and face the fears but don´t be scared..

Det bra med den här veckan var att allting lyckades ordna upp sig på slutet.. Men det är klart jag har fortfarande mkt som ska klaras upp.. Om inte mer än jag trodde att jag skulle ha..
Jag har aldrig haft det så här innan jag började gymnasiet. Jag har aldrig gjort så här förut, aldrig låtit folk bestämma vad jag ska göra och inte göra.. Och aldrig förr har jag lyckats bli osmas och besviken på så många på en och samma vecka. Har heller aldrig blivit sviken av så många.. Men sen är det andra saker som kommer upp och jag vet inte hur jag känner eller ska göra .. Men det hoppas jag att tiden kan lösa åt mig..

Så jag önskar att livet vore som det var när man var liten, när alla skötte allt åt en, man behövde aldrig tänka på något och blev man osams med någon var det bra nästa dag, jag har lärt mig att det inte riktigt funkar så längre..
Ne jag ska nog lägga mig och läsa mitt kärleksarbete från nian i förhoppningar om att mitt liv en dag kommer sluta så..

Take care!

I am what you see
I am not what they say
But if I turned out to be
Could you love me anyway
Standing anonymous
Hoping your heart will just
Wake up and ask for me by name
Maybe someday will ask for me by name
Just not today


I see the girl I want to be..

En dag till och sen är det helg :)
Kommer bli en fullspäckad helg! Lär antagligen få sova typ nästa helg eller nått :)

Så här ser helgen ut:
Lördag: Bussen går till Ullvi kl 9.15.. Hemma vid halv två eller nått och då ska jag packa, sen hoppas jag på en mysig kväll med film och någon jag tycker om..

Söndag: Tåget går mot Sthlm kl 9.20! Är i Sthlm med bästa Louise kl elva, då blir det att lämna grejorna där vi ska bo och fixa något att käka. Ombyte och och tuben mot annexet! Där blir det antagligen till att vänta och vänta och vänta, tills den bästa konserten någonsin kommer äga rum :D

Måndag: Ledig från skolan och det blir shopping för hela slanten med tjejerna :) Julklappar och nyårsklänning ska inhandlas! 18.50 går tåget hem igen, och jag har då förhoppningsvis upplevt en helg jag sent kommer glömma!

Men men, det är ju fortfarande en dag kvar tills dess, så nu ska jag ta tag i historia läxan och sen ska jag dejta kudden..

Take care!


Where do you go when the stars go blue?

Ok, bara två dagar kvar.. Fy fan vad glad jag blir att jag kan ha överlevt den här veckan.. Trodde antagligen att det skulle bli värre, men det blev ju inte direkt som förväntat..
Den här veckan skulle ju bli den bästa det här året.. Men jag vet inte längre varken ut eller in. Vad som är vad och vem som är vem..

Jaja, men skit samma, ser verkligen fram emot helgen och att komma här ifrån ett tag.. Även om det bara handlar om två dagar, men det kommer nog bli bättre nästa vecka.

Where do you go when you're lonely
Where do you go when you're blue
Where do you go when you're lonely, I'll follow you
When the stars go blue..


update

Ok, den här kvällen blev inte helt som planerat.. Hamnade med Sofia i telefon som vanligt, men jag tror vi slog nytt rekord, 1h39min! Duktigt av oss ;) Hunnit med mkt på den tiden. Disskutera hur jag ska klara mig när hon åker till USA nästa sommar, vad vi ska göra och ha på oss på nyår och vart vi ska åka sommaren 2009. Just nu lutar det åt en sista minuten resa till England när hon är där på språkresa, något skitsnygg på nyår och Bulgarien 09! :) Kan jag leva med :)

Men har ju dock inte hunnit plugga överdrivet mkt då.. Men men man kan ju inte alltid få som man vill :)

Längtar till bubbelpoolen imorgon :D

Take care! 

you said you would love me until you die, and as far as I know you're still alive

Ok, nu är det bara tre dagar tills fredag, sen är det bara en dag till och sen sticker jag om min babe till Sthlm och lever livet i två dagar :) Blir sjukt mysigt!
På lördag tänkte jag väl ta mig till Köping och gå på Ullvis öppet hus :) Fjollan tyckte ju att jag skulle kolla på hans friggebod och Sofia tyckte att jag skulle se henne in action i verkstan :P Så jag ska väl sköta mina vänskapliga plikter och ta mig dit :P

På gympan idag blev det flumm och dans :P Danne och jag var grymma på polcka, men frågan är ju inte om jag och Micke var ännu kingigare på det :P
FilleFjonkan var riktigt stilig när han dansade vals, och tänk vilken tur man hade och fick dansa med honom (a) haha..

Efter skolan idag blev det en date med Filip och Micke på Mariakällarn, mysigt värre :)
Och imorgon blir det träning och bubbel som vanligt med grabbarna grus ;) Men Mallan kanske också skulle med, ännu mysigare blir det ju då :P Men kom ihåg Malin att jag skulle få låna honom imorgon :P haha
 
Nu ska jag plugga (eller det lät bra ialla fall, blir nog mer dator och One Tree Hill (A))

Take Care!

Himlen är oskyldigt blå..

Den här dagen började mer eller mindre i ren kattastrof, men det blev väl bättre efter hand..
Skolan var helt ok på¨eftermiddagen.. Ni är ju för roliga killar :) haha.. Och sen blev det ju ett och annat skratt åt min Malin också :P Som vanligt med andra ord.

Efter en snabb tripp till brottarna med min OCbox blev det allmänt lugnt.. Skönt det ialla fall!
Men imorgon väntar plugg, och plugg.. Har lyckats med att ha två redovisningar på onsdag, smidigt!! NOT!

Men men, det bästa med den här dagen var ändå -7 och -6 :D
Det är ju inte utan att man blir lite glad över sig själv..

Take care!

Oh it´s what you do to me..

Sitter i skolan och jobbar med mitt, Idas och Emmas naturkunskapsprojekt om vindkraftverk.. Skit tråkigt är det.. Jaja men världen sak väl få el från något ialla fall..

Kunde inte sova inatt så man är lagom mör idag.. Höll på att somna på samhällskunskapen imorse. Måste nog reda ut det här nu, funkar inte..

Nu sitter Filip och gapar om att han behöver hjälp, så jag ska väl vara snäll och hjälpa honom och sen måste jag skriva klart mina stödord och fixa PowerPointen.. Underbart :) NOT!!

Jaja, cya!

You said your life needed something special

image7

Nu har jag varit hos Malin seriöst typ hela helgen :)
Har helt enkelt varit en grymt bra helg, men ändå väldigt soft :)
Och mkt Sing Star har det blivit, eller hur Emma ;)
Men eftersom jag har sjungit hela helgen har jag inte pluggat ett skit, och jag som skulle ha gjort en massa matte och en hel svaenska redovisning, that´s the way to go girl..

Men när man trodde att helgen skulle bli riktigt bra så krossas allt ändå.. Vet inte riktigt om jag ska vara arg eller inte.. Tror inte att jag har rätt att vara arg, men besviken får jag väl vara? Eller?
Jaja, man har ju lärt sig en hel del den här helgen ialla fall.. Vilka man kan lita på och vilka som är ens riktgia vänner...

But you can say what you want,
Or take what you want,
Or rest and wait in anyway that you want,
You said your life needed something special,
Well here I´m,
Well aren´t you glad?

Ain´t no sunshine when she´s gone..

image2

Jämnt, jämnt, jämnt..
Alltid ska det vara så här. Är så less på att det alltid ska vara en annan som står och ser på. En annan som fattar direkt vad som är på väg at hända. Men att alltid stå bredvid är inte kul. Särsklit inte när allt alltid blir som jag har trott.. Och inte när jag så gärna vill ha allt det där. Och varje gång händer samma sak...

You don´t know me, you don´t even care..

image3

Nu har jag också lyckats skaffa mig en blogg :) Ska väl göra mitt bästa för att uppdatera den så ofta som möjligt :)

Äntligen är det helg :)
Hade engelskaprov i skolan.. Gick bra tror jag :) Trodde att det skulle vara svårare ialla fall..

Tränade med världens bästa Ida efter skolan. Så himla glad att jag har dig gumman!! <3  
Sen blev det en tripp till Köping med pappa och inhandlade en del mat...
Sen tittade jag inte hos Malin, mysigt som vanligt :)

Så nu ska jag göra mig i ordning och vänta på att Malin, Emma, Micke och Martin ska titta förbi på lite film :)

/U


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0