Yran

Ska packa iordning på mina grejer nu och sen sticker jag till Fia. Blir antagligen lite solning och mat innan vi åker in till Köping för årets Yra ikväll :) Blir riktigt skoj!

Ta det lugnt ikväll :P

Pusspuss

Dovespelet

Ni slår mig aldrig :P


Lördag

Okej, man ska inte klaga över att det är varmt, men när det är 30grader innomhus och det inte går att få bort värmen, då får man klaga..

Vaknade vid halv elva av att mitt rum var en bastu, så det var bara att gå upp och äta lite frukost. Cyklade ner till Ekbacken och kollade på Lisa när hon spelade match. Södra Flickor 00-01, så duktiga så :) hehe


Kvällen erbjuder antagligen lite Köpings Yra. Blir nog kul det med :)

Pusspuss

Shop til you drop

Det är precis vad jag och girlsen ska göra om ca en timme :) Blir en hel del nya sommarplagg för oss alla tre, till min garderob tillkommer i alla fall en bikini, ett par shorts och en kjol om jag har tur :) Och vad som inte tillkommer till Tillans klädsamling det har vi fått strikta order om, hehe..

Naturkunskapen gick riktigt bra, fick tom ett Bra Ulrika när jag gick därifrån, skönt att ha det avklarat :) Så nu kan man mer eller mindre säga att vi har gjort klart ettan, en tredjedel av Vasa.. Känns ju rikgit skönt!

Nu måste jag göra mig iordning för en shoppingrund på Marieberg!

Avslutar med bilderna från tidningen idag. Hur sommriga är dom inte?! Blir inramning och upp på väggen hemma, bara för att vår klass är som en ända stor famlij med en jävla massa syskon :)


Första sidan, hur sommrigt som helst :)


Jag och Sophia i tidningen



 


Fredag

Godmorgon bloggen!

Jag är verkligen helt slut idag! Gick med Fia hem igår kväll eftersom mamma var hos Tanja, vi kom nog inte därifrån för än klockan tolv och jag somnade nog vid halv två.. Så man är lagom mör idag.

Sitter och skriver en arbetsansökan på samhällskunskapen, sista rikgita skoladagen för ettan, och jag kan ju inte säga annat än att det känns rikgtigt bra :)

Blir shopping efter skolan med Tillan och Fia i Örebro. Ska inhandlas ny bikini och shorts :) Nice, och sen blir det grillning hemma hos Tovis och Skruttis, var längesen så det blir mysigt :)

Ska jobba vidare nu :)
Pusspuss

P.S. Ni som har Arbogatidningen ka´n se mig på förstasidan idag... Hmm.. D.S.

Naturkunskap B

Vem lägger egentligen ett prov den sista rikgtiga skoldagen innan sommarlovet? Jo, min naturlärare. Kursen håller på till jul men va fan jag kan inte plugga! Huvudet är helt slut kört och det finns verkligen inga megabite kvar.. Tror att jag kan alla skelletdelar och muskeldelar nu i alla fall, hmm, men tur är väl att jag har Sofisen här som hjälper mig :)

Blir shopping med henne och Tillis efter skolan imorgon :) Me like!


Ska plugga vidare nu!




Sunshine

Har inte blivit mycket till uppdatering idag, men det har varit helt underbart väder så direkt efter skolan stack halva SP1an ner till Villa för solning och bad. Skönt i vattnet och underbart att bara ligga och sola eller spela lite fotboll. Hade en ritkigt trevlig eftermiddag :)

Har mitt sista prov imorgon så det ska väl bli till att plugga resten av kvällen.. Men det går verkligen inte att plugga nu, helt omöjligt..

Men ska göra ett ryck nu!
Pusspuss

Sex and the city

Jag älskar det! Det är allt jag kan säga, I just loooove it! Sex and the city är antagligen en av de mest tjejigaserierna som någonsin spelats in, med det är famejfan en av dom bästa också. Smarta, snygga och framgångsrika tjejer mitt på centrala Manhattan, är egentligen inte det varje shoppinggalen tjejs dröm? Att ha alla Carries skor är antagligen en av de saker man mest av allt önskar sig, men deras vänskap är något speciellt. For better and for worse. Det är så det ska vara.. Precis så borde allt vara..


Shorts

Hur kommer det sig att jag knappt äger några shorts? Nu när vädret är helt underbart vill man visa ben, men då har man inga shorts.. Hmm, ska ju iväg på en shoppingtur efter skolan på fredag, men måste verkligen ha en ny bikini (kommer gå på max 300) och sen vill jag ha ngt nytt till skolavslutningskvällen (gina har fått in massa snygga kjolar nu, ngt att slå till på?) , så vart ska pengarna till shortsen komma ifrån?? Jag får ingen lön för än slutet av augusti och då känns det smått väredelöst att shoppa en massa shorts.. Ne, nu måste jag hitta en lösning på det här, någon som har något förslag på en vettig lösning? Blir en snabb dusch nu sen Grey´s och glass :) Bra slut på en fin dag!



underbart fin

Dagens

Tänkte försöka bli lite duktigare på det här med dagens outfit. Så här är dagens:




Blåvitrandig topp från HM
Gamla avklippta jeans
(Blev gladiatorsandaler till också)

Nu ska jag drick kaffe i min ensamhet :)



Sol Sol Sol

Shit vad jag älskar sommaren! 30grader varmt och sol, det är min melodi! :)
Skolan slutade 11.15 efter en lektion så då vara det bara för mig, Fia och Tillan att dra hem till Tillan och occupera hennes "poolområde" hela eftermiddagen. Dåligt mycke stek om vi säger så, så nu är Ullis lite brunare i alla fall :) Fortsätter antagligen imorgon!

Men sen tänkte jag vara så duktig och dra till gymmet och träna, men tro på fan att det är stängt när man kommer upp. Dålig stil!

Ska plugga lite natur nu, om jag orkar vill säga..

Pusspuss

Onsdag

Godmorgon bloggen!

För en gång skull känner jag mig faktiskt rätt utvilad :) Och bra mycket gladare än igår :) Sovmorgnar är helt enkelt bra på alla sätt! Har bara två lektioner idag, Europan börjar vid tio och slutar kvart över elva, sen har jag ingen lektion förän halv tre.. Får se om vi måste ha någon matte, men vilket som tänker jag dra med Fia hem till henne och sola på hålet :) Sen blir det träningn efter skolan, skönt!

Ne nu ska jag käka upp min fil och klä på mig sen, vad sägs om jeansshorts, blåvitrandig tröja och gladiatorsandaler? Jp jag säger bara sommar!!

Pusspuss

The best you never had

Kollade ett nytt GGavsnitt ikväll precis som vanligt, gör dagen lite bättre.. Men kan verkligen inte släppa vissa saker, men va fan Ullis skit i det där, life goes on! I guess that´s it..

Har sovmorgon imorgon så gör inget om man är vaken lite för länge :) hehe Sitter och pratar med en av de personer som jag saknar i mitt liv just nu.. Men ni är allt för många.. Har utav någon anledning blivit så det senaste året..

Ska sluta tycka synd om mig nu och gå och måla naglarna ist, blir nog glad, eller?




You put me through so many emotions,
Now baby it's besides the fact,
'cause in your empty heart I had left a mark,
The best you never had
.

Vardags lyx

Om djävulden gjorde veckodagar skulle han ha gjort denna dag. Asså, svårt att beskriva hur en dag kan vara direkt imoprterad från helvetet.. Men det är så det är, ingenting har gått som det ska och allt är bara skit! Varför ska allt hända mig? Jag måste varit ritkigt elak i mitt förra liv..

Men när livet är piss och pina så finns det så saker som gör en gladare. Bland annat är det ett nytt nummer av Cosmopolitan (aldrig fel att ha när man ligger ute i solen och steker) och sen mina egna små älsklingar från Mavalva. Älskar deras så lack, lagom stora och rikgit snygga färger. Var sugen på några mer neutrala men frotfarande färscha och snygga färger, så det blev två nya idag, Poetic och Romantic. Två rosa varianter. Blir till att fixa naglarna ikväll.. Nu rycker det lite i smilbanden i alla fall :)

 

Tisdag

Kul när ens dag börjar med att man försover sig.. Vaknade tio över åtta och började halv nio.. Dra på sig mjukisarna och ett linne fort som fan och sen cykla ner till skolan. Hade fortfarande märken efter täcket när jag kom till skolan, haha!

Skrev nationellt matteprov precis, har verkligen ingen aning om hur det gick, men men, vi får se.. Hmm..

Har ingen lektion för typ halv två.. Blir nog lunch ute och sen en massa freetime..

Hehe, ska dra nu!
Pusspuss

Life is a rollercoaster

Andas in, andas ut.. Ibland är det det ända som hjälper, men oftast är det bara att försöka tänka på något annat för en stund och göra sitt bästa för att blir på bättre humör.
Livet har sina med- och motgångar men det känns som att motgångarna har varit bra många fler än medgångarna på senaste tiden.. Så om inte provet går någorlunda hyffsat imorgon så vet jag någon som ni inte bör prata med, för en motgång till och det är kört, det är i alla fall så det känns just nu..
Finns väl bara en sak att göra nu: Sätta sig på rummet, skruva upp högtalarna på max och sen somna till tonerna Life is a rollercoaster, för det är precis så det är just nu, och har jag tur vaknar jag med något som kan bli ett leende senare under dagen..


Im gonna smile cause i deserve to

Ännu en gymnasiekurs är avklarad :) Blev en rikgit kort svenska lektion, han inte mer än in och sen ut igen för jag var klar med allt i Svenska A så nu har jag inga fler svenska lektioner i ettan! So sweet! Eftersom sista delen i Matte A skrivs imorgon så kanske man har tur och får sluta tidigt på onsdag :P Typ kvart över elva, hehe. Man kan ju hoppas i alla fall :)

Sofia ringde mig och sa att hon fått operationstid i Uppsala på tisdag. Känns bra att du är på väg på bättringsvägar nu gumman :) Har varit riktigt efterlängtata från alla håll :)

Inge plugg ikväll så det blir en riktigt tidig kväll med massor av sömn för att ladda inför nationella matten imorgon
Så nu slänger jag mig framför soffan!

So long!


Måndag

Såg att det var 10timmar sen jag la in ett inlägg. Det skärmmande är att på 10timmar har jag alltså både sovit, gått upp och allt sånnt.. Tror inte att det är någon höjdare att sova så lite om jag ska klara av natinella matten imorgon och allt annat denna vecka, men men det löser nog sig det med :)

Veckan kommer nog bli relativt lugn, och det verkar redan nu som att helgen mynnar ut i fest :) Något att se fram emot helt enkelt :)


Har musik nu precis som varje måndag morgon det senaste året, men det är näst sista lektionen nu och det känns inte helt fel :)


Ska fortsätta med att göra ingenting!

Puss på er!


I try so hard..

Kom precis in från en lite promenad med Sofia. Skönt att komma ut efter denna dag som i största del bestått av fika.. Hmm, inge vidare direkt.
 



Men mamma fyller ju bara en gång om året, får skylla på det. Trots att det är lite kyligt ute på kvällarna så är det riktigt skönt och man känner att värmen är på väg till Sverige! Såå efterlängtat :) Så till nästa helg blire iväg och shoppa ni bikini (den från Stadium ni vet) Man är väl inte direkt i bikini-form efter denna dag, men tänker köra på stenhård träning nästa vecka nu när det inte är mycket kvar och jag vet ju att jag mår så mycket bättre när jag tränar. Tror att Filip blir mitt offer som får följa med upp så att man kommer till gymmet överhuvudtaget :P hehe Sorry grabben ;)

Ska äta upp mig underbara grekiska sallad från Statioil nu innan bingen väntar, sista skolveckan, hur underbart låter inte det?!!

Sov gott!
Puss

Från den ljusa sidan

Huvudet värker så jag vet inte vad jag ska ta vägen.. Men jag har ingen aning om det är vanlig huvudvärk eller vad fan det är, ont gör det i alla fall.. Blir väl till att slänga i sig några panodil och lägga sig i soffan och kolla på Sonwroller med mamma.


Det är inte lätt att vara positiv just nu. Allt är väldigt påfrestande och man hinner inte mer än göra en sak innan nästa är på ingång. Om 10dagar är skolan slut och jag tror seriöst aldrig att jag har behövt ett sommarlov mer än nu. Men det konstiga är att hur mycket jag än längtar till skolavslutning så börjar jag sakna allt som var och får en litet sting av ångest över det senaste året. Alla man verkligen kände för ett år sen är nu sånna som man lite lätt hälsar på på stan.
Men hur som helst så är det riktigt svårt att se livet från den ljusa sidan nu, och det spelar verkligen ingen roll hur många gånger någon säger till mig att det snart blir bättre..



I try to see the good in life
but good things in life are hard to find

Grattis Mamma!

Hipp hipp hurra hurra hurra! Idag är det min mammas dag :) Så dagen består av kalas och tårta :) Hehe
Lillebror skulle komma ner snart och då blir det grattning av oss och sen kan det hända att det kommer lite vänner och så senare på dagen.

Ha en toppen dag mamma!


Vad är väl en bal på slotett?

Det kan inte vara så mycket annat än underbart att få gå på bal! Emmas syrra var jättefin precis som alla andra. Två år MÅSTE gå fort, annars vet jag två som kommer bryta ihop ;) haha

Tanken var att vi skulle till Louise farfar idag med, men Ullis orkar verkligen inte.. Helt slut. Så det blir film och mys med mamma ist :) Skönt det med!

Ska sociallisera mig med mamma nu!
Ha en trevlig kväll :)


Lördag

Hej på er! Hoppas ni hade en trevlig fredag, precis som jag :)
Blev en massa mys och snack uppe hos Louise farfar. Så söt gubbe :) Började baka sockerkaka till oss halv tio, hehe så söt :) Blev inte allt för sent, var hemma strax innan ett. Tack för igår E.L.U.S.T! You rock!

Eftersom mamma fyller år imorgon har morfar varit hör hela dagen och ätit och så :) Men nu tänker jag överge dem ett tag för att smita hem till familjen Magnusson för att sen gå ner till parken för att tycka synd om mig för att det är två år tills jag får gå på bal.. För det är nämligen Vasagymnasiets Studentbal ikväll.. Emma, jag och Lou går i alla fall dit och suktar efter alla fina klänningar och drömmer oss bort tills det är vår tur :) Två år går väl rätt fort. Eller?

Ha det bäst!
Pusspuss

Party?

Vet inte om det blir Kungsör som planerat, men det lutar ändå åt en E.L.U.S.T-kväll :) (Emma, Louise, Ullis, Sophia, Tillan) Anders påhitt :P hehe Är i alla fall hela Tha Gals gänget ;) tihi
Blir mysigt och roligt vilket som :)

Kom precis ur duschen och Fia lär väl ringa snart. Blir en tur till stan där det är tivoli och underhålla Emil och Filip, sen vidare med brudsen :)
Blir lugnt men skoj helt enkelt!

Ullis måste sminka sig nu!
Men vi kanske hörs senare :P
Ha en toppen fredag!

HM Autumn/Winter 08

Det är någon vecka sen jag fick hem höstkattalogen från HM. Jag säger bara en sak: I love it! Allt är underbart! Alla färger, mönster, textiler, ALLT!
Jag älskar höst mode! Allt är mjuk och mysigt med samtidigt riktigt stilrent och ibland även med en tvist!
Kul att dom har gjort roligare bilder också, väldigt lekfullt :)

   


Nu ringde precis klockan och muffinsarna är klara, fika någon?
Ska fortsätta min jakt efter en ny jacka innan jag åker och handlar.

Hörs sen!

Förberedelser

Det är ju så att mor min fyller år på söndag (hon fyller ca.27 hehe), så det ska fixas och donas. Hennes underbara dotter ska baka muffins och damsuga och ha sig, medans hon själv ska göra ungefär samma sak (förutom muffinsen).
Jag tycker själv att det är roligare att ligga på mitt rum och kolla i HMkataloger och kanske sova en stund, men vad gör man inte för sin mamma? :)

Skrev mitt CV idag på samhällskunskapen. Kan ju alltid vara bra att ha ett om vi säger så :) hehe Så nu jäklar ska det jobbas, haha!

Verkar som att det kan bli utgång till kvällen :)

Baking time!

Förberedelser

Det är ju så att mor min fyller år på söndag (hon fyller ca.27 hehe), så det ska fixas och donas. Hennes underbara dotter ska baka muffins och damsuga och ha sig, medans hon själv ska göra ungefär samma sak (förutom muffinsen).
Jag tycker själv att det är roligare att ligga på mitt rum och kolla i HMkataloger och kanske sova en stund, men vad gör man inte för sin mamma? :)

Skrev mitt CV idag på samhällskunskapen. Kan ju alltid vara bra att ha ett om vi säger så :) hehe Så nu jäklar ska det jobbas, haha!

Verkar som att det kan bli utgång till kvällen :)

Baking time!

Fredag

God morgon!

Hoppas ni haft en god natts sömn, eller i alla fall bättre än min.. Hade svårt att smona igår och imorse kände jag mig som en vandrande zoombie.. Ingen höjdare.. Men trots allt så blev det inte slusk utan jeans, orangetlinne och hög knut mitt på huvudet :) Första fredagen på länge som ma känner sig lite snyggare ;) haha Men utan påsarna under ögonen hade det varit ännu bättre ;) hehe

Har samhällskunskap i datasalen nu och tanken är att vi ska komma fram till något om sommarjobb.. Blir nog bra, och nu gick Hans också så nu blir det chill och surfing så här på fredagsorgonen :P haha Ne ska väl kolla om jag har alla papper till sommaren, jämnkningsblanketter och allt vad det nu heter :)

Hörs senare :)
Pusspuss

Matte A

Hade nationellt prov i Matte A idag.. Hmm, vad ska man säga? Första delen tog tio min, men andra tog längre tid om vi säger så.. Efter 35min med en uppgift kom jag på svaret med 10min kvar.. Men att förklara ngt med siffror är fan inte enkelt.. Men men, svaret kommer väl om ngn vecka eller så..

En annan roligare grej idag var ju att det enbart är 2veckor till sommarlovet :) Weeeiho!
Något som är ännu roligare är att det bara är 2tyska lektioner, 2svenska lektioner och EN europakunskapslektion kvar! Fy fan var underbart saker och ting är ibland :)

Ska plugga på min sista engelskalläxa för ettan nu och sen ska jag ta mig en välbehövlig lur tills typ åtta imorgon :) Känns som att det blir en sluskdag, men förhoppningsvis party med tha Gals på kvällen, frågan är ju bara när den där mistern ska bestämma sig :P haha

Sweet dreams Sugerpies!


Lou, kolla vad jag hittade!!!!!

Tyska

Har precis pluggat en massa tyska med min lillebror :) Duktigt jag är, och han med hehe

Flyttade över bloggen till Publishme, egentligen bara en nyare version av blogg.se. Blir nog bra det med när man kommer in i systemet :)

Uppdaterar mer senare, ska ut en sväng med Sofiorna.. Skönt att kommer ut, för mitt huvud är helt väck!

See ya later!
Pusspuss

Torsdag

Hej!

Lika trött idag som jag var igår, om inte tröttare, hehe.. Blev som sagt födelsedgskalas igår för 18åringen, mycket mycket god tårta blev det, måste få receptet sen :P hehe

Om exakt två veckor idag är skolan slut!!! Yes, yes, yes! Som jag har längtat, blir förhoppningsvis en massa sol och bad, shopping och fest, innan det är dags att börja jobba... Hmm.. Blir ju chash i alla fall, hehe

Ska fortsätta leta tabs med Hermansson nu, efter idag är det bara 2musiklektioner till.. Det här blir ju bara bättre och bättre!!!

Pusspuss


Träningsvärk

Jag och Felix körde verkligen stenhårt på gymmet igår, och tro mig, det känns! Värker i axlarna och överarmarna, usch.. Men det känns ju att man var duktig idag :)

Som sagt Sofia fyller 18år idag :) Grattis ännu en gång :) Och jag tycker att dagen till ära kräver en bild, så varsegoda, the one and only, Sofia Andersson!

image187

SOFIA ÄR 18!!

För det är precis så det är, Sofia Andersson fyller 18år idag! Gammal som stryk är hon nu :p haha Eller i alla fall vuxen hehe
Så till kvällen blire tårtkalas hemma hos fröken Andersson, hoppas på massor med ballonger och fiskedamm :P

Ska fortsätta plugga nu, men ha en toppen dag gumman så ses vi ikväll. <3<3

Tisdag

Tror att jag är ännu tröttare idag än jag var igår.. Men men, inte så många morgnar till innan helg haha, man får försöka se det från den ljusa sidan :)

Har haft en lektion än så länge, kanonkul med historia! Eller inte, höll på att somna som vanligt.. Måste bli ändring på det, men det tar vi tag i till tvåan ;) hehe

Ska vara rektorsinfo 10.45 så man ska väl börja röra sig bort mot aulan. Hoppas han har något roligt att säga, för det brukar finnas en viss risk för att man somnar i aulan annars.. Hehe :)

Men ska kila nu, hörs sen!
Pusspuss

Plugg

Blev inte så mycket uppdaterat idag.. Pluggade typ hela kvällen med Fia. Går riktigt bra hurru :) hehe Så nu sitter hela WW2 och engelskaglosorna ;) hehe


Fia och jag fick för oss att lyssna på en massa disney låtar. Inte helt fel säger jag bara :) Vi gjorde även ett annat fynd, Sailor Moon! Hur bra var inte den serien?!?! Och då ska vi ju inte tala om signaturmelodin. Åhh vad jag önskar att jag var sju igen!


Kunde inte sova natten tills idag så jag låg och tänkte en hel del, och när en låt börjades spela i iPoden kom saknaden efter dig tillbaka. Den ligger och lurar hela tiden, men det är så lite som en bild, en låt eller en plats som gör att saknaden efter dig blir rikgit rikgit jobbig.. Har blivit så nu för tiden att vi inte pratar så mycket mellan varven, men du ska veta en sak, you are irreplcaeble..


Ska packa träningskläderna nu, blir gymmet med Filip efter skolan :) Dags att lyfta lite skrot igen ;) haha

Sov sött!


Måndag

Helt jäkla slut! Det är det ända jag känner, slut.. Usch, trött som satan.. Tur var det att skolan gick fort. Men som vanligt fortsätter skolan när man kommer hem, idag blir det WW2 och engelska.. Tur att Fia är här och suportar mig ;) hehe

Blev intervju med tidningen om Urix efter skolan. Tänkte hoppas över det i ren protest, men var där i alla fall.. Kommer väl med i tidningen i onsdag..

Ska plugga nu och hoppas på lite käk snart, hungrar ihjäl!

Pusspuss


Hur man blir av med en kille på 10dagar

Det är precis så min kväll har spenderats, bara jag, Kate och Matthew :) Kan en söndagkväll bli mysigare? Jo, jag tror nog det, men ändå :) hehe

image186

Annars spenderades dagen på badet med två av mina tavoritflickor, Sofia och Sofia :) Blev solning, bubbel och en massa snacka som vanligt :) I like it :)
En hel del OTH har det blivit den här helgen också, undrar varför? ;)

Klockan är mycket och det börjar bli dags för att ladda in för näst sista veckan med lektioner innan sommaren.. Så time for bed! Sweet dreams sugerpie :)

P.S. Verkar som att internet är tillbaka :)



Ett under!

JAG HAR INTERNET! Men antagligen bara en liten stund så jag får skynda mig :P hehe

Vart mys hos Fia ikväll, eller ja, man känner sig ju i vägen ibland om jag säger så.. Men Emmisen och jag hade skoj, Sunes jul är ju skoj så ;) haha

Helgen lär bli lugn, vädret suger och man har ingen riktigt ork, bättre att ladda inför de två sista veckorna..

Ska antingen sova eller kika mer på OTH ;) Eller så kan jag ju bara titta på bilden som jag fick av Fia, sååå snygg ;) haha

Sov sött!

image185

Fiaaaa

Hemma hos Sophia Nilsson. En rödhårig, kantig brud som tror att hon är nått ;) haha En liten skit är hon också, bara 16år! Haha :P Hon ringde över mig och bestämmde att vi skulle käka pizza med Emma och sen se på film till kvällen, blir nog mycket mys om jag får bestämma film! Haha Men det lärjag inte få göra eftersom jag har velat se på chickflicks hela dagen, mycket pga nattens dröm, blev kallad patetisk för det i skolan, men så illa tycker jag inte att det är ;) haha Om Fia och Emma bestämmer så blir det nog skräck.. Hmm, får se får se :P

Ska dra med Fia upp på stan nu och käka, så får det bli!
Ha en toppen fredag babes!
Pusspuss

Torsdag

Godmorgon!

Hoppas alla sovit gott :) Sitter i skolan och det var inte dåligt svårt att ta sig hit imorse.. Gick upp vid åtta så det blev till att trampa rikgtigt ordentligt imorse, haha! Men man får väl skylla sig själv..

Har musik nu, skit tråkigt., men det är ju inte allt för lång tid kvar i skolan nu,såå skönt..

Fick tillbaka mailet med svenskauppsatsen, mycket missnöjd om jag säger så, trodde det gick bättre.. Skit också, där rök mit betyg i svenska a.. Bahhhhh!

Ska fortsätta leta låtar och öva på Scarbought something och sura.. hehe..

Pusspuss

Internet, igen..

Återigen har internet hemma försvunnit.. Lack! Men men, får utnyttja skolan så länge, men eftersom Ulrika var sjuk igår så blev det inget blogganade.. Hoppas de kommer tbka snart, eller så får jag väl skaffa ett eget helt enkelt :P haha

Har varit lugnt så här långt i veckan.. Mycket plugga bara, men efter idag är det slut :D:D:D För denna vecka.. Men men bara två veckor till sen är det slut på ettan , me like!
Planeringen för sommaren är ifull gång. La precis på papprena om sommarjobb på SAAB v.29-32. KOmmer bli skönt att ha pengar för en gågn skull, haha! Mycket shopping blir det självklart också :)

Blir fotboll ikväll :) Ska bla kolla på snyggaste Fisen som ska spela ;) hehe Bara det inte regnar..

Vi lär väl höras imorgon igen, i hope :P hehe

Ha de bäst!
Pusspuss

Sofia och Sofia

Jo, men visst blir man glad när det helt plötsligt ringer på dörren och ens favorti flickor står där, det blir man :)
Så det blev en promenad med Sofiorna och en massa snack om i princip allt och ingenting :P hehe
Och tro mig har jag fått höra att det bara är 10dagar tills Sofia fyller 18.. Haha, lär väl få höra det ungefär ända tills jag fyller 18, och då jävlar är det Soos tur att få hörat :P mohaha!

Tänker dra mig mot sängen nu, behöver all sömn jag kan få, för nästa vecka är den sista utmaningen innan sommaren. Bara en jobbig vecka och sen är det bara att glida i två till.. Sen har vi klarat hela ettan, fattar det fotfarande inte.. Har gått såå fort, helt galet! Haha

Men som sagt, ska sova nu och med mig tar jag Michael Bolton och en massa smöriga kärleksbalader, haha
Sov sött!

T som i tyska

Mums, älskar verkligen tyska.. Fan vad trött jag är på allt vad tyskgrammatik heter! Usch och fy och blä!
Bara för att det är så synd om mig gick jag och köpte en glass på macken. En Calippo Refresh, dåligt god. Kommer bli många sånna i sommar känner jag på mig :)

image184

Ska väl ta tag i tyskskiten nu igen.. Baaaaahhhhhhhhh! (Som våra tyska vänner skulle ha sagt )

En vanlig söndag kväll

Vad är en söndag kväll utan OTH? Jo, ingen söndag kväll! Haha, mor min jobbar kväll så jag tänker bänka mig framför tvn när jag diskat undan och vänta på OTH, kanske sova en stund och plugga lite.. Inte helt omöjligt att det blir en promenix med Soo efter mitt dunderviktiga program :P haha

Ska fixa naglarna nu ;)

image183

Bikinitider

Om typ 3veckor är det skolavslutning och det känns som att man borde ha allt till sommaren klart då (särskilt om våra planer går igenom v.24!) Så jag har satt igång med bikinijakten! Årets största val känns det som ibland haha. Och utav någon konstig anldnin känns det som att man måste köpa en ny varje säsong. Och tro det eller ej, jag har hittat mig favorit i år! Den SKA jag ha :D haha (lär ju dock vänta tills den 27de när pengarna rullar inte igen haha)

image179
image181
Bikinin kommer från Stadium och kostar 300spänn, min plånbok gillart :P haha

Shteeeek!

Älskar solen! Finns fan inget bättre, mums! Haha! Har legat ute i typ en och en halv timme nu, inte helt fel! Ska väl ut snart igen :) Min gode vän Anders frågade om man skulle med ut och spela fotboll så det kanske blir lite fotboll så här en söndagseftermiddag :) Är verkligen sämst men va fan, om inte annat kan man ju sola :)

Kollar i nya HM katalogen samtidigt som man bättrar på brännan :P Lite små knäppt att ligga och kolla höstmodet när det inte ens är sommarlov än :P haha Men allt är såå fint! Älskar att shoppa höstkläder! Verkligen min shoppingårstid :)  Jag kom och tänka på att bilderna är väldigt lekfulla och roliga, jag tycke ratt det blr så mycket roligare att titta på :) hehe

Har även datorn med mig och kikar på Forever21. Sjuuuuuuuuk snyggt! Så fort förskottet på lönen kommer i sommar blir det att skicka iväg en beställning! Galet söta klänningar och kostar i princip ingenting! Min slags affär :P haha

Men ska shteka (som Chrille skulle sagt :P) vidare nu!
Hare bäst!
Puss puss


IKEA

Kom precis hem från Västerås med pappa :) Mysigt att bara umgås han och jag för en gång skull, händer inte allt för ofta :/ Blev en sväng på BilTema och sen vidare till IKEA. Köpte några nya tavlor, har ju planer på att göra om mitt rum i sommar så jag satsar på svarta ramar (riktigt snyggt när det är svartvita bilder till) . Köpte en stor anslagstavla som ska målas svart, har ett litet projekt på gång med den och sen blev det två svarta ramar och en svartvit bild också. Om jag får som jag vill kommer rummet bli toppen :) Måste bara se om jag får måla om nu.. Men det löser sig!

Ska sticka ut på balkongen nu och tare lugnt inför eftermiddagen, kommer bli jobbigt.. Men vi får ta det som det kommer..


30grader

Jag trodde jag skulle smälla av imorse, termometern stod på 30grader ute, inget mig emot, men 30grader i mitt rum! Nej tack, inte klockan nio en lördagmorgon när jag ska sova.. Blää

Kvällen spenderades med Tillan och Fia hemma hos Tillan. Galet mys med täcken och tända ljus :) hehe

Måste skynda mig nu, pappa kommer och hämtar mig snart och då bär det av till IKEA. Nice, hoppas kunna inhandla lite nytt till rummet :)

Ha en bra lördag!
Pusspuss

Fredags lyx

Gissar på att det är en så där 22grader varmt ute och jag har ockuperat balkongen! Helt underbart väder, om jag inte miss minner mig helt var det något åt det här hållet så här dags förra året också :) Favorit i repris :) hehe

Sitter här ute i väntan på maten med datorn, GLAMOUR, "En shopaholics bekännelser" brillsen och massor med iskallt isvatten :) Efter en dag som idag känns det som att man behöver ta det lugnt en stund..

image176

 

Ha en bra fredag!
Pushej!

Full fart mot helgen

Äntligen är det fredag! Skolan är slut, hade bara två lektioner så det var snabbt avklarat och nu har man hunnit käka och det ända jag tänker göra nu är att slänga mig i sängen och sova. Har inte blivit så mycket av det i veckan..

Känns bra att svenskaupspatsen blev skickad igår så nu behöver jag inte tänka mer på den heller, softish :) hehe

Ska sova nu, lär som sagt inte bli så mycket sömn ikväll..
Pusspuss

Det är snart slut, snart..

Fattar inte hur saker kan bli som dom blir.. Jag blir så trött, all min ork är slut och jag önskar att jag fick åka härifrån nu.. Går på sparlåga hela tiden, vart hittar man energi när den är slut? Vad är det som får en att orka gå upp ur sängen? Jag tror jag har svaret, men ibland blir jag skeptisk..

Du fixar det här, jag vet det. Du är så mycket starkare än du tror! Kämpa lite till, bara lite. Du betyder så otoligt mycket för mig jag hoppas att du vet det..

It´s only life

Plugg, plugg och mer plugg. Blir så jävla trött på det.. Men vad var det vi räknade ut i skolan idag? Om fyra veckor så här dags har vi sommarlov! Sommalov :D Känns långt bort men icke då :) hehe

Fick besked från SAAB om sommarjobb idag, blir där v.25-27 så Elin får antagligen klara sig själv på fönsterputsen, sorry bruden..Men tjänar bra mycket bättre på SAAB än kommunen men står i alla fall på komunens väntelista och de skulle höra av sig nästa vecka om de har ngn plats ledig, så att Ulrika kan tjäna ännu mer kosing :P haha

Men det var inte det ända försvarsmakten hörde av sig om idag.  När jag kom hem låg det ett brev från Pliktvärnet på köksbordet. Vad säger ni? Lumpen är väl inte direkt ngt för mig? Haha

Det som är bra nu är att jag har världens bästa Fia här bredvid mig som peppar mig genom allt plugg. Vad vore jag utan dig? Finns här för dig gumman, det vet du <3

Ne nu måste jag verkligen ta reda på vad LAS är för ngt :P haha

Pusspuss

Grey´s

Blir ett efterlängtat avsnitt av Grey´s Anatomy och sen bingen och som sällskap har jag självklart HMs höstkattalog som låg så fint på hallmattan igår :) Och antaligen även tyskaglosorna och svenskauppsatsen.. Mums..

Tänkte också berätta om en väligt god vän till mig som ska på utlandspraktik i sommar. 3veckor i USA, hemma en vecka och sen 2veckors språkresa i Dublin. Men jag är INTE avunsjuk, inte alls! Kul för dig liksom ;) haha Pratar självklart om allas våran Sofia Andersson (som för övrigt tjatar hål i huvudet på mig om exakt hur många dagar det är kvar tills hon fyller 18). Kommer sakna dig något grymt gumman, går inte att beskriva. En vecka i Tyskland var länge nog.. Så det är en jävla tur för dig att du kommer hem en väda ;P haha <3<3<3

image173
image175

This is how a heart breaks

Tyckte att jag var så pigg igår, men nu är det kört igen, trött som en gnu det är precis var jag är! Somnade på soffan, inte dert bästa kanske :P haha Men skönt var det i alla fall :) Lika skönt som att solen sken hela dagen och jag och Johanna bar ut fotöljer i solen och glassade i en timme, snackade en massa Yrrol citat och irriterade alla andra ;) haha

Mamma kom precis hem från Åland så nu blire biffa M&Ms till Grey´s ikväll ;) Mys :D haha

Ska skriva lite mer svenska nu

Pusspuss

Internet

Internet hemma har pajat så nu kan jag inte göra ett skit på datorn hemma.. Jippe, fan vad duktig jag är!

Får skriva så mycket jag kan och hinner i skolan men man ska hinna med det också, är galet mycket nu..

Sov hos Fia inatt för mor min är och svirar på en Finlandsfärga ;) haha hoppas du har det bra morsan :)
Blev en massa glass, Desperate Housewifes och plugg. Skrev klart nästan hela svenska uppsatsen, mäkta stolt, lite framförhållning för en gång skull ;) Blir mer plug efter skolan idag.. Hmm, vad tycker vi om det? Inge vidare va?

Har Europakunskap nu men det går så jävla trögt och arbetet ska vara klart på onsdag nästa vecka.. Drygt som fan, men men vad gör man inte för skolan, klart som fan jag lägger ner hela mitt liv och hela min själ i arbetet om judarna i Europa, eller inte.. Haha

Ska jobba vidare nu!
Hare bra!
Pusshej!

Plugg, kladdkaka och Fia

Nu räcker det med svenska för en stund. Tänker ta med mig naturen och sätta mig på cykeln till Coop, handla grädde sen blire kladdkaka och plugg hemma hos sötaste Fia :)
Blir fett med mys, haha ;)

image172


så tare lugnt på vägarna i Boga :P vi kanske ses ;) hehe

Måndag

Fy satan vilken lång dag det var idag! Höll på att somna på i princip alla lektioner. Inte bra Ulrika! Vet inte direkt om någon lektion över huvudtaget var intressant, men jag skulle säga att det inte var ngn sådan! Hehe..

Fick äran att sitta bredvid födelsedagsbarnet på samhällen :) Grattis Fisen! 17 är ju faktiskt ingen ålder :P haha

image171

Har hur mycket som helst som ska göras denna vecka.. Ett stort jävla svenska arbete som ska vara klart på fredag, samhällsläxa tills på fredag, tyska till torsdag, svenska till onsdag, natur tills imorgon och engelska tills imorgon! Ja ni ser ju själva,  just my luck!

Så det är väl bara att sätta igång, uppsatsen är i alla fall prio ett... Men något som gör en glad är ju att det bara är en månad kvar till sommarlovet idag! Är det ngt som är mer efterlängtat just nu? NEJ!

Time to study!
Pusspuss!

It´s only life

Promenad med Emma

Blev en promenix med Emma på kvällskvisten. Skönt att komma ut i den friska luften efter att ha suttit på tåget hela dagen. Fin majkväll i Arboga i alla fall :) Blev en massa snack och sånnt :) hehe

Dagens höjdpunkt var självklart OTH :) Längtar redan tills nästa söndag. Hon som spelar Mia i serien heter egentligen Kate Voegele och är helt klart grym! Älskar hennes röst! Sitter och lyssnar på hennes skiva Don´t look away, bäst just nu! :)

No good spelade hon i kvällens avsnitt, bäst bäst bäst!



Ska sussa nu!
Sweet dreams
Pusspuss

Hemma igen!

Jag är trött, jag är trött, jag är jätte jätte trött!

Helgen har varit jätte skoj och man har lärt sig massor, men fy fan vad skönt det är att vara hemma! Helt galet skönt att få ha sin egen säng, sitt eget badrum!

Efter den här helgen är jag kung på teckenspråk också, så jävla ball :) Och en autograf rikare ;) hehe
Orkar verkligen inte berätta om allt som hänt i helgen, men slänger in lite bilder som kanske ger er en aning om vad som hände :) hehe

Hare bäst!
Pusspuss

       
klicka för att förstora

image170
avslutar med en bild på mig och baby!
Hoppas foten blir bättre gumms!
Och du är fan skylldig mig BIG TIME efter den här helgen ;) haha

Malmö, here we come!

Godmorgon!

Hoppas alla hade en toppen valborg, det hade jag :D Trotts regn och andra motgångar som skavsår så tog vi oss hem barfota till klockan ett. 
Massa brudar hemma hos Anna först på käk och SingStar, kan det börja så mkt bättre? Haha Sen drog vi vidare, han säga hejdå till Wille också, ses snart igen Pussgurka!

Tack för en toppen kväll! Bilder kommer senare

Om ca. en timme går tåget mot Malmö med UFM. Ska bli riktgit skoj, dock är man sliten och efter 4timmars sömn så vet jag precis vad jag ska göra hela tågresan: SOVA!

Ska packa det sista nu, men hare bäst här hemma så länge och vill ni ngt så nås jag på mobilen.
Don´t miss me to much!
Pusspuss

RSS 2.0