Högt upp på önskelistan

Jag har hittat en av de sakerna som står riktigt riktigt högt upp på min önskelista till julen. Självklart pratar jag om samlingsboxen från Kent: Box 1991-2008. Jag har många gånger tänkt att jag ska samla ihop alla Kent skivor, och nu har jag chansen. Så snällla snälla tomten :)


Annars så är naglarna fixade tills imorgon och ska snart plocka ordning på allt som ska med hem till Ellinore. Blir en sväng med körning med far imorgon också, vi ska plocka vitmossa till adventsljusstaken, tradition! Sen har jag hittat ett bra förslag till håret imorgon! Och sminket det finns i huvudet nu, kläderna blir riktigt bra, så nu är det bara att invänta morgondagens kväll! Det ska bli så kul!


Blir nog något som detta imorgon

Slapp dag = dåligt bloggande

Jag har inte gjort allt för mkt idag.. Har fixat lite med min kjol tills imorgon och lite annat smått och gott. Kollat en del på tv också och sen bara slappat..

Annars blir kvällen lugn, men värre blir det imorgon :D

Hörs kanske senare


Det bådar gott!

Blev tee och Pelle Svanslös med mamma framför tvn hela kvällen. Mys! Särskilt när det regnar/snöar utanför. Sitter och pratar frisyr med Anna tills på lördag. Tur jag har att hon ska fixa mitt hår eftersom hon är grym på allt sånt ;) Hehe Så jag tänkte att jag ska sätta mig och kolla runt lite på några Röda Mattan-bilder och hitta lite insperation :) Har snart bara maken kvar att bestämma, men jag tror att jag har den hyffsat färdig i huvudet. Säger bara det att jag och mina brudar kommer vara H-O-T på lördag. Vad jag längtar!


 En 4 på kul/nöjen, bådar riktigt gott inför helgen, eller hur? ;)

Det är inte ens november!

Nu är det gjort, den första snön har fallit över Arboga och nu är alltså vintern här, eller? Jag hoppas verkligen att vi kan få ha lite mer höst först och att det är ett tjockt snötäcke över stan vid första advent.

Men men det är väl bara att gilla läget antar jag, men nåde den som har fixat snön om jag inte kan cykla till skolan på måndag!

Kladdkaka? Ja tack

Jag tycker inte om när det är så här kallt ute.. När man är utomhus och kanklä sig varmt så är det mer okej, men när man sitter inne och man fryser tills man dör så är det inte fullt så skoj.. Men men skulle ha satt mig och skrivit matte men jag har miniräknaren i skolan och jag kommer inte in på Rexnet och kan kolla vilka tal som skulle räknas...

Bara för att jag inte har så mycket att göra så blev jag lite sugen på kladdkaka, så jag ska nog gå ut i köket och slänga ihop en :) hehe lite torsdagsmys med mamma och en bra film, låter trevlig va? :)

Btw jag har tagit kort på mina nya köp nu så jag måste bara orka lägga in dom på datorn ;)

Stockholm

Som sagt Tillan och jag tog bussen till huvudstaden igår. Riktigt mysig och bra dag! Shoppade inte ihjäl oss men det som skulle inhandlades hittades om vi säger så hehe :) Ska ta kort senare om jag orkar och visa er :) Var hemma vid åtta och sen cyklade mor och jag och mötte Carro som skulle sova här över natten. Blev tee och massa snack när man kom hem sen. Och ja jag somnade som en stock! Haha

Idag har jag inte gjort ett skit.. Tänkte att jag skulle plugga undan en del, men sängen var mycket skönare! Ska väl plugga lite i kväll tror jag.

Måste byta om nu ska upp på stan och handla och hämta mina omklackade skor! Sweet!

I väntan på..

.. Tillan så är det ju en jäkla tur att OTHavsnitet har blivit uppladat! Mums haha Har hunnit städa undan en massa också så jag tror att hon ska överleva en natt i mitt rum haha. Annars så har dagen varit väldigt lugn, skönt!

Ska kolla vidare på OTH nu!

Tisdag

Hejsan!

Klockan börjar närma sig halv ett och det känns som att det kan vara dags att klä på sig.. Eller ja något åt det håller i alla fall. Ska upp på stan om en stund och uträtta några ärenden och sen blir det bara chill hemma resten av dagen. Har suttit och väntat på OTHavsnittet från USA igår men icke.. Det verkar som att ingen amerikan vill ladda upp gårdagens avsnitt så vi skiter väl i det då..

Nog med skit snack, ska klä på mig nu!

Något att se fram emot

Ne vet ni vad, jag tror jag går och lägger mig nu. Får bli en tidigt kväll för jag är verkligen skit trött.. Kanske lägger mig och läser eller klickar igång någon bra film, sounds good to me!

Morgondagen verkar bli lugn. Skönt eftersom man måste börja tagga till Stockholm, ska bli så roligt att umgås med Tillan en hel dag, händer allt för sällan. Kanske bli ännu mer planering angående dagen med stort D, även om det är 5månader kvar så måste man ju ha något riktigt kul att se fram emot! Och eftersom Tillan bara är 20min äldre än mig och vi delar födelsedag måste vi ju göra något tillsammans :)

Natti!

Summer 09

Jag dör! Det är så mycket snyggt i kattalogen att jag bara vill beställa allt NU! Men det känns ju lite onödigt att beställa sommarkläder i oktober.. Men sen frammåt februari/mars så ska vi nog slänga iväg en stor beställning :D haha
Har iallafall blädrat igenom den tå tre ggr nu och märkt ut allt som jag skulle vilja ha, precis som jag alltid gör när jag får årets höst eller vår katalog. Det är helt enkelt så att min egna slags bibel för vår/sommar09 kom till mig idag and it will be magic ;)

Annars så var det mysigt med fika och så med mamma, lånade nya boken så nu kommer väl jag ligga hemma och läsa hela veckan, haha. Lämnade även in mina klackar på omklackning så jag kan dansa hela natten lång på lördag, looking forward to it!

Tror jag ska plocka undan lite på mitt rum en stund, det kanske kommer en otroligt pedant person hit imorgon och hon skulle deffenitivt få en hjärtattack om hon gick in i mitt rum nu, och jag som tycker det är rätt städat för tillfället, haha!

Monday morning

Vilken bra morgon det är! Har ätit en stor frukost och dagens planer är att fika med mamma och låna När jag hör din röst. Känns som att det kommer bli en riktigt skön dag! Och aldelles nyss landade H&Ms vårkatalog på min halmatta! Mums! Så nu vet jag hur jag ska spendera någon timma av min dag :)

Hörs lite senare!

Nya pjuks?


Ge mig! Hur snygga är inte dessa ankelboots från DinSko? Jag vill ha nununu! Och allt för dyra är dom inte heller kan jag lova ;)

Ne ska gå och lägga mig nu tänkte jag.. Kom upp en massa taknar i huvudet nu på kvällen som jag inte riktigt vet var jag ska göra av.. Men jag är glad att jag har er, vet inte riktigt hur det hade gått annars och hur klarade jag mig utan er för ett år sen? Jag har verkligen ingen aning, men ni ska veta att jag har så sjukt kul med er och jag vet att jag kommer ha er vid min sida länge till! Ni vet vilka ni är.. Natti!

"Akvarium som är så ovanligt vanligt"

Sitter med mamma här hemma i soffan och kollar på julkalenderna för några år sedan, nämligen Pelle Svanslös. Det är så sköna kommentarer och det är så roligt haha, perfekt underhållning en söndagskväll. Julkalendrarna var verkligen mycket bättre på den tiden jag var liten, jag menar vem gillade inte Mysteriet på Greveholm? Eller Jul i Kapernaum? Och Sunes jul! Det är ju en ren klassiker! Nu förtiden är det typ tio minuters avsnitt helt och hållet utan handling.. Synd om de stackars små barnen som inte får någon som helst julkalenderskultur.



det var bättre förr..

Someday you'll know that I was the one for you

Då var det dags att sticka upp till bion igen.. Känns väl så där att stå där och hosta och när man pratar låter det som om man har en tennisboll i halsen.. Men men, det är väl bara att köra på. Sen ska jag handla lite till frukost imorgon eftersom mamma är ledig blir det en storfrukost imorgon. Kvällen kommer tyvärr inte spenderas framför OTH eftersom jag jobbar men när jag kommer hem blir det först till att skriva klart svenskan och sen kolla på någon jätte bra film, sounds good ha?

Ska väl dra på mig jackan och stövlarna och ta mig ut i regnet igen.. Något bra är ju att i lurarna spelas Somday we'll know riktigt högt. Jag bara älskar den låten!!

Snorunge

Godmorgon!

Förkylningen sitter i, kul.. Vaknade och kunde inte andas genom näsan och nässpray är inte ens att fundera på eftersom jag får ont i näsan av det.. Great! Hoppas att det försvinner så snabbt som möjligt! Annars så blir dagen lugn idag. Ska jobba lite vid två och sen en sväng vid sex igen. Så det blir en lugn dag. Men nu måste jag få i mig lite frukost för annars kommer jag dö av hunger!


Flumhumör

Nu är jag hemma igen. Fast det hade ju inte varit några fel med att vara kvar hos Ellinore eftersom det är förbannat tråkigt att bara sitta hemma en lärdagakväll, men vi taggar väl till nästa helg :) Boyan och jag började kolla på Sagan om Ringen, men jag var på flumhumör och bara låg och babblade hela tiden och efter ett tag blev Boy likadan så då stängde vi av och skrattade ist. Haha fy fan vad underbart det är att man har vänner som man kan vara precis som man är med. Mer kan jag inte säga!
Just nu har jag beslutsångest angående vilken film jag ska kolla på.. Det står mellan Casion Royal och Once, action vs. love.. Hmm bra fråga men det lutar faktiskt åt lite Bond så här när natten börjar. Japp så får det bli!

Hörs imorgon, natti!

Dancing on the moon

Det var faktiskt riktigt kul att titta på handboll. Mycket mer drag än när man tittar på tex fotboll, men en sommarkväll med solen i ögonen uppe på Ekbacken och Södra på plan det slår ju faktiskt det mesta! Så nu längtar vi till sommarn igen ;)

Blev lite käk med Boyan efteråt och nu sitter jag hemma i hennes lilla lya och det ska tydligen bli Sagan om ringen maraton. Fast jag är inte direkt något stort fan av dom filmerna men men, kollar nog på första och åker hem sen hehe Men det är så sjukt skönt att sitta hemma hos Ellinore och inte göra direkt någonting. Bara umgås, kolla på film och chilla. Ikväll får vi sällskap av Anna, morötter och dipp också :D haha Undrar om jag vågar mig på att gå och sno Ellinores Fellingsbro-tröja? Hmm, tufft val haha


Helt klart den låten jag blir gladast av just nu!

Someday we'll know if love can move a mountain

Hejsan allihoppa!

Blev en riktigt lång natts sömn! Helt underbart att fortsätta ligga kvar i sängen och veta att man inte behöver gå upp tidigt på en hel vecka! Har alltså legat i sängen tills nu och kollat på film.
Så vad händer idag då? Herman hörde av sig för en stund sen och frågade om jag skulle med och kolla när Larsson spelar handbollsmatch, kan väl vara kul tänkte jag. Så kvart i tre ska jag möta Herman och Boy utanför Vasahallen för att kika på handbollsmatch. Tror att jag har varit på handboll en gång i hela mitt liv, så det kan ju blir intressant ;)

Btw så mår jag mycket bättre idag faktiskt. Jag är ju fortfarande förkyld men lite mindre eller nått åt det hållet i alla fall haha. Ne ska hoppa in i duschen nu och göra mig iordning. Hörs senare!


Me and Larsson strikes a pose in Germany

.. to be only yours one day.

Alla är så otroligt glada. Hade verkligen inte kunnat kommit mer passande än beskedet om festen nästa helg. Åh vad jag längtar! Då är det jag och mina brudar som äger dansgolvet! Vi kommer ha så roligt, perfekta slutet på detta höstlov kommer det bli :) + att jag och Elin ska sova Tetris, jag menar kan det bli bättre? Nope!

Ne ska nog lägga mig och kolla på antingen A walk to remember eller Förtrollad. Är på så bra humör att det känns som att förkylningen är som bortblåst och jag lär inte kunna sova på några timmar eftersom jag är så förbannat jäkla glad :D I hope this feeling lasts forever.. Natti!

FY FAN VAD UNDERBART!

Fick precis ett underbart besked! Den första november dansar vi hela natten lång i Medåker! Nu är det bara att tagga en hel vecka för att få ett tokkul slut på detta höstlov!


Maskerad i Medåker i  mars, favorit i repis? ;)


That's hot

Sitter självklart bänkad framför Idol! ABBAtema gör ju inte saken sämre. Älskar verkligen ABBA, bästa musiken att tagga till innan fest, skit bra att plugga till och man blir så sjukt glad av det helt enkelt!
Sen så sitter det ju en väldigt stilig karl i juryn också, pratar självklart om Andreas Carlsson. När jag var på Konsum här om dagen såg jag omslaget på oktober nummret av King och jäklar asså, vad mer kan man säga än HOT HOT HOT!!


Bilden är lånad från Kings hemsida.
Asså kolla blicken!

Man kan inte bromsa sig ur en uppförsbacke

Känns som att det mesta går emot mig just nu.. + den här jävla förkylningen.. Det har ju inte blivit bättre på det senaste 5timmarna, men inte direkt sämre heller. Men fan vad trött jag blir på att inte känna att man kan göra vad man vill för att kroppen värker och allt man vill göra är att sova, och sen har jag inga bra filmer att se på heller..

Tillan hade skrivit en lista med det hon INTE fick köpa i Sthlm, kanske vore en bra idé ;) hehe

Tänker lägga mig och kolla på SATC igen och tycka synd om mig själv..


Bara för att muntra upp mig kan ni väl ge mig denna underbara klänning från Vanessa Bruno Athé, snälla..

En sjuk tjej

Vad jag tycker illa om att vara sjuk, är verkligen inte roligt att snora, host och knarka Ipren.. Man får väl hoppas att det går över så fort som möjligt, har ju ingen lust att vara sjuk hela lovet..

Filmen igår var rätt kass, men det var mysigt ändå :) Jag var helt sjukt flummig igår kväll så jag var väääldigt speedad men jag tror att det var rätt lugnt med de andra ändå ;) Kom hem strax efter ett och kollade lite på tv innan jag somnade vid två. Och hur skönt var det inte att få sova och vakna innan klockan ringde och känna sig utvilad, var riktigt skönt! Så jag tror att jag ska sätta mig och skriva klart svenskan när jag kommer hem från lunchen med tjejerna, Även fast vi är lediga så är det väldigt god mat i skolan idag så vi tänkte åka ner och käka lite tacos, mums! Ska möta tjejerna om en halv timma så det börjar väl bli dags att göra sig klar nu.. Hörs senare när jag kommer hem!


Lets get scared

Har såsat framför tvn sen sist, blev ingen svenska utan bara en jäkla massa Sex and the city, bra mycket roligare om ni frågar mig haha ;)

Har bytt om till mjukiskläder nu (leggins, Vasa-tshirt och konfirmandtröja, the best haha) och ska sätta på mig jackan och cykla iväg för att möta Elin. Måste förbi Konsum och köpa halstabletter också eftersom halsen bara blir värre och värre..

Hoppas på att filmen är bra nu och att jag kommer bli skit rädd haha ;)

Hörs antagligen imorgon igen,  natti!


Larsson, Elin, Herman, Anna och Boy i Tyskland.
Några av tjejerna som ska till Boyan ikväll :)

Scary aha?

Äntligen är det höstlov! Hur underbart är inte det? Blev en lugn dag i skolan, satt mest och väntade på att redovisningen skulle börja. Gick väl bra tror jag :) Så nu är det slut! Andra projektveckan på Vasa är avklarad, sweet..

Efter skolan blev det bara att lugnt hemma, sov en stund eftersom vi ska till Boy ikväll och kolla på skräckfilm, fan vad kul! Älskar att titta på skräckisar, underbart att bli skrämd ibland haha Jag och Larsson är i alla fall riktigt taggade! Ska möta söta Elin om två timmar sen får vi se när man kommer hem i natt. Vi är lediga imorgon så det kan bli sent ;) haha

Tror jag ska göra lite svenska nu, då har jag ju den avklarad i alla fall..
Hörs senare!

Sjuk?

Är det så att jag ska gå och bli sjuk nu? Hade hoppats på att jag bara inbilade mig att jag hade ont i halsen.. Men så verkade det inte för nu gör huvudet ont och det känns som att jag kommer vara måttligt täppt i näsan imorgon. Vilket kul lov det kommer bli..

Jaja, ska väl gå och lägga mig nu, och jag som knappt är trött.. Natti!

Fikamys

Riktigt bra eftermiddag tycker jag :) Jag kom på den emenenta idéen att vi skulle gå och fika efter skolan, sagt och gjort :) Det slutade med att vi satt där i 2 ½timme, älskar verkligen att sitta och dricka kaffe samtidigt som man pratar om allt mellan himmel och jord med sina tjejer! Dock händer det lite för sällan, tycker jag att vi ska ändra på :)

Kvällen innehåller massa Grey's :) Typ toppen haha Mamma och jag kryper väl upp i soffan och käkar godis och kollar på det antar jag :) Kommer bli sjukligt spännande ikväll!!

Btw, kommer bli helt knäckt när jag ska sova ikväll och inte har något att läsa! Har ju inte kunnat släppt min förra bok på en vecka, måste fixa andra boken imorgon eftersom ettan slutade så så att man bara MÅSTE fortsätta, haha. Vilken nörd jag har blivit ;) Haha


Blir det pärm till pärm? Inte helt omöjligt

Du får bli lite känd

Hahaha, Micke frågade precis hur många som läser min blogg och när det visade sig vara under 100 blev han besviken och tyckte att jag skulle bli lite känd haha Kanske vore något ;)

Ne annars så är det projekt precis som vanligt, ska väl fortsätta med det nu hehe

Hörs sen när jag kommer hem

En värdig kandidat?

Det spelar ingen roll att det är ca två månader kvar till nyår, jag letar klänning ändå! Haha, vi har ju redan börjat planera kvällen, så varför kan man inte då planera klänning? Precis ;) Visade ju en underbar skapelse från Ralph Lauren för ett tag sen, men eftersom min plånbok spelar i en annan division har jag kollat efter lite budget alternativ, och eftersom en Stockholms tripp är inplanderad nästa vecka så kan man ju kolla lite då med :) Men jag har iallafal hittat två riktiga godingar, take a look:


Den första är från Ellos, funderar på en röd klänning i år och då är ju denna rätt perfekt!


Men det är nästan så att denna bakelsen slår den tidigare. Kommer från Gina och är helt underbar! Bra mycket billigare också vilket är ett +. Hittar jag den i huvudstaden ska jag självklart prova den iallafall!

Ne nu ska jag läsa en massa i min undebara bok, eftersom jag antagligen inte kommer kunna sova ikväll heller.. Natti.



Om jag kunde drömma skulle jag drömma om dig
och det skäms jag inte för..

Back on track

Sweet, kabeln är lagad = Ullis har en dator igen haha

Lugn kväll precis som alla andra kommer vara den här veckan pga projektveckan. Men jag klagar inte :) Har kollat massa OTH nu på kvällskvisten, man blir så glad. Har en ny teori om varför jag blir så glad av det och varför jag och Elin är sjukligt besatta av det. Fast jag tror att det får bli en annan gång jag berättar om det här haha

Annars så längtar jag riktigt mycket till den 21nov! Filmen Twilight har premiär då och boken är helt klart en av de bästa jag har läst. Så nu är det bara att vänta en månad!


Projektvecka

Hoppas att jag får hem sladden till datorn idag. Är lite tomt utan den hemma hehe

Sitter hur som helst i skolan och letar fakta om Lettlands situation under Sovjettiden. Och det går ju verkligen jättte bra! Eller inte.. Men men skönt att kunna lalla omkring och inte göra så där dunder mycket den här veckan.. Så det är ju nästan som lite start inför lovet, haha!

Annars så var helgen väldigt lugn. Blev massa mys hos Boy i fredags kväll sen tog vi cyklarna och satte oss på Donken i några timmar på lördagskvällen, underbart! Tyvärr blir det ingen maskerad nästa helg så vi måste hitta på något annat kul, förslag?

Har jag tur skriver jag ikväll igen, men brukar jag ha tur? Nje...

Trasig laddningskabel..

Så är det! Min kabel är paj så det blir inte så mkt uppdaterande förän på tisdag när jag ska hämta hem den..

Har hur som helst varit en helvetes vecka med en massa prov osv.. Men nu är det två veckors ledigt! :) Projektvecka nästa vecka och sen är det LOV!!

Sitter hemma hos Ellinore i lägenheten nu. Blir Idol-mys med tjejerna. Sen tänker iallafall jag stanna för sleep over! Blir promenad till Donken imorgon och annat skoj :)

Take care!

Träning och natur B

Sitter i skolan nu och väntar på Anna.. Ska åka och träna när hon har slutat vid halv fyra.. Så jag passar på att sitta kvar i skolan och plugga naturen innan vi åker..

Annars har dagen inte varit så händelserik. Fick dock bra mycket bättre än jag trodde på engelskan. Skönt! Kanske kan kamma hem ett VG där ändå ;)

Ska plugga vidare nu, hörs väl antaglige imorgon..

Kul dator

Kul att laddnings sladden till min dator är paj, så det finns typ inget batteri kvar... Så det kommer inte bli så mycket uppdaterande förutom i skolan innan jag har hunnit köpa en ny sladd.. Kul att slänga ut en massa pengar igen.

Har vilket som pluggat NkB hela kvälle, går riktigt bra.. Har sovmorgon imorgon men tänkte åka ner till skolan och kolla några böcker åt min kusin innan. Annars så är det skolkonferens imorgon och lite annat smått och gott hehe

Men vi hörs i skolan eller när jag fixat en ny sladd..

Ha det bra så länge!

Varför är alla utom jag positiva?

Vad alla är positiva hela tiden? Jag är verkligen inte det.. Förutom just nu när jag precis har jobbat till mig en sovmorgon imorgon, sweet! Ne men okej det är väl bra att folk är positiva, men i lagoma mängder tack! Känner mig bara ännu mer negativ ju mer positiva alla andra blir haha!

Sitter hur som helst i skolan nu, har admistration men slutar snart.. Har två lektionern kvar idag, bläää! Men sista ska vi planera inför gymnasiekvällen på torsdag, berättar mer om det sen!

Ska stänga av datorn nu och längta tills jag kommer hem och ska kolla på OTH innan det ska pluggas NkB hela kvällen, me heart öga&öra!

Hörs när jag kommer hem!

Oh Boy!

Helt okej helg måste jag säga :) Sov hos Ellinore inatt och har legat hemma hos henne i hennes soffa hela dagen, älskar verkligen sånna dagar :) Åkte hem och åt för några timmar sen och nu verkar det som att jag ska tillbaka och mysa där ett tag till :) hehe

Ska kolla vidare på OTH nu sen cyklar jag väl vidare till min nyblivna 17åriga vän :)

Happy Helg

God Morgon!

Vaknade riktigt pigg vid halv elva imorse, skönt! Så jag gick upp och gjorde frukost och nu sitter jag och kollar på Aristo Cats, hur bra är den inte?! Hehe, väldigt härlig iallafall :)

Och vad erbjuder dagen då? Jo jag ska träffa Anna vid tre när hon har slutat jobba på ett litet uppdrag hehe :P Sen blir det nog lugnt resten av kvällen, skönt!

Ska kollar vidare nu :)


Känner mig sliten

Vet inte riktigt vad det är med mig, men det känns som att någon har tömt mig på all energi och vägrar att lämna tillbaka den.. Hoppas verkligen att man får tillbaka den snart, behövs om vi säger så.

Tycker vilket som att Alice var helt klart bäst i Idol och nu väntar jag bara på att se vem som åker ut (hoppas verkligen på Johana, han har inget där att göra..) och sen ska jag kolla på Sex And The City tills jag somnar! Natti!


Boy, Elin, jag och Anna hemma hos Boy innan vi drog till Köping igår, snygga eller hur? ;)

Mjukis & Idol? Oh yes!

Okej, väldigt dålig uppdatering idag. Men jag har verkligen inte haft någon ork idag. Somnade strax efter ett inatt efter en hel del dansande i Köping :) Och jag säger bara det jag har aldrig kännt mig så ful! Haha, men kul var det :) Nu längtar vi till den 1a! (Bilder kommer senare..)

Nee blir till att sitta i mjuiksbrallor, myströja och kolla på Idol, riktigt bra startfält ikväll! Kommer bli bra!

Och vad händer imorgon då? Ingen aning, några förslag? :P

Hörs senare!

Fy fan vad skönt!

Först in av tjejern! Och in på en tredje plats! Så sjukt skönt! Har blivit riktigt pepp för kvällen nu, shake that as baby!
Ne ska dricka upp mitt kaffe nu (så jag håller mig vaken) och sen dra mig till Boy, blir fix och sen drar vi till Köping vid tio. Ska blir så sjukt kul! Visar bilder imorgon när jag kommer hem från skolan.

Hoppas ni får en lika rolig kväll som jag kommer få :) Säger Natti redan nu, även om jag inte kommer sova på några timmar ;)


Jag och Micke på en fest i våras. Den kvällen dansades det mycket, det kommer det göras ikväll med!
(Det är tydligen min "danspose" jag gör på bilden, att peka med fingret alltså.. Hehe..)

Orientering och Skutt

Usch, jobbig dag.. Ingen höjdare att börja med en stor uppsats som tog mig 2½timme att skriva, mör i huvudet efter det om jag säger så.. Annars så gjorde vi inte så mycket mer under dagen, lfummade mest runt men lärarna visst att vi hade haft skrivning så det var rätt så okej.

Har legat framför tvn sen jag kom hem, taggar för nattorienteringen ikväll. Ska bli riktigt kul faktiskt. Skönt att komma ut i skogen och få springa lite. Efter det blir det hem, duscha och så sen hem till Boy och vidare till Köping för att dansa på Skutt några timmar, kan bli skoj :) Kommer dock vara helt död imorgon eftersom jag kommer komma hem vid halv två.. Tur att det är pluggfritt ikväll :)

Ne ska plocka iordning lite grejer som ska med till Eliinore där vi ska göra oss iordning, är nämligen maskerad med temat Historia. Vi kommer vara HETA! Haha

Hörs antagligen efter oritenteringen :)

Imorgon..

.. så ska jag ju skriva en lååååång uppsats och argumentera för arbort.. Hoppas så in i bomben att det går vägen. Skriver iallafall uppsatsen för Svenska B, och det vore sååå skönt med tre bokstäver, men men vet verkligen inte hur det kommer gå.

Men jag ska ladda med massor av sömn nu och imorgon taggar vi med peppmusik och mängder av clementiner. Imorgon får vi se om det är en gald eller sur Ullis som skriver efter skolan. Natti!


Jag har varit väldigt snäll iår..

Okej, typ två månader kvar till jul och jag har fortsatt tänka på julklappar (till mig själv haha) Här kommer två grejer till :)


Väska från Miu Miu (den har btw Herman redan lovat att hon ska köpa till mig!) och en vit frote morgonrock från H&M, visst är den söt?

Ne nu blir det SATC tills Grey's börjar!

Diamonds are a girls best friend

En sån onsdag.. Eller ja, det har inte varit särskilt krävande faktiskt.. Körde på trafiken imorse, gick klockrent! Skönt! Sen hade vi ju tyska prov på eftermiddagen, gick riktigt bra :) Hoppas på tre bokstäver nu..

Imorgon är det uppsats på tre timmar, oj vad kul! Eller inte, har iallafall köpt lite gottit att äta under tiden, hoppas verkligen att det går vägen nu! Håll tummarna!

Ne ska käka lite nu tror jag, sen blir det en helt pluggfri kväll och tidigt i säng så man är något så när på klar i huvudet imorgon bitti.. + att jag ska kolla upp en annan rolig grej imorgon, mer om det imorgon!

Hörs senare!

We're in the city of wonder

Efter att ha pluggat hela kvällen känns det verkligen som att det sitter! Vissa glosor är lite suddiga, men det är fan inte enkelt att lära sig 67st med artiklar, pluraländelser, omljud, yes you name it! Men det känns iallafall bra inför provet, särskilt eftersom jag vet att jag kan grammatiken, och det tycker jag är viktigast, och det vet jag ju att min lärare också tycker..

Ne tänkte ta med mig mitt pick och pack in på mitt rum nu, läsa lite till och sen kanske klicka igång ett avsnitt SATC, håller på att plöja igenom säsong4 nu, den bästa enligt mig :)

Men vi hörs väl imorgon, då blir det nämligen skola, ev träning och en promenad med min älskade Ellinore som blivit stadsbo nu, me likie!! Natti!


Ich liebe Duetsch, nicht..

Åhh vad jag älskar att köra bil! När man ska göra en omkörning och får gasa och man verkligen känner det i hela kroppen, härlig känsla! Jag kommer säkert bli en sån som bara kör för att jag tycker  det är kul, kommer ta bilen överallt osv, hehe. Men det är ju inte ens sex månader kvar tills jag faktiskt får köra upp, helt sjukt när man tänker så..

Ne man kanske ska åter gå till tyskan, bara för att jag inte kan en ända glosa av 67st.. Ska vi köra nu eller? Jo, nu bränner vi!


Äckelbok..

Plugg Tisdag

Vad jag gillar tyska! Mums, eller inte.. Men har som sagt prov i mordena språk imorgon, och grammatiken sitter, men det gör inte glosorna, inte för fem öre..

Annars så har dagen varit direkt importerad från helvetet.. Usch, ne det har inte varit någon bra dag, och som om det inte redan var illa så är det tydligen uppehåll av OTH i USA så nu blev det inget nytt avsnitt heller, trött jag blir!

Tänker ta mig en liten paus från pluggande snart och övningsköra med pappa till Köping och hämta lillebror som PRAOar på Ullvigymnasiet. Skönt att få köra bil, det är något vi gillar skarpt!

Btw mamma kom hem idag :) Brun är hon också.. Visar mina fina taxfreegrejer sen :) Hörs senare!

I'm having the day from hell,
it was all going so well ,before you came

You keep me coming back for more..

Vad skönt det är med en riktigt lugn kväll då och då. Gick som sagt till Donken med Andersson och Nilsson (blir nästan en mil framåt och tillbaka). Satt därute och snackade en stund innan vi begav oss hem i mörkret..

Har inte hunnit plugga så mycket ikväll, men det känns inte så jobbigt för jag vet att jag kommer klara tyskan på onsdag, blir till att plugga en jäkla massa glosor imorgon (eller snarare 67st som Martin så snällt berättade idag).. Men det bästa med imorgon är att mor min kommer hem imorgon bitti :) Just nu sitter hon och väntar på att få gå på planet klockan två och sen landa hemma i Sverige och åka hem till sin lilla dotter :)

Känns som att jag ska dejta svenska boken nu, eller vad säger ni? Natti!





‘Cause you keep me coming back for more
And I feel a little better than I did before
And if I never see your face again, I don't mind
‘Cause we gone much further than I thought we'd get tonight

.. och jag som skulle plugga

Men så blev det inte.. Andersson och Nilsson drar med mig på en promenad ut till Donkan. Det är ju skönt ute så det kan nog bli helt okej :) Tur att jag precis har ätit, och är hur mätt som helst, jag menar då är ju inte risken att man käkar ngt där ute ;)

Hörs när jag kommer hem igen :)

Mmm Måndag

Jag tycker verkligen väldigt illa om måndagar. Inte bara för att helgen är slut utan för att jag har sjukt många lektioner, hela sex stycken och flera är på en timme eller längre.. Men med bra musik i öronen och lite konsentration går det helt okej :) Som jag har nämnt tidigare kommer dessa två veckor innan projektveckan v. 43 blir hekiska.. Har hittills bara haft ett prov i tvåan, inom två veckor har jag 4st inplanerade, känns väl så där.. Men men, det är bara att bita ihop och kämpa vidare, är ju inte så långt kvar till höstlovet..

Skyndade hem som en tok idag för jag var så sugen på att se på OTH så jag cyklade hem fort och har suttit och kollat på det nu en stund, tänkte gå och laga mat nu.. Sista dagen jag är själv hemma, skönt att mamma kommer hem imorgon, börjar sakna henne.. Sen måste jag plugga tyska, har prov på onsdag, men turen är ju att jag redan kan det mesta eftersom vi reppeterad det som fan i åttan (nog det ända som sitter kvar från högstadiet tror jag).. Men det var ju det där med glosor..

Hörs senare!


Parlamentet, sen mer plugg

Äntligen har jag gått igenom allt mitt meterial till uppsatsen på torsdag. Ska argumentera för abort, riktigt intressant ämne måste jag säga!

Nu är det dags för parlamentet, tyvärr är inte Björn med ikväll heller, men men ;) Klockan nio ska jag koka tee och läsa de sista 40 sidorn i svenskaboken, sen är det jag som tackar för idag.. Hörs antagligen inte mer idag, natti!

Den bittra sanningen?

Igår kom jag och Elin på en sak.. Det är iofs rätt pinsamt, men vad ska man göra åt det? Vi kom fram till att vi jämför alla killar med Nathan Scott (James Lafferty) från OTH. Vi är besatta! Jag fattar verkligen inte hur det går till, och det är fan inte kul men jag är helt enkelt förälskad i en kändis, en kändisförälskelse.. Här om natten drömde jag att Elin dödade honom och vaknade upp och kände att jag var ledsen, bör jag söka hjälp?


Men jag menar, hur kan man INTE få en cursh on honom?!

Ett år går alldeles för fort

Idag är det precis ett år sedan min klass hade klassfest. Var verkligen en toppen kväll! Men det läskiga är att när man börjar tänka igenom vad jag har gjort sen den kvällen och allt vi har framför oss så går allt så sjukt fort! Folk har kommit och gått, människor har förändrats och allt har hänt på ett år..

Tänkt då hur fort ett år till kommer gå! Så om ett år så sitter jag här igen, har 8mån kvar till studenten och ett helt liv framför mig som jag verkligen inte vet vad jag ska göra med. Så för stunden tänker jag njuta av att jag har saker och ting som måste göras, saker jag inte behöver bestämma än, för det är inte långt kvar tills all tryghet är borta, tills man själv måste lära sig att stå på egna ben och ta egna beslut, inte bara luta sig mot någon annan hela tiden..

Ne nu blir det McDonalds-middag med papi och brollan, skönt då slapp jag fixa mat idag med ;)


En bild säger mer än tusen ord..

Yesterdays


Den omtalade luggen, igår såg det ritkigt bra ut, men imorgon lär det vara anorlunda..


Suddig bild, men hade iallafall gråklänning från GinaTricot, kortjacka även den från GinaT och heltäckande strumpbyxor från H&M


Nu tittar solen fram, finally!

Då är det dags igen..

Jag är så sjukt trött idag, men gick upp vid tio tiden så jag ska nog kunna sova ikväll iallafall :) Blev frukost och grejer när vi vaknade och sen satte vi oss i soffan och kollade på Moulin Rouge, vilken underbar film! Hur kommer det sig att jag inte har sett den förrut? Inte vet jag..

Dagen ska spenderas med näsan i svenska boken och sen måste jag gå igenom lite andra roliga skolpapper.. Asså nästa vecka börjar det riktigt pluggandet igen.. Det kommer bli två veckor i helvetet nu, massor prov och skit! Bara nästa vecka har jag två prov, en uppsatsskrivning på 3h och nattorientering på torsdag (fast det ska ju blir skoj!). Ja men ni förstår själva..

Ska gå och bestämma vad jag ska äta idag och sen läsa, ha en bra dag så hörs vi senare! Puss


Älskar..

Sweet Dreams

Nu sitter tjejerna och jag och dricker oboy och äter mackor efter en lyckad kväll :) Blev en väldig massa snack om allt möjligt mot slutet, hehe.. Berättar mer imorgon! Natti!

Girls night

Hello sweeties!

Nu sitter tjejerna här hemma hos mig och vi kör lite roliga lekar :) Riktgit trevligt är det! Till och med så trevlig så att luggen är nere! Anna fixade det så det ser riktigt bra ut, ska försöka ta en bild så lägger jag ut den imorgon!

Hörs kanske senare, eller imorgon sötisar, puss!

Fixing

Så där ja, nu är städningen klar, nu är det bara jag som ska fixa mig :) Dusch, fixa håret (om det går vill säga..), sminka mig och hitta något vettigt att ta på sig.. Skönt att  ha fixat här hemma, då är det inte allt för mycket som ska göras innan mamma kommer hem på tisdag. Pratade nyss med henne och de har det soligt och varmt, men jag är INTE avundsjuk jag älskar verkligen regnigt höst väder, verkligen älskar.. Haha

Ne nu ska jag hoppa in i duschen, hörs sen! Puss puss


Falling from the stars

Ne hörrni det börjar bli dags att sätta igång här hemma nu! Ska diska, städa mitt rum och plocka undan i allmänhet. Tjejerna kommer vid sex och då ska vi käka tillsammans och sen blir det att bara umgås hela kvällen lång :)

Har suttit och kollat på finalen av So you think you can dance. Och som jag önskar att jag någon gång hade börjat dansa. Det är sånn känsla i det, älskar verkligen att titta på dans.. Men när jag satt och funderade över att förmedla känsla kom jag på en av mina favoritlåtar och videon till den låter. Det är Wake me up when september ends med Green Day. Den är helt sjukt bra och väcker massor med gamla minnen, men videon wow, även om den är hemsk och väldigt sorglig så visar den verkligen en känsla, får gåshud när jag tittar på den. Så enjoy!


Usch

Blev inget Falun för min del idag. Vid halv två hade jag fortfarande inte lyckats somna och det känndes inte så lockande att köra 30mil på att ha sovit 6h.. Men sen vaknade jag vid halv nio och var pigg, men då var det ju försent att ringa pappa.. Så lite sur blev jag allt.

När jag väl hade lyckats somna om så drömde jag nog den sjukaste och mestorealistiska drömmen på länge. Tänkte inte berätta vad det var, men en väldigt känd person (som jag och en kompis har en mindre cruch on) medverkade och han dog! Måste berätta det här för min vän när jag träffar henne senare idag, hon kommer garva ihjäl sig! Haha Den här personen har blivit ett återkommande moment när jag drömmer, lite läskigt faktiskt. Haha!

Men ska fixa lite frukost åt mig nu sen måste jag plocka undan det sista, hörs sen!

Just thoguht you were the one..

Ne nu väntar nog sängen för min del. Har väl generellt varit en bra dag.. Hoppas nu verkligen att morgondagen blir rolig, känns som att jag behöver det :)

Tänkte lägga mig och läsa lite i min kära svenskabok som ska vara utläst på måndag. Har cirka 100sidor kvar men men, är väl bara att köra på. Fast för en stund sen fick jag ett väldigt sug efter att se på Sex and the City, så jag kanske klickar några avsnitt om en stund, men jag måste få sömn också eftersom jag ska köra så mycket imorgon..

Natti sötisar!

Jag och Ellinore taggar

Ellinore och jag sitter och ladda mer lite goa låtar tills imorgon! Här är våra svenska favoriter att tagga till!
     








..och till sist den allra allra bästa pratylåten! Då är det drag!

Arboga - Falun, tur och retur

Pappa ringde för en stund sen och sa att vi ska åka till Falun imorgon. Blir för mig att köra min första långkörning. Ska bli riktigt kul :) Älskar att köra bil! Så vi åker väl vid halv nio imorgon och kommer väl hem på eftermiddagen någon gång. Sen på kvällen ska jag träffa tjejerna här hemma, kommer bli toppen kul!


Imorgon bär det alltså uppåt i landet

Det är grått

Jag har kommit på en sak, jag är verkligen inte nöjd med hur mitt hår blev igår. Alldeles för mycket uppklippt, luggen blev inge bra och just nu önskar jag att jag aldrig hade klippt mig..

Tänkte iallafall gå och laga lite pommes och korv nu, sen måste jag verkligen diska och plocka undan kläderna på mitt rum.. Boring..

Sorry för ett väldigt negativt inlägg, men det är sån jag är just nu..


Den här låten gör ju en lite gladare iallafall..

Jag är så trött

Vet inte riktigt vad det är med mig, men jag är så sjukt trött.. Har precis sovit några timmar,s å jag lär väl inte kunna sova ikväll, men jag bryr mig inte så mkt..

Annars så hade jag bara en lektion idag, och vi hade precis lika gärna kunnat göra uppgiften hemma, blir så trött på sånnt.. Blev iallafall träning efter skolan med Andersson. Men eftersom jag inte är dunder pigg så blev det lugnt för min del, vi hann även med att bubbla lite efteråt.

Och vad händer ikväll då? Inte direkt någonting, kanske ska köra till Falun imorgon på morgonen med pappa, men har inte bestämmt mig än. Men vilket som ska jag sitta hemma och kolla på Doobidoo och bara ta det lugnt..

Vi hörs mer sen!

If you wanna be my lover

Jag kan verkligen inte bestämma mig om håret.. Blev lugg iallafall och har längde kvar, men asså den blev alldeles för kort, får väl ha den nere när det växt en stund..

Blev iallafall middag för mig och Ellinore hemma hos Tillan och Lou. Tacos, muma! Efter middag och lite snack så åkte Boy och jag och köpte smågodis så nu sitter vi hemma hos mig med ansiktsmask i hela ansiktet, Ellinore målar naglarna och sen lyssnar vi på både Barbie Girl och Wannabe! Åhhh, lågstadiedisco ala Gäddan.. Haha

Har bara en lektion imorgon tio i nio till tio i tio, sen blir det gymmet med Andersson. Bra start på helgen? Absolut!


Jag och Boy i en trampbåt i ett svinkallt Tyskland!
You're really something girl! <3

Toppen Torsdag

Har hittills varit en riktigt bra dag :) Orienteringen gick över förvntan, blev ett VG :) och sen rullade dagen på. Fick papper om Riga som vi ska åka till i slutet på mars, kommer bli helt galet! Längtar redan!

Ska om en halv timme åka upp på stan och klippa mig, äntligen har jag kommit till skott och bokat tid. Eller ja igår bokade jag och de hade en tid redan idag så det känns riktigt bra :) Funderar på att behålla längden och ev. klippa en tunn lång lugg. Gillade det faktiskt förra hösten, eller jag oftast iallafall..

Efter klippningen blir det till att vänta på Boy som har trafik och sen åker vi hem till Tillan och Lou på tacomiddag :) Hur mysigt är inte det? Sen stannar Boy för en sleep over också, tipp topp!

Ska byta om nu och sen åka upp på stan, hörs senare! Puss!


En Ulrika i lugg hösten07

Fina naglar

Nu är jag otrolig trött! Men måste ju se klart på Grey's, lika bra som vanligt! H och jag sitter och disskuterar lite om lördagen, verkar som att vissa tror att det är något storslaget på g.. Vi får väl se hur det blir.

Har varit duktigt och lagt lite nytt lack på naglarna, piggar upp så mycket! Tycker det är väldigt tråkigt att jag inte kan ta egna bilder denna veckan, särskilt imorgon kommer det blir tråkigt, men mer om det berättar jag imorgon :) Naglarna är iallafall härligt höströda nu!

Ska kika vidare på Grey's nu, hörs imorgon natti!


En blond Ullis i typ åttan? Good old times..

Smygstart

Om ca två månader är det jul och det innebär en väldig massa julklappar, både till mig och till andra hehe. Jag och mina vänner har redan börjat planera en shoppingtripp för att inhandla just julklappar till släkt och vänner. Men jag tänkte iallafall smygstarta lite och betätta lite om saker som gärna får finnas till mig under granen :)


Jag vill mer än gärna ha ett namnhalsband ala. Carrie som det självklart ska stå Ulrika på.

Ett dockhalsband från Servane Gaxotte och kan köpas hos KyssJohanna.

Det var två önskningar, fler kommer komma..

TvOnsdag

Hur skönt är det inte när man är helt pluggfri? Jo vääldigt skönt! Så ikväll tänker jag sitta i soffan i mjukisar och med en filt runt mig hela kvällen :) Har redan börjat med Vänner och sen OTH. Efter det ska jag väl laga mat (blir currysoppa med kyckling och svamp och baguett till) och klockan åtta börjar Idol och sen är det ju säsongspermiär av Grey's klockan nio! Bra onsdag or what?! :D


It's October agian

Om det inte har varit höst tidigare så det garanterat det nu! Jag menar det är ju oktober.. Hjälp vad fort tiden går, men om två månder är det december och resten lär bli historia hehe

Sitter just nu på en adimistrationslektion i skolan, men duktig som man är är jag redan klar med allt och fick slappa lite hehe. Har bara tyska kvar idag och sen blir det en vända på stan och handla kyckling till kvällens soppa och kanske något gottit till Grey's som börjar ikväll, och mamma som ligger på en strand och steker missar det rätt åt henne haha ;)
Måste boka klipptid efter skolan också.. Har inte klippt mig sen slutet av februari så det börjar bli rätt långt nu, dags att kapa lite helt enkelt :)

Ska kolla igenom tyskan nu, hörs igen när jag kommer hem!


RSS 2.0